- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
- 333
Bu mesajı hiç anlayamadım!!! Bence sevişmek ahlaksızca değildir...
KK üyesi yazmışki : "Bi' daha mi gelecegiz dunyaya , Seviyorsan sevis gitsin , Sevmiyorsan da sevisebilirsin tabi kime ne "
Ben yazılan bu mesaj için doğruda demedim yanlışta demedim , ahlaklıda demedim ahlaksızda demedim , terbiyelide demedim terbiyesizde demedim . Kendisi bilir , nasıl düşünüyorsa odur , saygı duyarım.
Sadece herkes gibi düşüncemi açıkladım.
Şimdi size soruyorum :
1) Beni ayıplama , terbiyeden eksiltme , ahlaksızca bulma hakkına nasıl sahip oluyorsunuz ?
2) Buraya yazılan mesajlara cevap verilemezmi , yorum yapılamazmı , düşünce açıklanamazmı yada eleştirilemezmi ? Okuyupta sadece eyvallah deyip geçecekmiyiz..
3) Erkekler , sevişme konusunda bu kadar geniş düşünebilen bayanları severlermi sevmezlermi ?
Erkeklerin benim hakkımda ne düşündüğünü değil de, kendi düşüncelerimi gözden geçirmek için açmıştım konuyu. Yoksa zaten bende kalkıp benden çok ters düşünen biriyle birlikte olamam, fikirlerim uyuşmazki zaten ne kadar sevsemde.
Bu arada şunu belirtmek için alıntı yaptım aslında;
Bi' daha mi gelecegiz dunyaya , Seviyorsan sevis gitsin , Sevmiyorsan da sevisebilirsin tabi kime ne "
Yazan bayan kinaye yaptı orda. Neden bu kadar ciddiye alındı ki. Ben okur okumaz anlayıp gülümemiştim zaten. Ortamı yumuşatmak için yapılmış bir espriydi
Bunu dışında şahsi düşüncenizi belirtebilirsiniz tabiki de.