• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik Konusu Ve Tepki

Evet bence çok ta sahiplenmiyör.
Erkek olsaydım bence önce onlarca erkekle yatmis herseyi yasamis kızın neyini sahipleneyim ya.
Erkekler her kızla birlikte olmak ister ama evlenecek leri kız sadece kendilerine ait olsun isterler.. bence bu karşılıklı olmalı.
Ve evet bence gayet iyi oldu. Onun bunun kendini rahatlatacagi bişey olacağıma sadece kocamin oldum sadece ona ait oldum . Iyıkıde Dr öyle yapmisim.
Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..

Sen ne terbiyesiz birisin böyle :KK57:

Yorumlari okumadan yorum yapayim :)

Sen eger boyle yasiyorsa zaten boyle seyleri kafaya takmayan biriyle evlenirsin. O yuzden sikinti yapma.

Herkesin hayat gorusu kendinedir. Kimine gore yasadigin seyler yanlis kimine gore normal olabilir.
Onemli olan senin nasil dusundugun neye inandigin ve nasil yasadigin.

Yaptigin bana gore yanlistir ama sana gore dogrudur.
Benim fikrime gore hareket etmeyecegine gore insanlarin ne dedigini de fazla umursama..

Kızlar öncelikle "tüymedim" :)
Alışverişe gitmiştim fakat çok fazla yorum gelmiş. Okuyabildiğimi okudum ve devamını da okuyorum hala. İyi kötü tüm yorum yapan bayanlara çok teşekkür ediyorum. Öyle mantıklı ve güzel yorumlar gelmişki "en iyi cevap" seçeneği olsa da şunu seçsem diyorum, sonra başka bir sayfaya geçip yok yok bunu seçmeliyim diyorum. Konuyu polemik için açtığım söylenmiş sayfa 9 dayım şuanda. Ama o yüzden açmamıştım ve polemikte olmamış zaten, şahsi bir hakarette yok tekrar teşekkür ediyorum o yüzden. İki tarafın görüşlerine de saygı duyuyorum.
Şu ana kadar okuduklarımla şahsi kararım
"bir daha arkadaş ortamında böyle konulara girmemeye çalışmak, özellikle yeterince samimi olmadığım insanlara bu konulardan asla bahsetmemek" Onun dışında kendi görüşümün ardında durmaya deva edeceğim. Ben buyum. İyki yorum yapmışsınız, genel fikirler benim için gerçekten önemliydi.

Hala sıra sıra okuyorum :)

Evet bence çok ta sahiplenmiyör.
Erkek olsaydım bence önce onlarca erkekle yatmis herseyi yasamis kızın neyini sahipleneyim ya.
Erkekler her kızla birlikte olmak ister ama evlenecek leri kız sadece kendilerine ait olsun isterler.. bence bu karşılıklı olmalı.
Ve evet bence gayet iyi oldu. Onun bunun kendini rahatlatacagi bişey olacağıma sadece kocamin oldum sadece ona ait oldum . Iyıkıde Dr öyle yapmisim.
Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..
üslup hiç hoş değil !!!

Konu sahibi, kimse senin yaptgni doğru yanlis diye nitelendiremez çünkü sen sensin. Kimse senin basina ahlak bekçisi de kesilemez. Sana o arkadasin demiş her şeyi yasayip da sadece bakireligini koruyan kiz hani, halt yemiş. Sadece hiçbirimiz yaptgmz şeylerden pişman olup üzüntü duymayalim. Sen bi seri katil değilsin bi tecavüzcü değilsin, istediğin gibi yasa hayatini. Sonucta gunahin cezasini da kendimiz cekicez sevabin sefasini da. Sevgiler:)

viceversa 9. sayfada birşey yok...az ilerle millet birbirine girmiş bacimm :KK57:

Evet sizin gibi o "seviyesiz" bayanı bende gördüm malesef ama zaten büyük ihtimalle ceza alacağı için muhattap olup sinirlerimi zıplatmak istemiyorum. Bir çürük elma çıkıyor işte böyle. Kendi fikrini söyleyenleri asla yargılamıyorum fakat hakaret insanın kültürünü gösterir. O yüzden diaoğa girmeye dahi gerek görmedim. K.i.b'dim kendisini.

Bu kadar terbiyeden gözlerim yaşardı. Galiba ahlak sandığınız kısmı doldurunca terbiyeden eksiltiyorsunuz.

Ayıp.

Sevişmekten daha ahlaksızca yazdıklarınız.
Bu mesajı hiç anlayamadım!!! Bence sevişmek ahlaksızca değildir...

KK üyesi yazmışki : "Bi' daha mi gelecegiz dunyaya , Seviyorsan sevis gitsin , Sevmiyorsan da sevisebilirsin tabi kime ne "
Ben yazılan bu mesaj için doğruda demedim yanlışta demedim , ahlaklıda demedim ahlaksızda demedim , terbiyelide demedim terbiyesizde demedim . Kendisi bilir , nasıl düşünüyorsa odur , saygı duyarım.
Sadece herkes gibi düşüncemi açıkladım.

Şimdi size soruyorum :
1) Beni ayıplama , terbiyeden eksiltme , ahlaksızca bulma hakkına nasıl sahip oluyorsunuz ?
2) Buraya yazılan mesajlara cevap verilemezmi , yorum yapılamazmı , düşünce açıklanamazmı yada eleştirilemezmi ? Okuyupta sadece eyvallah deyip geçecekmiyiz..
3) Erkekler , sevişme konusunda bu kadar geniş düşünebilen bayanları severlermi sevmezlermi ?

Evet sizin gibi o "seviyesiz" bayanı bende gördüm malesef ama zaten büyük ihtimalle ceza alacağı için muhattap olup sinirlerimi zıplatmak istemiyorum. Bir çürük elma çıkıyor işte böyle. Kendi fikrini söyleyenleri asla yargılamıyorum fakat hakaret insanın kültürünü gösterir. O yüzden diaoğa girmeye dahi gerek görmedim. K.i.b'dim kendisini.

valla kadınların ince laf sokma sanatına hastayım...sevda demirel olasım geldi.."ne dedin sen " "şak" yapasım var...

Az önce uyarı yaptım sanıyorum.

Evlilik öncesi yaşanan ilişkilere gelince, eğer arkasında durulacaksa, sonradan pişman olup keşke denmeyecekse insanlar istediklerini yaşamakta özgürdür, yaşayacakları yalnızca kendilerini ilgilendirir, ilişki yaşayana ahlaksız, yaşamayana dar görüşlü deme hakkı yok kimsenin.

Back