- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
Ben de zaten bu düşünceye katılmıyorum kızkardeşim. İroni yaptım.
Ben o zaman cok pis hakediyorumYurdum kadinlarindan manzaralar iste... Turk kadinlari boyle. 2. sinif insan olduguna inanir yarisindan cogu icten ice. Yine yarisindan cogu yemek yapmayan kadinlarin aldatilmayai hak ettigni de dusunur. ''Eslerinize kahvalti hazirliyormusunuz?'' diye bir topic var yazilanlari oku cok fantastik.Okurken dedim ki kendime: Bu kadar ezik, bu kadar zavalli, bu kadar koca duskunu, amacsiz mi olur bir memleketin kadinlari? Kezban denildigi kadar variz.
Ben de zaten bu düşünceye katılmıyorum kızkardeşim. İroni yaptım.
Isin tuaf tarafi hani biriyle bisey yasadi diye anne olmayi hak etmiyor ya, o zaman ne yazik ki tüm bosanmis kadinlarimiz eger ilk kocalarindan cocuklari yoksa, evlat sevgisinden yoksun kalmalilar....eeee bakire degiller... Ne zihniyet ama be...
Kimilerin düsüncesine göre öyle, hatta evlilerin kocalarini bastan cikartanlar da deniliyor.... Allah akil fikir versin ne diyim...evlat sevgisinden yoksun kalmalıyız tabi bide evli erkeklerin metresleri olmalıyız adamlar düzeni böyle kuruyor
bakire değilsek anca buna layık oluruz herhalde bu zihniyete göre.boşanmış bir kadınım ben. bumudur yani
kendilerini hediye paketi gibi sundukları kocaları yakamızı rahat bıraksa keşke daha bugün birini tersledim.bu zihniyetteki bi adamı koca yapan kadın çoookk aldatılır.adam kadına mal gözüyle bakıyor çünkü evlenirken dikkat edin derimKimilerin düsüncesine göre öyle, hatta evlilerin kocalarini bastan cikartanlar da deniliyor.... Allah akil fikir versin ne diyim...
3 saatlik bir hobbit serüveninden sonra şimdi çekemeyeceğim kocişlerine kahvaltı hazırlayan cicişleri. Yarın sabah itina ile tamamı okunacakYurdum kadinlarindan manzaralar iste... Turk kadinlari boyle. 2. sinif insan olduguna inanir yarisindan cogu icten ice. Yine yarisindan cogu yemek yapmayan kadinlarin aldatilmayai hak ettigni de dusunur. ''Eslerinize kahvalti hazirliyormusunuz?'' diye bir topic var yazilanlari oku cok fantastik.Okurken dedim ki kendime: Bu kadar ezik, bu kadar zavalli, bu kadar koca duskunu, amacsiz mi olur bir memleketin kadinlari? Kezban denildigi kadar variz.
Öyle deme şekerim, onların nikahı var tımam mı. Nikah varsa her şey mübah.Isin tuaf tarafi hani biriyle bisey yasadi diye anne olmayi hak etmiyor ya, o zaman ne yazik ki tüm bosanmis kadinlarimiz eger ilk kocalarindan cocuklari yoksa, evlat sevgisinden yoksun kalmalilar....eeee bakire degiller... Ne zihniyet ama be...
Valla okuyunca soka girdim resmen ama o topicte sirf o sebepten kavga cikti falan.Ben o zaman cok pis hakediyorumtövbe estafrullah...
Valla okuyunca soka girdim resmen ama o topicte sirf o sebepten kavga cikti falan.
Yani kahvalti hazirlayabiliyorsan ne mutlu sana. Ama da kahvalti hazirlamayan aldatilmayi hak ediyor demek nedir ya. Bir baska topicte de uyenin tekine ''Kocam bana hic vurmadi, vurursa fena olur.'' dedim diye uye bana ''Senin gibi kadinlari kim kadin diye aliyorsa'' diye hakaret etmisti . Erkekler kadinlara vurabilirmis ne varmis ki bunda. :)
Ev isi paylasimi ile ilgili topiclerde de genelde birileri gelip ''Hmm adamlarin gomleklerini utulemeyin sonra niye aldatiliyoruz dersiniz'' diyor hep. :)
Millet KK okuyup erkeklerden tiksinir ben kadinlardan tiksindim. Ben durumun bu kadar vahim oldugunu bilmiyordum. Bu tip dusunceler annemlerin zamaninda kalmis saniyordum, bizim jenerasyon da boyleymis megerse.
link verebilir misin bulamadım konuyuValla okuyunca soka girdim resmen ama o topicte sirf o sebepten kavga cikti falan.
