Dövme Bakırköy beyaz kedi dövme salonu DÖVME SİLDİRME!

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

çok sağol paylaşımların için canım benim paylaşımlarını bekliyoruz son hallerini.. kremlerini mutlaka düzenli kullan birde yara iziyle uğraşmak zorunda kalmazsın umarım

kızlar peki acı durumu nedir?

canım benim acı durumum yatarken ortaya çıkıyor genelde, sırtımda olduğu için. bazen gerçekten çok acıyor. ama onun dışında bi acı hissetmiyorum.

banada 3 krem söylediler bende 2 hafta sürdüm ama o kremler yaranın sürekli ıslak kalmasına neden oluyodu. artık sadece günde bir kere silverdin sürüyorum. dr a sordum. kabuk tamamen düşüpte sadece pembelik kaldığında diğer kremlere devam edicem. sson halinin fotoğrafınıda koyarım yarın.

zaten o kremleri kabuk düşmeden sürmemek gerekiyormuş yani kabuk düştükten sonra 3 kremi kullan dediler ben öyle hatırlıyorum yarına fotoğrafnı bekliyorum

zaten o kremleri kabuk düşmeden sürmemek gerekiyormuş yani kabuk düştükten sonra 3 kremi kullan dediler ben öyle hatırlıyorum yarına fotoğrafnı bekliyorum

bana öyle söylemediler ne yazıkki. bana 3 gün sonra kullan dediler. sana söyleyen doğrusunu söylemiş sanırım

canım olsun şimdi silverdini bırakıp 3 kremi karıştır birde buğday yağı damlat kremlerine karıştırıp sür umarım iz kalmaz snin yine belinde görünmeyen yerinde benim elimin üzerinde bakalım iyileşince nolcak gelişmelerin fotoğraflarını yüklersen sevinirim birde tarçın özlü bir sabun kullan nette araştırdım yaraya iyiymiş

aman allahım çok kötü görünüyo :26:
böyle böylemi siliniyo bende sildirmeyi düşünüyorum arstırıyorum ama bunları görünce daha çok korkuyorum :26:

düşünce bacağımız nasl yara olur kabuk bağlardı bu da öyle işte.ama 1 ay sürüyor iyileşmesi. evet kötü bi görüntü ama inş iyileşip geçicek. bence acele etme en azından 2 ay daha bekle ben paylaşmaya devam edicem fotoğrafları. buna göre karar verirsin.

kabuğun her tarafı düşmedi o yüzden krem sümek istemiyorum. dr a da sordum ben zaten. ssanırım haftaya düşer kabuk. bekleyip görücem. şu an felaket kaşınıyo. bu arada belimde değil dövmem kürek kemiğimin orda.

Bende dövmemi sildirmek istiyorum :/ melek kanadı var çok anlamsız geliyo niye yaptırmışım diyorum :/ sildirsemmi yoksa yanına bişey yazdırıp anlamlı halemi getirsem bilmiyorum ama beyaz kediyi çok duydum sildirirsem oraya gitmeyi düşünüyorum bende

canım naber yaran nasıl oldu kabuk düştümü

4 hafta sonraki hali..

kabuklar düşmeye devam ediyor, dövmem baya silikleşti. amatör bi dövme olduğu için 2. seans gerekebilir demişlerdi zaten. ben durumdan memnunum arkadaşlar. bi sonraki seansı şubatta yaptırıcam.

canım evet dövmen bayağı silinmiş darısı basıma yaran henüz tam iyileşmesede eskiye göre daha iyi bakalım zamanla ne olacak merak ediyorum umarım izimiz kalmaz...

Bayağı gitmiş dövme ya,ben bukadarını bile beklemiyordum.Senin adına da kendi adıma da çook mutlu oldum
Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum.

Geçmiş olsun.İnşallah iz kalmadan geçer gider

ben iz kalacağını düşünmüyorum öyle görünmüyor. cilt 6 ayda kendini yeniler zaten. 6 ayda geçeceğini düşünüyorum ama şubatta bi seans daha olacağı için ağustosa kadar sürer sanırım tamamen geçmesi

canım yaran ne durumda kabuklar soyuldumu yaptıralı 17 gün oldu benimki hala kabuklu kabuğu hiç soyulmadı offf nezaman soyulcak artık sonucu merak ediyorum birde dr bir arkadas var o bana yaranı kabukluyken kremlerini kulan dedi bende beyaz kediyi aradım hayır hiç birsey sürme kendiliğinden düssün daha cabuk iyileşir dedi ikilemde kaldım ama bencede kendiliğinden düşmesi derin yara olmaması için daha iyi gibi...

kabukluyken kullanma bencede. çünkü ben kullandım ve sulandı. bırakınca yara kurudu ve kabuklar düştü. tam 30 gün sonra kabuk kalmadı bende. şu an pembelik var sadece. hergün bi kaç kere kremleri sürüyorum şimdi. 17 gün düşmesi için erken sanırım. 2 hafta içinde düşücektir sanırım. zamana bırak kabuğun düşmesini bekle canım

çok güzel olmuş canım iz kalacağını bende düşünmüyorum hem iz kalsa bile uzun süreli ve düzenli krem tedavisi ile düzeliyo krem olmazsa başka bir sürü tedavi yöntemi var yara izi için ben hemşireyim ne hastaları düzeltiyoruz. 2. seans ne zaman canım birde niye ikinci seans gerekli birazcık açıklar mısın?? son fotolarını da merakla bekliyoruz

canım 2. seans gerekiyor çünkü dövmem amatör bi dövmeci tarafından yapıldı. bu yüzden hem kullandığı boya hemde el işçiliği kaliteli değildi. bazı yerelere boyayı daha derine gönderdiği ve mürekkeple yapıldığı için 2. seans şart oldu. 2 ay sonra 2. seansa gelebilirsin demişlerdi ama ben gittiğimde 3 ayı biraz geçmiş olacak. çünkü istanbulda değilim ve gitmem şubatın ortalarına denk geliyor. bu arada dövmemin altında küçük bi keloid vardı zaten dövme yapılmasından kalan. daha önce lazere sildirmeye gittiğimde söylemişlerdi. bu silmeden kaynalı bi iz oluşacağını sanmıyorum

fuingill son durum nedir?
2. seanstan bahsediyodun,yaptırdın mı?
Son halinin fotografını paylaşsan çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…