• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik Konusu Ve Tepki

Bu kadar terbiyeden gözlerim yaşardı. Galiba ahlak sandığınız kısmı doldurunca terbiyeden eksiltiyorsunuz.

Ayıp.

Sevişmekten daha ahlaksızca yazdıklarınız.
Hep soyluyorummm insanlarin fikirlerine saygi duyunn ayrica terbiyeyi ayip kavramini sizden ogrenecek degilim. Su konuda benm yazdigimmi ayip oluyorr

Üniversitede bir arkadasim vardi bakire degildi ve gercekten bir erkekle yasadi cunku ev arkadasiydik. Basks bir arkadaşımız vardi zar haric anal,oral hersey vardi hatta belli cm e kadar penisin vajinaya girmesine izin vrrirmis kendi anlatirdi. Benim bildigim yirmi adamla bunlari yasadi. Ve elime el degmedi diye bir adamla evlendi cocujlari var simdi. Ilkarkadasta sonra sevdigi adama bakire degilim dedigi icin tterkedilmişti

ilk arkadaşın sağlam insan zar derdi varmış karaktere bakmamış sevgilisi o kaybetmiş ama diğer arkadaşın laçka karaktersizmiş

Hep soyluyorummm insanlarin fikirlerine saygi duyunn ayrica terbiyeyi ayip kavramini sizden ogrenecek degilim. Su konuda benm yazdigimmi ayip oluyorr

Hanımefendi yazdığınız şey fikir değil. Öyle olsa idi örneğin benim sizin fasülye kadar duygusal zenginliğe sahip olmadığınızı düşündüğümü yazmam da fikir olurdu. (Örnek)

Siz evlenmeden önce birliktelik yanlıştır yazmamışsınız. Bunu belirtenlere Konya ovası kadar geniş yazmışsınız. Hakaret ve uyarı sebebi.

Hanımefendi yazdığınız şey fikir değil. Öyle olsa idi örneğin benim sizin fasülye kadar duygusal zenginliğe sahip olmadığını düşündüğümü yazmam da fikir olurdu. (Örnek)

Siz evlenmeden önce birliktelik yanlıştır yazmamışsınız. Bunu belirtenlere Konya ovası kadar geniş yazmışsınız. Hakaret ve uyarı sebebi.
Anlayan anliyor benim ne demek istemedigimi, anlamak istemeyende sizin gibi anlamak istedigi gibi anliyor. Arkads ben mi cok genis dusunceye sahibim demis, bence genis bir dusunce. Bu arada benim duygusal zenginligimi asla bilemezsn, ben duysalligi cinsellikle karistirmiyorum cunku:KK68:

Anlayan anliyor benim ne demek istemedigimi, anlamak istemeyende sizin gibi anlamak istedigi gibi anliyor. Arkads ben mi cok genis dusunceye sahibim demis, bence genis bir dusunce. Bu arada benim duygusal zenginligimi asla bilemezsn, ben duysalligi cinsellikle karistirmiyorum cunku:KK68:

Ben örnek diye iki kere yazdım, siz yine cinsellik üzerinden gitmişsiniz.

Mesajınız şu şekilde

Bazi insanlar konya ovasii gibii ne kadar genissssss.

Eğer başka türlü anlayanlarla bir harfi çok defa yenileyen ayrı bir dil kullanmıyorsanız, mesajınız gayet açık.

Hayatta başarılar dilerim.

Valla erkekler yapinca koçum benim, kadinlar yapinca ...... oluyo. Nedeni de kizlik zarinin kadinlarda olmasi. Erkeklerin tüm söyledikleri dogru mu ki. Ne kadar güvenebiliriz sözlerine. Her insan kendi hayatini yasar. Ama cogu cevrenin ne diyecegine bakarak yasar. Ben evlilik öncesi cinsellige karsi degilim. Ayrica bi insani tanimak icin ayni evde yasamak sart bence. Yoksa yillarda gecse evlenince anlayabiliyosun o insanin gercek yuzunu. Herkes herkesin fikrine saygi duymali. Kimse kimseyi düsüncesinden dolayi yargilamamali.

