- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
Evet bence çok ta sahiplenmiyör.
Erkek olsaydım bence önce onlarca erkekle yatmis herseyi yasamis kızın neyini sahipleneyim ya.
Erkekler her kızla birlikte olmak ister ama evlenecek leri kız sadece kendilerine ait olsun isterler.. bence bu karşılıklı olmalı.
Ve evet bence gayet iyi oldu. Onun bunun kendini rahatlatacagi bişey olacağıma sadece kocamin oldum sadece ona ait oldum . Iyıkıde Dr öyle yapmisim.
Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..
Yazdıklarım eleştiri amaçlı değildi , gülüp geçeriz diye düşünmüştüm . Yanlış anlaşıldıysa , kırıldıysanız eğer kusura bakmayın lütfen.hayırdır sen?
üslup hiç hoş değil !!!Evet bence çok ta sahiplenmiyör.
Erkek olsaydım bence önce onlarca erkekle yatmis herseyi yasamis kızın neyini sahipleneyim ya.
Erkekler her kızla birlikte olmak ister ama evlenecek leri kız sadece kendilerine ait olsun isterler.. bence bu karşılıklı olmalı.
Ve evet bence gayet iyi oldu. Onun bunun kendini rahatlatacagi bişey olacağıma sadece kocamin oldum sadece ona ait oldum . Iyıkıde Dr öyle yapmisim.
Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..
@viceversa tüymek fiilini ben kullandım. mesajımdan da anlayacağınız üzere art niyetli değildim biraz espiri katmaya çalıştım. kırılmanızı istemem.
viceversa 9. sayfada birşey yok...az ilerle millet birbirine girmiş bacimm
ahhh sevindim bunuYok kırılmadım tabiki, bende espiri olarak gönderme yapmıştım aslında :)
Tam zamanında ders çalışmaya gitmişim ortalık birbirine girmiş..
Konunun kapanmamasına sevindimMune ortalıgı herzamanki gibi toplar...temizlik vakti gelmiş
Bu mesajı hiç anlayamadım!!! Bence sevişmek ahlaksızca değildir...Bu kadar terbiyeden gözlerim yaşardı. Galiba ahlak sandığınız kısmı doldurunca terbiyeden eksiltiyorsunuz.
Ayıp.
Sevişmekten daha ahlaksızca yazdıklarınız.
Evet sizin gibi o "seviyesiz" bayanı bende gördüm malesef ama zaten büyük ihtimalle ceza alacağı için muhattap olup sinirlerimi zıplatmak istemiyorum. Bir çürük elma çıkıyor işte böyle. Kendi fikrini söyleyenleri asla yargılamıyorum fakat hakaret insanın kültürünü gösterir. O yüzden diaoğa girmeye dahi gerek görmedim. K.i.b'dim kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?