arkadaşlar yazdıklarınızı okudum uzun zamandır bende akupunktur konusunu araştırıp duruyorum.Bakırköyde 2 tane akupuntur merkeazi var.sizin söylediğiniz yeni mahalle kızılay tıp merkezindeki dr ayrılmış ama bi de N.Mete A.Rıza Mete kızılay tıp merkezi var dr.Taner Uygur 13:00-17:00 arası çalışıyormuş.bildiklerimi paylaşıım istedim.
bu arada sizin dr. bilge acar Büyükçekmece de özel bi hastenede çalışıyor.ben bugün ona gittim.seansı 50tl ilk seferde100tl.hakkımızda hayırlısı artık.
Bakırköy kizilay da akapuntur yapan var mı son zamanlarda arkadaşlar işe yariyormu?
Cok iyi vermissin bir haftada guncel fiyat nedir acaba eskiler yazmislar ama su anki seans ucretini yazan olmamis canim. Bir de kredi karti gecerli mi orda acaba.Merhaba bende basliyali bir hafta oldu kizilayda ilk hafta da 1.700 gr verdim ve çok memnunum.yasakli olanları yemiyorsunuz. Yemeniz gerekleri sınırsız tüketiyosunuz. Ve aç hiç kalmiyosunuz.
Canim kusura bakma cok soru soruyorum. Oraya b.koy son duraktan sonra nasil gidilir. B.meydandan sonra yakin mi tarif eder misinIgne yöntemiyle hangi bölgeni istiyosan oraya takiyo 15 dk bekliyosun.sonra cikartiyo.gitmeden ilk sen kendin olcuyosun sonra her hafta aynı şekilde devam ediyosun.
Cok guzel tarif etmissin elimle koymus gibi buldum tesekkur ederim. O ne kalabalikti oyle. Bir de ben normalde ozel bir hastaneye gidiyorum orda doktorun bir makinesi var kulagimda gezdiriyor sinyal geldiginde o yere takiyor igneleri ve tohumlari bu doktor iceri girdim kafadan kulagima 2_3 yere takiverdi sasirdim. Bogazimda iki yere takti bir de midemin oraya 1 tane takti senin de oyle mi. Daha once benim sirf kulaga takiyordu doktor. Bir de ilk gittiginde bolgesel yapmiyormus. Sen kac haftadir bolgesele gidiyorsun kac haftada sonuc veriyor.Askerlik şubesini hemen karşısı.meydan dan assagiya in koton mağazasın dan sağa dön. Yol sonunda görürsünüz.