Bakırköy'de ki en iyi falcılar, Bakırköy fal cafeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar
Bu Ümit ın evı nerede bAKırkoyde??

Tatlım Ümit Bakırköy'de çalışıyordu ama ayrılmış. Ben onun yönlendirdiği bi bayana gitmiştim evinde bakıyordu. Aylar oldu, geçen hafta sonu tekrar gittim. Çünkü kadının o zamanda söylediği isimler ve olaylar aradan zaman geçince karşıma çıktı ve vay anasını dedim. Yine bir çok isim söyledi, şöyle şöyle olacak dedi. Not aldım hepsini. Sadece ilişki olarak yorumlamıyo bir de o güzel. İşten ordan burdan ne görürse söylüyo. Sen böyle oturup düşüneceğine, üzüleceğine o üzülsün şapşal mısın kızım dedi. Ağzı biraz bozuk ki ben çok severim böyle kadınları. Değişik, cana yakın biri . Ama bana 3 gün içinde arar dediği halde ne arama ne sorma ki o kadar çok fal baktırdım ki Nalan, Ümit, Kevser, Andaç, Murat, Sevgi, Enfal, Halil vs.vs. Hepsi gelecek arayacak dedi adamdan aylardır ses soluk yok, kırılıyor da insan. Nalan da yaz bak 21 -41 gün içinde arayacak ben burdayım geleceksin yine dedi. Olmadı arkadaş.

Hani onca zaman hiç mi merak etmez, sesini duymak istemez diye ama olmadı. Çok ağladığım zaman oldu çünkü o beni arayıp sormayınca hayatımdaki diğer kimseleri hiç gözüm görmedi. Sanki o beni görürse varmışım gibi geldi. Şükür ki geçti o haller. Hala kırgınım hala köpek gibi seviyor ve özlüyorum onu ama aynı şeyi demek ki hissettirememişim ben ona.

Hayat dediğin şey her zaman insana istediği şeyi vermiyor. Ben de bıraktım artık fal muhabbetini, katina ve tarot destesi aldım kendime canım sıkılınca kendime bakıyorum, param da ben de kalıyor. Allah dilediğimizi versin hayırlısıysa tabi.

Öpüyorum sizi.

Kızlar Bakırköy' de ENFAL var Almira Cafe' de önceden randevu alip gidiyomussunuz ben henüz gitmedim ama müsait olunca ilk gideceğim yer orası yani kime sorduysam kimle konuştuysam ağzım açık kaldı.. yorumları okudum o iyi hayır o kötü bu herkese göre değişir sizin verdiğiniz enerjiyle alakalı bi durum. Ben çok fal baktırdım ve hep memnun kaldım çünkü kendimi açıp gidiyorum korkarak değil hani ne biliyim sormak istediklerimi kararlaştırıyorum ve oldukça rahat oluyorum.. Ben de fal bakıyorum az çok.. fal bakacağım insanın hareketleri iste sözleri ne biliyim başka bişeylerine uyuz olduğum zaman falını açmıyorum açmış dahi olsam kapatıyorum.. yani bu sizle alakalı :)

