• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakırköy devlet hast. Genetik test yaptıranlar???

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Kızlar
Bakırkoy devlet hast kromozom analızı ve pıhtılasma testımin sonucunu beklıyorum.
1 aya cıkar en fazla 1hafta uzayabılır dedıler.
Bırlac yorumda 2-3 ayı buldugunu okudum.
Test yaptıranlar; ne kadar surede sonucları aldınız??

selam canım
Yazını okudum genetik test ile ilgili 2 kimyasal gebeşiğim oldu biri tüp bebekti
Doktorum istemedi ama ben bu testleri yaptırmak istiyorum
Bakırköy sadi konukta var sanırım bu bölümün adı tıbbi genetikmi
Ve direk randevu alıp gidince derdini aöleyince testi yapıyorlarmı
İlla tüp bebek doktorunun mu göndrrmssi gerekiyor

Ben universite hastanesinde yaptirmistim.,genetik 2 ay demislerdi..pihtilasma 10 gu de cikti..sonucta mthfr a 1298 c de homozigot mutasyoncikmis..dr a haber vedigimde,hamilelikte corasprin ve kan sulandirici igneler kullanman gerekiyuor dedi..
Ama zaten corasprin kullaniyordum,kan sulandirici igneyi de transfer so rasi 2 gun kullanmistim..simdi sonucta pihtilasma cikinca acaba diyorum igneyi hergun vurulsaydim engel olurmuydu?.o zaman neden tup bebek oncesi bu test yapilmiyor?surekli sorular kafamda..embriyonun genetik sonucu temiz cikmisti..ben mi neden oldum diyorum yasayamamasina?surekli endise ve sorularla gecicek yeniden hamilelim olursa da..

selam canım
Yazını okudum genetik test ile ilgili 2 kimyasal gebeşiğim oldu biri tüp bebekti
Doktorum istemedi ama ben bu testleri yaptırmak istiyorum
Bakırköy sadi konukta var sanırım bu bölümün adı tıbbi genetikmi
Ve direk randevu alıp gidince derdini aöleyince testi yapıyorlarmı
İlla tüp bebek doktorunun mu göndrrmssi gerekiyor
Canımmtıbbı genetik serhat bey ozellikle cok ılgılı. Bana ilk düşüğüm olmasına ragmen tedavıden önce neden gelmedın dedı..
ordan randevu al mutlaka derdını anlat o zaten ne grekıyosa yaptırıyo

Ben universite hastanesinde yaptirmistim.,genetik 2 ay demislerdi..pihtilasma 10 gu de cikti..sonucta mthfr a 1298 c de homozigot mutasyoncikmis..dr a haber vedigimde,hamilelikte corasprin ve kan sulandirici igneler kullanman gerekiyuor dedi..
Ama zaten corasprin kullaniyordum,kan sulandirici igneyi de transfer so rasi 2 gun kullanmistim..simdi sonucta pihtilasma cikinca acaba diyorum igneyi hergun vurulsaydim engel olurmuydu?.o zaman neden tup bebek oncesi bu test yapilmiyor?surekli sorular kafamda..embriyonun genetik sonucu temiz cikmisti..ben mi neden oldum diyorum yasayamamasina?surekli endise ve sorularla gecicek yeniden hamilelim olursa da..
Haklısın en buyuk eksık. Bır ezberlerı var doktorların 3dusuk sonrası arastırıyoruz dıye!!! Bu neyın mantıgı acaba. Sahsen ilk hamıleliğimde embrıyoyu genetıge gonderdım. Ben de esımle testlerımı yaptırdım ama dr um arastırma taraftarı degıldı.
Hang hastanede yaptırdınız acaba

Aynen biz talep etmesek ne genetiğe gidecek ne bize test yapılacaktı..Ben de keşke daha bilinçli olsaydım diyorum tedavi öncesinde..İşalhah bundan sonrası iyi olur..Ben bursadayım, acıbadem de yapılmıştı tedavim..Ama testtleri eskişehir osmangazi üniversitesinde yaptırdık..Sizin de pıhtılaşma testiniz çıktığınızda paylaşırsanız çok sevinirim..bu ortamda birbirimizde güzel şeyler öğreniyoruz, faydalı oluyor.

Canımmtıbbı genetik serhat bey ozellikle cok ılgılı. Bana ilk düşüğüm olmasına ragmen tedavıden önce neden gelmedın dedı..
ordan randevu al mutlaka derdını anlat o zaten ne grekıyosa yaptırıyo
Tamam canım hemen alıyorum rsndevu

Aynen biz talep etmesek ne genetiğe gidecek ne bize test yapılacaktı..Ben de keşke daha bilinçli olsaydım diyorum tedavi öncesinde..İşalhah bundan sonrası iyi olur..Ben bursadayım, acıbadem de yapılmıştı tedavim..Ama testtleri eskişehir osmangazi üniversitesinde yaptırdık..Sizin de pıhtılaşma testiniz çıktığınızda paylaşırsanız çok sevinirim..bu ortamda birbirimizde güzel şeyler öğreniyoruz, faydalı oluyor.
Mutlaka paylasacagım canım

Back
X