Ya bilmiyorum istiyorum ben zaten kocam oldu nihakimiz her seyimiz oldu sadece düğünü bekliyoruz bilmiyorum bazi yerlerde okudum alkol gevsetir falan diye de o yüzden burda deneyimleyen kadınlar varsa sormak istedimSarhoşken mi hiç duymadım bunu
Acı acıdır sarhoş olunca bilemeyecem
Sadece dediginiz gibi belki ön sevisme olmadı az oldu ondandır yada biraz o anki hislerle sert girmeye çalıştı
Daha yavaş ve daha sabırlı olarak deneyin mecbur yasanacak eninde sonunda ama sarhoşken bu seferde istemiyordum oldu durumuna bağlamayın
Teşekkür ederimBöyle bir sey yasamis olanlar varsa yardımcı olurlar ama ben yeni duydum
Yanı deneyerek bir şekilde olucak kendini kasma yada acıyacak diye korkma
Benim diyeceğim bu
peki sizin ilk denemede mi oldu. Alkol alınca sarhoşluk vs durumunuz oldu mu?Canım kendini kasıyosundur ondan acıyodur yani ben alkolle denedim gene acımıştı alkol birazcık gevsetir belki rahatlarsın ön sevişmeyi uzun tutun bide yavas yavas denesin eşin
Şimdiden bu durumla canınızı sıkmayın, korkacak bişey yok , evlenince birçok deneme yaparsınız olmazsa bir uzmandan yardım alırsınız, kendinizi kasmayın ve zorlayıp yıpratmayın...öncelikle herkese merhaba uzun zamandır burada üye olmadan mesajları okudum lakin 1 haftadır yeni üye olabildim ve size danışmak istediğim konular var.
Nişanlım ile yakinda evlenecegiz ekimde yani önceleri cinsel temaslarımız oluyordu birbirmizi çıplak gördük dokunduk tatmin ettik birbirimizi ama ben nikah olmadan bakireligimi kaybetmeyi istemedim biz nikahlandikta haziranda 1.5 hafta önce birlikte olmaua karar verdik çünkü onu cok seviyorum ve istiyordum da birlikte olmayı ama başaramadık kayganlastirici vs de almıştık ama galiba yeterli ön sevişme yapamadık benim canım çok yandı 2 kere denedik ama sanki geçilmez bir duvar vardı ve cok bağırdım o da devam edemedi haliyle ve çok ağladım ben bir kez daha denemek istedim ama korktum yine hic yapamadim.Simdi korkuyorum hemde çok acısından dayanamiyorum cok acıyor ve yapmakta istiyorum ama evlenince nasil olacak bilmiyorum o çok istiyor birlikte olmayı. Aklima alkol alip sarhoş olsam o zaman yapsak diye düşündüm hiç alkol almadim ben sarhoş olurum büyük ihtimalle. Sarhoşken birliktelik yaşayan var mi ya da aciyi azaltmak için ne tür yollara basvuran var lütfen yardim eder misiniz eşime kadını olmak istiyorum
Öncelikle bı kadın doğum doktoruna gidin muhtemelen vajinismus var.Cinsel terapi almanızı öneririm.evde kendi kendinize bile yapacağınız hareketlerle bundan rahatça kurtulabilirsinizöncelikle herkese merhaba uzun zamandır burada üye olmadan mesajları okudum lakin 1 haftadır yeni üye olabildim ve size danışmak istediğim konular var.
Nişanlım ile yakinda evlenecegiz ekimde yani önceleri cinsel temaslarımız oluyordu birbirmizi çıplak gördük dokunduk tatmin ettik birbirimizi ama ben nikah olmadan bakireligimi kaybetmeyi istemedim biz nikahlandikta haziranda 1.5 hafta önce birlikte olmaua karar verdik çünkü onu cok seviyorum ve istiyordum da birlikte olmayı ama başaramadık kayganlastirici vs de almıştık ama galiba yeterli ön sevişme yapamadık benim canım çok yandı 2 kere denedik ama sanki geçilmez bir duvar vardı ve cok bağırdım o da devam edemedi haliyle ve çok ağladım ben bir kez daha denemek istedim ama korktum yine hic yapamadim.Simdi korkuyorum hemde çok acısından dayanamiyorum cok acıyor ve yapmakta istiyorum ama evlenince nasil olacak bilmiyorum o çok istiyor birlikte olmayı. Aklima alkol alip sarhoş olsam o zaman yapsak diye düşündüm hiç alkol almadim ben sarhoş olurum büyük ihtimalle. Sarhoşken birliktelik yaşayan var mi ya da aciyi azaltmak için ne tür yollara basvuran var lütfen yardim eder misiniz eşime kadını olmak istiyorum
Yinede ister istemez sürekli düşünüyorum birkac gundur burdaki yorumlari konuları falan okudum bende soru sormak istedim ama bilmiyorum ve bu konu beni geriyorŞimdiden bu durumla canınızı sıkmayın, korkacak bişey yok , evlenince birçok deneme yaparsınız olmazsa bir uzmandan yardım alırsınız, kendinizi kasmayın ve zorlayıp yıpratmayın...