Merhaba arkadaslar falla hıc alakası olmayan bır ınsanken, sevgılımın benı terketmesi ve arkadaslarımın da falcılara olan merakları ile, kendımı hergün farklı falcılarda bulmaya basladım :) Bakırköyde oturdugum icin cok da uzaga gitmeden bakırköydeki tüm falcıları gezdim sanırım :) size fal deneyimlerimi detaylarıyla birlikte anlatıcam fal merakı olan arkadaslara yardımcı olabılırım umarım :) sizlerde paylasırsanız cok memnun olurum :) etkilendigim o kadar cok sey oldu ki bunca sene falcıya neden hic gitmemisim diye kendime bile kızdım :) falcı sıralamam ve etkilendigim isimler olaylar hepsini anlatıcam simdi :) hele ki cafe46 da bir nalan abla var ki akıllara zarar pes dedirtir :/ bir andaç var ki o nasıl yorum yapma yetenegi :/ bir nuray var ki :)
* ilk falcı Cafe laf andaç : sabahın 9 unda sıraya giriyorsunuz 4,5 saat sonra sıra size geliyor...yaşadığım tüm olayları tek tek sıraladı gayet memnun kaldım kendisinden sok oldum çıktım hem kahve hem tarotu cok iyi yorumluyor :) verdigi tarihi hala beklemekteyim yaklasık ıkı üc hafta kaldı olursa yazıcam :) kendisi cok da pozitif bir insan .. bu kadar iyi nasıl bakıp yorumlayabılıyorsunuz dedim bu senin enerjinle alakalı benlik bir şey degil dedi bir kagıda unuturum diye de yazdı tarihleri ve gördügü seyleri acıkcası sevdim falıını fakat 2.kez baktıranlar ilk baktırdıkları kadar memnun olmadıkları ıcın ıkncı kez gıtmedım
* Arzuhal cafe arzu : açıkçası begenmedim cünkü cok emin konusup umutlandırdı bir hafta icersinde sana kopek olcak bu cocuk en gec 17 18 kasımda kapında olmazsa ben burdayım dedi ne gelen var ne giden :)))) gidip paramı geri istesem fena olmaz heralde,orda neslihan diye bi kız vardı ona da baktırdım o da apayrı telden caldı :)) alakasız seyler söyledi yani
* Cafe46 Nalan : Gittiğim en iyi falcı.. tüylerimi diken diken etti.. arkadasımla falcı ararken tesadüfen kapıdan girdik icerden bi erkek bi kız cıktı erkek olan tuylerım dıken dıken oldu yok artık diye icerden cıkınca saka mı yapıosn dedim :) kesinlikle baktırın diyince arkadasımla heycanla kahvemizi icip beklemeye basladık..fincanı kapar kapamaz beni iceri aldılar ama sogumadı ki daha dedim? gerek yok dedi nalan ! nasıl yani dedim. fala da tarota da bakmıcam dedi.garipbi ifadeyle yüzüne bakakaldım:) bi anda pat pat erkek arkadasımın ismini soyadını söyleyp benden ayrı oldugunu ailemi,kisiligimi yaptıgım kıskanclıgın bos oldgunu paranoyak düsüncelere sahip oldugumu ve erkek arkadasımı bıktırdıgım ıcın benden ayrıldıgını erkek arkadasımın ısını mahkeme olayını herşeyi bildi ben tabi sok :) bana bi tarih verdi ve bu tarıhten once sana yazcakkk ama sen haddini bildirceksin diyip göz kırptı kesnlkle umudum yok yazmasına ve ona asıgım terslemem dedim yazdı fakat bu sefer ben soguk davrandım :) arkadasıma verdigi tarihte de seni 21 gün icinde arıcak dedi 20.gün 5 aydır aramayan adam aradı :) onur diye bir arkadasımı götürdük ukraynadaki sevgilisinin ismini bildi swetlana yı bilmesi ilgincti bu kız seni maddi olarak iyi yemis demis hakkaten de öleydi)
*Dejavu Edi : Kendisini cok övdükleri için gittim evet o da gerçekten iyi bir yorumcuydu ama isteksiz bakıyordu sanki zorla kendisine fal baktırmısım gibi :) isim ve tarih vermiyor.
*Mandal Ada : sevgilimin ismini burcunu herşeyini bildi fakat verdigi tarih ne yazıkki cıkmadı :KK43:( kendisi de nalan abla gibi tarota ve kahveye bakmadan yuzune bakarak söyluor herşeyi..
*Mandal toprak : yaşının kücük olmasına ragmen o da gayet iyi yorumları tarot kartlarını cok da tatlı biri cok sevdim onu ya sırf sohbet etmek ıcın bıle gıdebılrm kendısıne =) isim vermiyor ama yine de begendim yorumlamasına gidilir..
*Cafe Emel : kapıdan iceri girer girmez girdigime pisman oldugum tek falcı heralde :)) mina hanıma falcısının fala nasıl baktıgını sordum diye yemedigim azar kalmadı ona ragmen fal baktırdım ve pisman oldum böyle bi sallamasyon yok atsa tutar be insan bitanesi :)
*Çingene Cafe toprak : kafenin önünden geçerken beni durdurdu kendisi ve enerjinizi cok düsük hissettim size fal bakmak istiyorum.İşten cıkıp eve gidiyordum ama size fal bakmak istiyorum diyerek beni kafeye soktu kahvem geldi fincanı kapattım sogudu ve toprak bey nerede dedim.. izinli demezler mi ? böyle bi şey olabilir mi...... o kadar sinirlendim ki kafeye müsteri cekmek icin yapılan rezalete bakın adam beni iceri cagırıo fal bakcam sana dio sora gidio... baska bi kadını yolluolar iskambili cok iyidir diolar.. saka gibi..
*Ammos cafe : ıkı falcısına baktırdım ikisi de salladı ikisi de efsane kötüydü
*Secret cafe : Hisleriyle fal bakıp söyleyen bir trans vardı ailen 3 kisilik dedi hayr 4 dedim evet 4 hissetmistim de evden uzak biri var anen baban ayrı gibi hisettm dedi yoo degiller cok iyi araları dedm...
*Cafe Fincan Nuray : Bal bal kendisi :) bayıldım falına yorumuna tarotu nasıl güzel yorumlamaktır o öyle herşeyi bildi söyledi agzına saglık onun da tarih olarak da subatın ortasına kadar kesin dönüs icin bekle. sana yönelicek dedi .. aileleriniz tanısmıs ciddi baslamıs soradan buyuk konustum diye pisman olmus erkek arkadasın dedi.. kendini o olgunlukta hissetmedigi icin seni de uzmemek icin geri cekilmis dedi sorunlu bi cocuk zor bi cocuk dedi.isminin iki harfini bildi.dikkat ceken biri oldugunu kariyerine odaklandıgını söyledi. aılemin 4 kisilik oldugunu birinin uzakta oldugunu söyledi kardesim asker dedim.. okulun ya da oturdugun yer b ile baslıo dedi evet okulum beykent dedim :) su an birisiyle takılıosn denemek icin onu unutmak icin iyi de yapıosn bos kalma vakit geçsin dedi bu cocgn isminde de t var dedi evet dedm :)) bu cock iyi cock ama bırakcaksn bunu sen akln digerinde zten olmcak dedi :) bakalm tarihi beklıorm..
*Cafe fincan şenay : Şenay isim harf vermedi fakat o da iyi bir yorumcu verdigi tarihe bi hafta kaldı bakalm neler olacak :)
Nalan,Nuray,Andaç favorilerim oldu...
bakırköyde bi falcı da ben biliyorum :) kadın harika bakıyor sanırım oraya gitmemişsin :) cafe nin adını hatırlamıyorum ama ara sokaklarda bi yerdeydi,eğer istersen arkadaşımdan adını yerini öğrenirim..tavsiyede ederim

