kızlar benim dövmemin benim yüzümden kabuğu kalktı geçen hafta. dövme sırtımda ve uzun süre arkama yaslanıp kitap okuyunca kıyafetime yapiştı ve kabuk kıyafette kaldı. ama kabuksuz kalan yerlerde dövmenin rengi yok artık. sadece yara var. sanırım iyileşmesi 2 hafta daha sürecek. o hallerininde fotoğrafını çektim ama gerçekten mide bulandırıcı duruyor o yüzden koymuyorum fotoğrafı.
kızlar peki acı durumu nedir?
zaten o kremleri kabuk düşmeden sürmemek gerekiyormuş yani kabuk düştükten sonra 3 kremi kullan dediler ben öyle hatırlıyorum yarına fotoğrafnı bekliyorum
aman allahım çok kötü görünüyo :26:
böyle böylemi siliniyo bende sildirmeyi düşünüyorum arstırıyorum ama bunları görünce daha çok korkuyorum :26:
canım olsun şimdi silverdini bırakıp 3 kremi karıştır birde buğday yağı damlat kremlerine karıştırıp sür umarım iz kalmaz snin yine belinde görünmeyen yerinde benim elimin üzerinde bakalım iyileşince nolcak gelişmelerin fotoğraflarını yüklersen sevinirim birde tarçın özlü bir sabun kullan nette araştırdım yaraya iyiymiş
kabuğun her tarafı düşmedi o yüzden krem sümek istemiyorum. dr a da sordum ben zaten. ssanırım haftaya düşer kabuk. bekleyip görücem. şu an felaket kaşınıyo. bu arada belimde değil dövmem kürek kemiğimin orda.
canım yaran ne durumda kabuklar soyuldumu yaptıralı 17 gün oldu benimki hala kabuklu kabuğu hiç soyulmadı offf nezaman soyulcak artık sonucu merak ediyorum birde dr bir arkadas var o bana yaranı kabukluyken kremlerini kulan dedi bende beyaz kediyi aradım hayır hiç birsey sürme kendiliğinden düssün daha cabuk iyileşir dedi ikilemde kaldım ama bencede kendiliğinden düşmesi derin yara olmaması için daha iyi gibi...
Eki Görüntüle 564254
4 hafta sonraki hali..
kabuklar düşmeye devam ediyor, dövmem baya silikleşti. amatör bi dövme olduğu için 2. seans gerekebilir demişlerdi zaten. ben durumdan memnunum arkadaşlar. bi sonraki seansı şubatta yaptırıcam.
çok güzel olmuş canım iz kalacağını bende düşünmüyorum hem iz kalsa bile uzun süreli ve düzenli krem tedavisi ile düzeliyo krem olmazsa başka bir sürü tedavi yöntemi var yara izi için ben hemşireyim ne hastaları düzeltiyoruz. 2. seans ne zaman canım birde niye ikinci seans gerekli birazcık açıklar mısın?? son fotolarını da merakla bekliyoruz