Bakırköy Kızılay ....

İlk hafta benimde oleydi.ikinci hafta bolgesele başladım. Dikkat ederseniz çok güzel kilo veriyorsunuz ve inceliyosun uz.pzt günü ve cumartesi günü gitmeyin çok kalabalik.
Peki kac haftadir bolgesel yaptiriyorsunuz

Peki kac haftadir bolgesel yaptiriyorsunuz

Arkadaşlar bende 2 ay önce bilge acarla başladım akupunktura tam 9 kg verdim ve hiç spor yapmadan. Arasıra dayanamayıp diyeti bozduğum oldu tabi ama genel olarak diyetin dışına cıkmıyorum. Sizede tavsiye ederim

Arkadaslar Merhaba. Geçen salı günü akupunktura başladım ve ilk hafta -2.700 gitti. Konforlu kilo verme ne deseler kesinlikle akupunktur derim. Bilge Acar a gidiyorum ve cok memnun kaldım. Canım çok tatlı istiyor dedim, hallederim artık istemez dedi ve başardı. 15 aylık oğlum var ve emziriyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım :)

Kızlar selamlar. Ben de dün başladım. Kilom şuan 70.6 . Çarşamba günü tekrar gidicem ancak dünden beri ne yesem lavaboya gidiyorum. Bakalım çok açlık hissi yok zaten ama umarım böyle devam eder. Ancak şöyle birşey var ki kendimi sersem gibi hissediyorum, inanılmaz bi ağırlık var üzerimde. Bakalım sonuç ne olacak. Gelişmeleri not alıcam buraya.

Sevgiler.

Ben ankarada akapunktura gittim haftada 1 kilo veriyordum kizilaya bilge beye de gittim vucut akapunkturuyla beraber ama bir faydasini goremedim ankarada gittigim doktora dogum oncesi de gitmistim her iki gidisimde de kolay kilo veriyordum ve tokluk hissi vardi ama bilge beyin yaptiginda boyle olmadi hem de kafasina gore takiyor igneleri sana ayirdigi sure 5 dk bile degil normalde makinesi var ve sinyal gelen noktaya takiliyor

Ben de hem tokluk hissi var hem de artık tatlı görünce midem bulanıyor. Spor yapmıyorum buna rağmen 2.700 gitti ilk haftadan. Artık akupunktur mu bilge Acar mucizesi mi bilemem :) ama bilge bey sorduğum her soruyu cevapladi kendi de çok soru sordu

Çok saçma bi uygulaması var. Kara düzen takıyor iğneleri. Sorulara aksi ters cevaplar verip bildiğini okuyor. Bi daha gideceğimi sanmam ve hiç tavsiye etmem.

merhaba arkadaşlar ben bu cumartesi başladım bakırköy kızılayda akupunktura. doktorum bilge acar. ben doktorumu çok neşeli ve keyifli buldum açıkçası. evlenmeden önce 55 kg idim. 1 yıl içinde 30 kg aldım. şuanda 83,100 kiloyum haftaya size güncel kilomu yazacağım. kilo aldığım için çok üzgündüm. zayıflamak için en iyi yöntemin bu olduğunu düşünüyorum :) size sonuçları her zaman yazıcam çünkü ben hep bu şekilde insanları takip edip sonuçlarını hiç bir zaman öğrenememiştim :):) kendimde aynı şeyi yapmıcam her hafta size yazıcam belki benim gibilere umut olur :)

arkadaşlar merhaba bu hafta p.tesi yazamadım iş yoğunluğunda. geçen hafta 1,200 kg verdim akupunktur ile ctesi günü tartılmıştım. bu hafta ctesi tekrar gideceğim yeni kilomu bildireceğim :):)

kilo şartı var mi ben mesela 58 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum bolgesel problemim var 6 ayda 8 kilo aldim

Herkese merhabalar haftaya bi arkadaşımla bizde Bakırköy Kızılay'a gitmeyi düşünüyoruz ama öyle kafam karıştı ki yorumlardan napsam başka yermi araştırsam yoksa Bilge beyemi gitsem kararsız kaldım

bende 2 gün oldu gideli ve başlayalı halsizlik ve uyku hali var, bakalım birde bunu denicem işe yarayacakmı?

Merhaba, bugün Bakırköy Kızılay Tıp Merkezi’nde, Bilge ACAR’a gidip akupunktur yaptırdım. Bakalım neler olacak. :))

X