bakırköyde bi falcı da ben biliyorum :) kadın harika bakıyor sanırım oraya gitmemişsin :) cafe nin adını hatırlamıyorum ama ara sokaklarda bi yerdeydi,eğer istersen arkadaşımdan adını yerini öğrenirim..tavsiyede ederim

hepsi arasokaklarda zaten. tavsiye ettiğinize göre kimmiş? belki tanıyoruzdur?

Bakırköy'de baktırmadığım falcı yok arkidişşşşşş ahahahah utanıyorum yalnız bunu yazxarken de huy işte. lanet olsun. Neyse. Nerden baksak hepsi durumu çok iyi analiz ederken sonu bir türlü tutturamıyorlar. Zira şimdiye değin parmağımda yüzükler kolumda bilezikler olacağıdı :KK45:

Ama bahsetmek istediğim bişey var aslında. Cafe falcıları değil de bakırköy de fal bakan biri vardı ümit. Bigün bana birini tavsiye etmişti, işte ondan öğrenmiş falı falan. Dedim gidelim nasıl bakıyo diye ama o gün bir baş ağrısı var ki öyle böyle değil. İşte kadının evine gittik, kahve yaptı, beni odaya aldı. yatağın üzerine oturduk, dedi ki kızım bu nasıl ağrı, başındaki ağrı çenene vuruyo resmen. Geçen hafta bi çocukla görüştüm, o falda dedi ki X kim? düşündüm eski patronumun ismi, çok iyi biri dedi ama iki ay geçmeden o isimde bi adamla tanıştım. ama istemedim falan. kevser fal baktığında da isim söylemişti mesela o da tutmuştu. Bide Kevserle aynı söylediği şey, idrar yollarında ya da böbreğinde bi sıkıntı olcak dikkat etmezsen ameliyat görüyorum demeleri. Ki bi iki hafta öncesinde kadar sabah akşam iğne yaptırıyodum o zaman sıkıntım yoktuç hayırlısı.