Hanımlar merhaba :)
Konumu buraya açtım çünkü her ne kadar cinsellik gibi görünse de aslında içeriğinin biraz kültürle alakalı olduğunu düşündüm. Umarım yanlış olmamıştır.

Ben kısa bir süre önce yaşadığım yerden Ankara'ya taşındım okul için. 22 yaşındayım. Üniversiteye yeni başladım bu sene çok istediğim bir bölümü kazandığım için göze aldım onca seneyi.
Şimdi konu şu. Bu süreçte burada 3 kızla tanıştım. Yaşları 20-21 civarı. Geçen cinsellik konusu açıldı aramızda. Cinsellik dediysem öyle erkek arkadaştan, ilişkilerden vs konu oraya geldi. Ben daha önce birliktelik yaşadım ve bunu ayrıntıya girmemek şartıyla üstün körü söylerim kızlar arasında konusu açıldığında. Saklama gereği duymam. Benim ahlak kurallarıma göre çok "basit, absürd" birşey değildir çünkü. Fakat bana öyle tepkiler verdiler ki canım sıkıldı.
Acaba dedim ben mi çok geniş düşünüyorum.

Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi. :KK57:
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi :KK57:

Bana başta bu düşünceler ve yorumlar biraz çocukça ve ataerkil geldi. Fakat sonra kendimi sorgulamaya başladım ister istemez. Ben sevdiğim insanla yakınlaşmayı normal buluyorum ve şimdiye kadar tek bir kötü söz, aşağılanma hissetmedim. Zaten birlikte olduğum insanın düşüncelerini kafamda tartıp, tanıyıp, ona göre adım atarım belkide o yüzden. Fakat biraz hassasımdır. O yüzden bu kızların söylediklerini de düşünmeden edemiyorum, sizce haklı olabilirler mi? Onlara "kendi karakterimden asla taviz vermeyeceğimi, ağlamayacağımı, ilişkinin gidişatına göre olgunlukla düşüncelerimi ve durumumu söyleyeceğimi" belirttim. Ben sevdiğim adamla belli bir yıldan, zamandan sonra birtakım şeyler yaşamadan evlenmeyi pek doğru bulmuyorum kendi kalıplarıma göre. Sizce çok geniş mi düşünüyorum?

Samimi fikirlerinizi bekliyorum hanımlar. Hepsini dikkate alacağım.

"Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi. :KK57:
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi :KK57:"

şahsen sevdiğim kişiyle herşeyi yaşayıp birde üstüne bununla övüneceğime zarımı bozup dürüst olmayı daha ahlaklı ve doğru buluyorum. elbet doğru olan sevdiğin kişiyle ilk birlikteliğini evlendikten sonra yaşamak fakat herşeyi yaşayıpta sadece zarını koruyup bununla övünmek iğrenç geliyor bana. birde akıl veriyor ağlayacakmışsın hey Allah ım ya ne insanlar var.

Bie erkegi seversin yakinlasirsin adam cinsellik yasamiyorsak ihtiyaclarim var olamazsin aldatirim der,yakinlasir birlikte olursun adin .... ya cikar. Erkek arkadas istemezsin adin aseksuel e cikar.. Dusunemezsin bile bir kadinim bedenim ruhim ne ister bunu dusunemezsin cevreyi insanlari dusunmekten... Zor kadin olmak.. Kadinin kadina bakis açısını gordukce cok zormus anladim.

çok sosyal değilse kişi özellikle üni.de etrafındakilerden habersiz yaşar haklısınız yani ama insan hiç mi duymaz ?
Illa uni.vs degil hayat boyumca neler duyuyoruz canim.. Daha neler duydukta susalim taslaniriz burda;-)

Back