- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Bakırköy' de ENFAL var Almira Cafe' de önceden randevu alip gidiyomussunuz ben henüz gitmedim ama müsait olunca ilk gideceğim yer orası yani kime sorduysam kimle konuştuysam ağzım açık kaldı.. yorumları okudum o iyi hayır o kötü bu herkese göre değişir sizin verdiğiniz enerjiyle alakalı bi durum. Ben çok fal baktırdım ve hep memnun kaldım çünkü kendimi açıp gidiyorum korkarak değil hani ne biliyim sormak istediklerimi kararlaştırıyorum ve oldukça rahat oluyorum.. Ben de fal bakıyorum az çok.. fal bakacağım insanın hareketleri iste sözleri ne biliyim başka bişeylerine uyuz olduğum zaman falını açmıyorum açmış dahi olsam kapatıyorum.. yani bu sizle alakalı :)
taline geçen sene bende gitmiştim işten ayrılmıcaksın yükseliceksin demişti ama tersi cıktı ayrıldım. sevgilinle evlieniceksn deimişti hala beraberiz ama evlilik uzak görünüyo bi olmadı benim içi talinMerhaba ben gecen hafta bahceli konak bakirkoye gittim eskiden talinde hanima baktirmistim memnun kalmistim ama talinde yoktu. Yeni falcimiz var dediler Aytug adinda neyse bende geri donmemek için baktirdim. Gercekten iyi bakti hem uzun hem ayrintili tarot acilimi yapti sonra melek kartlari ile destekledi.
Umarim dedikleri cikar eskiden taksim tarafindaymis baktiraniniz var mi Aytuga?
Bu ümit nerde kızlar bakırköyde?
Numarası falan var mı oranın Google da bi Sürü yer çıkıyor ?Kızlar
Bakırköy de bakıyor canım. Kahve diyarında.
Ya ne Çini ne söylemesi. Bu sacmalimlara inanmayınKızlar cinler çok yalancıdır. Dedikleri çıkmiyorsa cinlerin söylediği yalanlar yüzünden.
Ya ne Çini ne söylemesi. Bu sacmalimlara inanmayın
Fal bir histir.
Ayy nasıl yanı içim urperdi ayyyyyGeçmişte yaşadıklarınizi nasıl söylediğini saniyorsunuz. His falan değil. Cinleri ile bilgi alıp onları söylüyor. Bu kadar basit.
Telefonda bakarken anne adı istiyorsa kesin cinle bakıyor
peki yeri nerede bunun?Ben Gene aynı şeyi söyleyeceğim. Rus LENA Hıristiyan falı bakıyor. Deneyin de Hissi görün. Akıllara zarar.
size katılıyorumbazı falcılar cinlerle bakıyor bazıları 6.his ben mesela hislerimle bakıyorum falcı değilim bu yuzden icimden geceni söylüyormGeçmişte yaşadıklarınizi nasıl söylediğini saniyorsunuz. His falan değil. Cinleri ile bilgi alıp onları söylüyor. Bu kadar basit.
Telefonda bakarken anne adı istiyorsa kesin cinle bakıyor