Neyse, kadın Çok şımarıksın adamın sevgisine şımarıyosun tek iyi yanın yufka yüreğin ondan kazanıyosun bak buraya yazıyorum 20 güne de konuşcaksınız dedi, dedim mümkün değil, yemin olsun o akşam biz konuştuk adamla allah şahit ama ertesi güne ben herşeyi mahvettim :KK22: Ben bu adamda aşk görüyorum ama sen de görmüyorum yazık kız bu adama. Senin eline düşmüş dedi :KK30: Bir de sürekli isim veriyor. İnsanın kafası şaşıyor, esra kim bu çocuk görüşmüş bunla dedi, eskiden görüştüğü bi hatun varmış isim olarak biliyorum yani. Ona da şaşırmıştım, bak bu çocuk evlenirse bi anda çok üzülürsün ama yok anam yok senden olmuyo salaksın sen dedi asdhjahsjadhfgjkgh

Ama en ilginci ve beni tırsttıran şey şuydu; kız dedi bu çocuğun dudakları niye böyle şişkin ördek gibi, alnı da geniş, kumral adamı birebir tarif etti, eğer o adam seni sevmiyor olsaydı şuan yanında görmezdim dedi, aboooooooooooo benim tüylerim diken diken oldu:cool: konuşurken sürekli yanıma bakıyo yüzüme değil de. Yazarken bile o an geldi aklıma.

Öyle çıktım ordan, bi kaç hafta sonra gittim evde yoktu hatun. Bi daha denk gelemedim. Sağlam büyü yapılmış adamın ailesinden yapılmış ama sürekli dua et, öyle hacıya hocaya gidilip hallolcak şeyler değil, niyet edip dua et, kpatırma kimseye paranı dedi. Bu yanı da güzeldi ama allah için kimi der ya gel bozalım şu kadar para diye. Öyle işte canlar. Hep yazıyorum bi Kevser, bi de bu hatun etkiledi şimdiye değin beni. Bu arada 50 TL vermiştim fala.

Eyyorlamam bu kaaa.
Kim bu falci adi ne adresini tarif edermisin

Kızlar Nalan o kadar iddialı baktı ama fos yani. Aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Paraya yazık. Bakırköy'de Gülcan ablayı tek geçiyorum. Hep yazdım yazıcam da hatunun bana söylediklerini yaşadım mı yaşadım çünkü. Seni yağlayıp ballamıyor bir de neyse onu söylüyor. Beyaz arabanın içinde görüyorum seni, yok diyorum öyle bi araba derken 1 hafta içinde babam aracı sattı beyaz bi araba aldı. Söylediği isimdeki adamın bana ilgisi olduğunu öğrendim. Sonra istemeye gelen bi akrabamız vardı istememiştim, geldiler gittiler milyon kere, çocuğun adını söyledi bundan bi ağırlık var dikkat et dedi vs.vs. o kadar çok şey söyledi ve yaşadım ki aklıma gelmiyor daha. Ama yine de diyorum sevdiğim adamın geleceğini söyleyen kimse de tutmadı. Ne aradı ne sordu hiçbir şey yok. Umudum da tükendi. Çünkü baktırmamın tek sebebi buydu. Hayırlısı diyorum artık hayırlısı. Neyse bu "hayırlısı" dedikleri tükenmeden beni bulsa keşke. Söz de seviyormuş söz de benim sevgim yalanmış da tek gerçek oymuş. Olmuyor kızlar ya beceremedik.

Allah dilediğinizi versin size de bu illetten kurtulun- kurtulalım.
Sevgiler.