O konulari da inceledim bazi kadınlar dilatör kullanmis parmak egzersizi vs ama bakire iken bunlari nasıl yapıyorlar ki orayi çözemedim.Yoksa bakirelik bozulmasina rağmen birlikte olamayan çiftler icin mi bu yöntemler.Öncelikle bı kadın doğum doktoruna gidin muhtemelen vajinismus var.Cinsel terapi almanızı öneririm.evde kendi kendinize bile yapacağınız hareketlerle bundan rahatça kurtulabilirsiniz
Gerilme, düğün sonrası stresiniz gider daha çok deneme yaparsınız, herkesin ilk gün olacak diye bisey yok ki, her genç kız için ilk ilişki zordur ama gerçekten korkacak bişey yok, yeterki eşin anlayışlı ve nazik olsun gerisi hallolur...Yinede ister istemez sürekli düşünüyorum birkac gundur burdaki yorumlari konuları falan okudum bende soru sormak istedim ama bilmiyorum ve bu konu beni geriyor
Çok teşekkür ederim umarım dediginiz gibi olurGerilme, düğün sonrası stresiniz gider daha çok deneme yaparsınız, herkesin ilk gün olacak diye bisey yok ki, her genç kız için ilk ilişki zordur ama gerçekten korkacak bişey yok, yeterki eşin anlayışlı ve nazik olsun gerisi hallolur...
Yok 2 3 ay sonra oldupeki sizin ilk denemede mi oldu. Alkol alınca sarhoşluk vs durumunuz oldu mu?
Selam benim uzun yıllar oldu ,ama size biraz bilgi vereyim aynen bende sanki geçilmez duvar var gibiydi ,eşim devamlı yavaş yavaş denemeye çalıştı evin diğer odalarında bile denemiştik yerde filan aman olmuyor diye kalktım bi baktım kan geliyor ,dedim kızlık zarına ulaştık demekki ,sonra tahriş olmasın diye bi kaç gün ara verdik bende bi rahatlama oldu kan gelince tekrar yavaş yavaş deneme sonucu baktık girip çıkıyor acı da yok devamı geldi yani tabi herkezin anotomisi bir olmuyor senin vajına dardır eşinin penisi büyüktür bunlar etkiliyebilir ,ama şöyle düşün ,Allah kadınla erkeğin vucudunu ilişki için uygun yaratmış ,vajına genişleyen bi organ düşün ordan kocaman çocuk çıkıyor sadece korku oluştuğundan kendimizi kasıyoruz oraya giriş zorlaşıyor bişey olmucak dıyıp rahat bıraksak lak dıyr girer emin ol sade kendini sıkma rahat ol kasma yani,milyonlarca kadın bu işi yapıyor zor bişey olsa yapılmaz öyle değilmi alıştıkçada zevkine varıcaksın bumuydu diyeceksin kolay ve zevkli yaniÇok teşekkür ederim umarım dediginiz gibi olur
Selam benim uzun yıllar oldu ,ama size biraz bilgi vereyim aynen bende sanki geçilmez duvar var gibiydi ,eşim devamlı yavaş yavaş denemeye çalıştı evin diğer odalarında bile denemiştik yerde filan aman olmuyor diye kalktım bi baktım kan geliyor ,dedim kızlık zarına ulaştık demekki ,sonra tahriş olmasın diye bi kaç gün ara verdik bende bi rahatlama oldu kan gelince tekrar yavaş yavaş deneme sonucu baktık girip çıkıyor acı da yok devamı geldi yani tabi herkezin anotomisi bir olmuyor senin vajına dardır eşinin penisi büyüktür bunlar etkiliyebilir ,ama şöyle düşün ,Allah kadınla erkeğin vucudunu ilişki için uygun yaratmış ,vajına genişleyen bi organ düşün ordan kocaman çocuk çıkıyor sadece korku oluştuğundan kendimizi kasıyoruz oraya giriş zorlaşıyor bişey olmucak dıyıp rahat bıraksak lak dıyr girer emin ol sade kendini sıkma rahat ol kasma yani,milyonlarca kadın bu işi yapıyor zor bişey olsa yapılmaz öyle değilmi alıştıkçada zevkine varıcaksın bumuydu diyeceksin kolay ve zevkli
Umarım dediginiz gibi olus işte kasiyorum istemsiz korku olunca halbuki anlık bir şey biliyorum da ama yinede yapamadım benimde ufak bir lekelenme oldu ama 2.denemede yine yapamadımSelam benim uzun yıllar oldu ,ama size biraz bilgi vereyim aynen bende sanki geçilmez duvar var gibiydi ,eşim devamlı yavaş yavaş denemeye çalıştı evin diğer odalarında bile denemiştik yerde filan aman olmuyor diye kalktım bi baktım kan geliyor ,dedim kızlık zarına ulaştık demekki ,sonra tahriş olmasın diye bi kaç gün ara verdik bende bi rahatlama oldu kan gelince tekrar yavaş yavaş deneme sonucu baktık girip çıkıyor acı da yok devamı geldi yani tabi herkezin anotomisi bir olmuyor senin vajına dardır eşinin penisi büyüktür bunlar etkiliyebilir ,ama şöyle düşün ,Allah kadınla erkeğin vucudunu ilişki için uygun yaratmış ,vajına genişleyen bi organ düşün ordan kocaman çocuk çıkıyor sadece korku oluştuğundan kendimizi kasıyoruz oraya giriş zorlaşıyor bişey olmucak dıyıp rahat bıraksak lak dıyr girer emin ol sade kendini sıkma rahat ol kasma yani,milyonlarca kadın bu işi yapıyor zor bişey olsa yapılmaz öyle değilmi alıştıkçada zevkine varıcaksın bumuydu diyeceksin kolay ve zevkli yani
Haklısınız ya bende öyle düşündüm ne bileyim acaba sarhoş olsam daha kolay mı kurtulurum vs diye deneyip yapamadıkça eşime karşı utanıyorum üzülüyorum bu konudaYok 2 3 ay sonra olduçoğu kdın yaşıyor senin bu yaşadığını merak etme yalnız değilsin . sarhoş olmadım cok içince busefer kusmuştum sarhos olcam diye ayarı kacırmamak lazm
Teşekkür ederimÖn sevişmesiz olmaz. Siz tahrik olmalısınız. Ya da orgazm olun ve ardından deneyin.