Bakırköy Kızılay ....

suanda baska bir doktor kızılayda akupuntur yapıor we fıyatı seanslar 20 tl ılk seferınde 40 alıyorlar ondan sonrası 20

canım bilge acardan memnun kaldınmı , birde bu dr kızılaydaki dr mi ,ne kadar kilo verdin , bende başlamayı düşünüyorum ama b. çekmecede başka bi dere için seansı 25 dediler diğer hastane ise ilk 100 sonraki seanslar 50, biraz tuzlu gibi

yakın zamanlarda akupunktura giden oldu mu aacaba bakırköy kızılayda bende gitmek istiyorum

Mesajın üzerinden uzun zaman geçmiş ama, yardımcı olur belki :)

Bakırköyde Kızılay'a gidiyorum ben, gayet de memnunum. 2haftada 2.2 kg verdim. Az gibi gelebilir ama hızlı vermek istemiyorum zaten o yüzden memnunum :)

Fiyat olarak, ilk gidişiniz 45 tl, sonraki seanslar 22. Haftada bir gitmeniz gerekiyor.

burda yazılanların fiyatı ucuz yaa.ben telden aradım bi yerde 10 seansı 1200 lira dediler

bu arada ben de ist avrupada oturuyorum kızılaya gidenler işe yaradı mı acaba bilgi verir misiniz

Ben Bilge Acar gittim, daha odaya girer girmez iğne taktı soru sormaya başlayınca tersliyor.
Aklımdaki hiçbir soruyu soramadan iğnelerle 5 dk bile sürmeden odadan çıktım. Gün içinde bir şey olmadı, gece şiddetli kulak ağrısı ile uyandım. iğneyi kulağımdan çıkartmak istedim ama acı öle şiddetliydi ki çıkaramadım, gözlerim karıncalanmaya başladı zaten sonrada kafamı çarpmış ve düşmüşüm.
Sakın gerekli tahlilleri yaptırmadan akupunktur yaptırmayın arkadaşlar, özellikle de tansiyon problemiz varsa, doktor pek önemsemiyor zaten direk takıyor gönderiyor.

Merhaba bende basliyali bir hafta oldu kizilayda ilk hafta da 1.700 gr verdim ve çok memnunum.yasakli olanları yemiyorsunuz. Yemeniz gerekleri sınırsız tüketiyosunuz. Ve aç hiç kalmiyosunuz.

Merhaba bende basliyali bir hafta oldu kizilayda ilk hafta da 1.700 gr verdim ve çok memnunum.yasakli olanları yemiyorsunuz. Yemeniz gerekleri sınırsız tüketiyosunuz. Ve aç hiç kalmiyosunuz.
Cok iyi vermissin bir haftada guncel fiyat nedir acaba eskiler yazmislar ama su anki seans ucretini yazan olmamis canim. Bir de kredi karti gecerli mi orda acaba.

Şuanki fiyatı ilk seans 50 tl ile başlıyorsunuz.daha sonraki her hafta 25 tl ödüyorsunuz.kredi kartı geçerli.ve tavsiye edebileceğim bölgesel akapunktur. Her bölge 25 tl her hafta gidebiliyosunuz.toplam her hafta 50 tl ödüyorum ve çok memnunum. (20 günde bölgesel 4 cm inceldim spor yapmadan)

Ooo cok uygunmus fiyati. Ben kulak akapunturuyla 6 kilo verdim bolgesel nasil oluyor canim

Igne yöntemiyle hangi bölgeni istiyosan oraya takiyo 15 dk bekliyosun.sonra cikartiyo.gitmeden ilk sen kendin olcuyosun sonra her hafta aynı şekilde devam ediyosun.

Igne yöntemiyle hangi bölgeni istiyosan oraya takiyo 15 dk bekliyosun.sonra cikartiyo.gitmeden ilk sen kendin olcuyosun sonra her hafta aynı şekilde devam ediyosun.
Canim kusura bakma cok soru soruyorum. Oraya b.koy son duraktan sonra nasil gidilir. B.meydandan sonra yakin mi tarif eder misin

Askerlik şubesini hemen karşısı.meydan dan assagiya in koton mağazasın dan sağa dön. Yol sonunda görürsünüz.

Askerlik şubesini hemen karşısı.meydan dan assagiya in koton mağazasın dan sağa dön. Yol sonunda görürsünüz.
Cok guzel tarif etmissin elimle koymus gibi buldum tesekkur ederim. O ne kalabalikti oyle. Bir de ben normalde ozel bir hastaneye gidiyorum orda doktorun bir makinesi var kulagimda gezdiriyor sinyal geldiginde o yere takiyor igneleri ve tohumlari bu doktor iceri girdim kafadan kulagima 2_3 yere takiverdi sasirdim. Bogazimda iki yere takti bir de midemin oraya 1 tane takti senin de oyle mi. Daha once benim sirf kulaga takiyordu doktor. Bir de ilk gittiginde bolgesel yapmiyormus. Sen kac haftadir bolgesele gidiyorsun kac haftada sonuc veriyor.

İlk hafta benimde oleydi.ikinci hafta bolgesele başladım. Dikkat ederseniz çok güzel kilo veriyorsunuz ve inceliyosun uz.pzt günü ve cumartesi günü gitmeyin çok kalabalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…