Kızlar Nalan o kadar iddialı baktı ama fos yani. Aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Paraya yazık. Bakırköy'de Gülcan ablayı tek geçiyorum. Hep yazdım yazıcam da hatunun bana söylediklerini yaşadım mı yaşadım çünkü. Seni yağlayıp ballamıyor bir de neyse onu söylüyor. Beyaz arabanın içinde görüyorum seni, yok diyorum öyle bi araba derken 1 hafta içinde babam aracı sattı beyaz bi araba aldı. Söylediği isimdeki adamın bana ilgisi olduğunu öğrendim. Sonra istemeye gelen bi akrabamız vardı istememiştim, geldiler gittiler milyon kere, çocuğun adını söyledi bundan bi ağırlık var dikkat et dedi vs.vs. o kadar çok şey söyledi ve yaşadım ki aklıma gelmiyor daha. Ama yine de diyorum sevdiğim adamın geleceğini söyleyen kimse de tutmadı. Ne aradı ne sordu hiçbir şey yok. Umudum da tükendi. Çünkü baktırmamın tek sebebi buydu. Hayırlısı diyorum artık hayırlısı. Neyse bu "hayırlısı" dedikleri tükenmeden beni bulsa keşke. Söz de seviyormuş söz de benim sevgim yalanmış da tek gerçek oymuş. Olmuyor kızlar ya beceremedik.

Allah dilediğinizi versin size de bu illetten kurtulun- kurtulalım.
Sevgiler.

gülcan abla kim, nerde bakıyor, ne falı? off allam bunları sonu gelmicek sanırım :KK16:

Arkadaslar nalan abla cafe46 dan ayrılmş artık evinde özel bakıormus

Cafe 46dan ayrılan Nalan hanım artık evinde fala bakıyormus tavsiye üzerine gittim hayran kaldım ve herkese tavsiye ederim

ilk yorum ve hemen akabinde verilen telefon numarası ile " ben reklamım diye bağıran bir yorum. Cık cık cık. Nalan iyi olsaydı kalırdı yerinde zaten. Falları fos çıkıyor abi zorlamayın yani.

Ben baktırıp da çıkan bir falı yazayım size. Bakırköy'de Ümit'e baktırdığım fal da oturduğum evin 3.katında biri var, ismi ayşe bunun elektriği çok kötü demişti. O akşam evde o kız yüzünden tartışma çıktı. Kime fal baktırdıysam bu zamana dek hepsi arayacak, dönecek 1 hafta 2 hafta dedilerse de aylar geçti. Ümit, boşuna bekleme arasa dahi bu hemen olmayacak ümitlenme, karşına çıkan insanlara şans ver demişti. İşle ilgili bi fırsat çıkacak karşına ama kabul etmeyeceksin dedi, aradan bi kaç ay geçti şuan aldığım maaşın iki katı bi iş teklifi geldi ancak uzun vadeli bi iş olmadığı için kabul etmedim. Bir de toz pembe bi tablo çizmiyor. Terapi gibi geliyor bana.

Fal bakan insanlar çoğunlukla geçmişi anı çok iyi biliyor ancak geleceğe dair bişeyler öngören birine denk gelmek çok güç. Bu sebeple memnun kaldığım bir Ümit, diğeri de Gülcan'dır. Tavsiye edip de giden insanlar da memnun kaldığından dolayı canı gönülden isimlerini yazabiliyorum.

Bir de ben ümit'e fal baktırdığım zaman ciddi anlamda bir buhrandan geçiyordum. Durup durup ağlamalar, canım çıkıyordu üzülmekten, kendimi heba etmekten. Ama iskambil kağıtlarını uzatıp " bunları bi kaç dakika tut iyi gelecek" dediğinde çok anlam verememiştim. yanından ayrıldıktan sonraki zaman dilimlerinde ne olduysa ne o eski ağlamalar ne de o can sıkıntısı kalmadı. Çok garip. Öyle ki çalıştığı yere telefon açıp teşekkür etmek istedim ama falda olduğu için teşekkürümü kendisine iletilmesini rica ettim.

Bundan sonra sadece çıkan bişeyler olursa burada paylaşmaya karar verdim. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
falcı nalanı karalayanlar utansın bende bugün gittim tavsye üzerine şok oldum kulak asmayın gercekten dedikleri beni şasırttı çok yogun olusundan randevuyu bir gün sonraya verdi..

Ben bugun Nalandan randevu aldim ve de gidecegim ama evde bakacagi icin tedirginim. Nasil bir yer acikcasi artik hicbir yer guvenli gelmiyor.Acilen cevap verebilir misiniz lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X