Bakirelikk

Alkolle ağrı kesiciyle bilmem neyle denedim ama fayda etmiyor. Kendinde olmayacak kadar alkol alsan da acı acıdır yani. Parmakla denemenizi tavsiye ederim. Zorlamadan, bi günde pata küte değil birkaç güne yayarak 1 parmak 2 parmak şeklinde. Bir süre sonra vajinal kasların alıştığı için ortada bir acı olmadığını anlayıp peniste de benzer şeyleri yaşayacak.

Kızlık zarına kadar olan kısma mı parmak egzersizi yaptınız.Alisma evresinden sonra da cinsel ilişkiye girdiniz galiba

Kızlık zarına kadar olan kısma mı parmak egzersizi yaptınız.Alisma evresinden sonra da cinsel ilişkiye girdiniz galiba
Evet aşağı yukarı 1 hafta kadar sürdü bizim bu şekilde. Kızlık zarına denk geldi mi hatırlamıyorum ama illaki gelmiştir çok derinde değil çünkü. Zorladığınız sürece acıyacak korkusu devam edeceği için ufak ufak zamana yayarak ilerlemek daha iyi

Peki parmakla denerken acı vs hissediyor muydunuz mesela eşinize durmasını istediğiniz zaman oldu mu hiç

Peki parmakla denerken acı vs hissediyor muydunuz mesela eşinize durmasını istediğiniz zaman oldu mu hiç
1 parmakta hayır, 2 parmağı aynı gün deneyince evet biraz acımıştı ama dur diyecek kadar değildi, yine de zorlamadık ertesi güne bıraktık. Hatta balayındaydık millet gece gündüz sevişir biz bunlarla uğraşmıştık

Ya bende evlendim düğünümüz kaldı tek bir kere denedik yani bir günde 2 3 kere denedik olmadi baya acı çektim eşim is seyahatinde dönünce yeninden denemek istiyorum balayimizda bununla uğraşmak istemiyorum yani keyfini cikarmak istiyorum o zamabin da işte biraz panik birisiyim bir de korkak sayılırım korkuyorum bu durumdan ondan herkesten bir seyler öğrenmeye çalışıyorum

Meselâ siz parmakla denedikten sonra penis girişinde ilkine göre daha mi rahattiniz ve hangi pozisyonu tercih ettiniz acaba

Meselâ siz parmakla denedikten sonra penis girişinde ilkine göre daha mi rahattiniz ve hangi pozisyonu tercih ettiniz acaba
Yani önceden denemeniz daha iyi olur evet. Şimdiki aklım olsa balayına bırakmazdım ben de, sorun olacağını düşünmemiştim sadece

Bizde ilk penetrasyon kaşık pozisyonunda olmuştu, daha kamasutral bi adı var mı bilmiyorum. Arkadaşım biz öyle daha rahat etmiştik ilk ilişkide dediği için denemiştik. Misyoner ya da benim üstte olduğum pozisyonda olmadı, kadının üstte olduğu pozisyonu öneriyorlar aslında kontrol kadında olacağı için ama ben daha çok gerildim bu şekilde. Ve evet daha rahattım ilk denemeye göre

Biz misyoner denedikte baya ağrı olunca bıraktık kaşık pozisyonu bana da böyle güvenilir geliyor üstte bende olamam asla o kadar cesaretli değilim ama bu parmak egzersizini denemek istiyorum bende. Siz önce kendiniz mi denediniz yoksa eşiniz mi yapti size egzersizi.

Eşim yaptı, eşinizin yapması daha iyi olur. Bu arada vajinismus tedavisinde de genelde eşlerin birbirlerinin vücudunu tanımaları öneriliyor, parmak egzersizi veren uzman çoğunlukta. O yüzden denemenizi ben de tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım ya deneyeceğim bunu eşimle dilatör vs de düşündüm ama bakireyim olur mu olmaz mi bilemedim onu da araştırıcam ama önce parmak egzersizi deniycem

Teşekkür ederim canım ya deneyeceğim bunu eşimle dilatör vs de düşündüm ama bakireyim olur mu olmaz mi bilemedim onu da araştırıcam ama önce parmak egzersizi deniycem
O da olur onu da önerenler var ama parmak daha güvenli geliyor, bi onunla başlayın eğer yeterli gelmezse dilatöre geçersiniz

hello, canım kızlık zarı diye bişe yok önce bunu sana söyleyeyim, en azından senin düşündüğün gibi penisin takılıp geçemeyeceği duvar gibi bir şey yok kesinlikle. Zaten doğa canlıların en kolay üreyebilmesi için dizayn edilmiş, neden oyle bir duvar örülsün oraya. Toplumumuzn en büyük abartısı o zar. Dr Müjdegül Karacanın vidosunu izlemeni öneririm youtubeda.
Senin sorunun tamamen psikolojik, olayı kafanda büyütmen, canının acıyacağını düşünmen. Can acıması da yine psikolojik kasılmanın sonucu. nasıl iğne olurken de kasılan insanın canı acır onun gibi.
Sana önerim ilişkiye girmeye başlamadan havaya girmen, bence yeteri kadar tahrik olmuyorsun. hadi gel beraber olalım gibi bişe geçiyorsa ondan olmuyodur, özellikle ilk ilişkide. İlişki sadece penisin vajinaya girip çıkmasıyla başlamyor, ön sevişmesi, konuşması, havaya girmesi vs. Kayganlaştırcı kesin öneririm, alkol de evet insanı rahatlatır, biraz daha endişeni alır ama hiç içmediysen daha önce uzak dur. Sen ne kadar partnerini ister ve onu arzularsan emin ol o kadar kolay olacak herşey. Sana zevk verecek bir şey bu neden zor bir eylem gibi düşünüyorsun. Yeteri kadar tahrik olursan zaten heyecanla hiç bi acıma yada kasılma olmayacak diye düşünüyorum.

Bırak esin parmagı ile girsin bence kendin yapman daha zor cunku bozulur bozulmazda hemen iliski denemeyin 2 3 gün ara verin caniniz hic acimayacak tecrube ile sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…