Yani kahvalti hazirlayabiliyorsan ne mutlu sana. Ama da kahvalti hazirlamayan aldatilmayi hak ediyor demek nedir ya. Bir baska topicte de uyenin tekine ''Kocam bana hic vurmadi, vurursa fena olur.'' dedim diye uye bana ''Senin gibi kadinlari kim kadin diye aliyorsa'' diye hakaret etmisti . Erkekler kadinlara vurabilirmis ne varmis ki bunda. :)
Ev isi paylasimi ile ilgili topiclerde de genelde birileri gelip ''Hmm adamlarin gomleklerini utulemeyin sonra niye aldatiliyoruz dersiniz'' diyor hep. :)
Millet KK okuyup erkeklerden tiksinir ben kadinlardan tiksindim. Ben durumun bu kadar vahim oldugunu bilmiyordum. Bu tip dusunceler annemlerin zamaninda kalmis saniyordum, bizim jenerasyon da boyleymis megerse.
Ayy ben de baktim bulamadim. Ama 2 3 tane var. Simdi bulabildigimi sana atayim ozelden, kavga cikmis konu kapanmis falan. :)link verebilir misin bulamadım konuyu
tamam canım kim bu cevval yurdum kadınları merak ettimdiAyy ben de baktim bulamadim. Ama 2 3 tane var. Simdi bulabildigimi sana atayim ozelden, kavga cikmis konu kapanmis falan. :)
Herkes müslüman değil ki bu şekilde bakıyorsunuz ? Gerçek müslümansanız sadece dua edersiniz Allah doğru yolu göstersin diye
İslamiyet evet tekdir ama müslümanlık kişiye göre değişir dilde müslümanlık var ülkemizde kılıf yani
Ben çok gördüm bakire olmayıp bu konu açılınca ben Allah'tan korkarım nasıl yapıyor diyenleri
Evliliği yaklaşınca türban takanlar
Türbanlı olup grup sekslere katılanı da gördüm cemaatçi ablaların sürekli sevgili değiştirip birlikte olmasını da biliyorum
Kendi aralarında sözde imam nikahı kıyıp karı koca hayatı yaşayıp boşanıp başka koca bulanda var
Genitalde diktirip kul hakkına girenlere bak Allah'ın izni ile atlatacaz dua edin ee islamiyette kul hakkının konumu belli buna izin nasıl verecek ?
Dini içerik yasak ve uzattım ama dini kullanmayın gerçekten dininize bağlıysanız karşınızda ki insana dua edin doğrusu bu bildiğim ve herkesi kendi dininizde görmeyin olmak zorunda değil.
Hanımlar merhaba :)
Konumu buraya açtım çünkü her ne kadar cinsellik gibi görünse de aslında içeriğinin biraz kültürle alakalı olduğunu düşündüm. Umarım yanlış olmamıştır.
Ben kısa bir süre önce yaşadığım yerden Ankara'ya taşındım okul için. 22 yaşındayım. Üniversiteye yeni başladım bu sene çok istediğim bir bölümü kazandığım için göze aldım onca seneyi.
Şimdi konu şu. Bu süreçte burada 3 kızla tanıştım. Yaşları 20-21 civarı. Geçen cinsellik konusu açıldı aramızda. Cinsellik dediysem öyle erkek arkadaştan, ilişkilerden vs konu oraya geldi. Ben daha önce birliktelik yaşadım ve bunu ayrıntıya girmemek şartıyla üstün körü söylerim kızlar arasında konusu açıldığında. Saklama gereği duymam. Benim ahlak kurallarıma göre çok "basit, absürd" birşey değildir çünkü. Fakat bana öyle tepkiler verdiler ki canım sıkıldı.
Acaba dedim ben mi çok geniş düşünüyorum.
Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi.
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi
Bana başta bu düşünceler ve yorumlar biraz çocukça ve ataerkil geldi. Fakat sonra kendimi sorgulamaya başladım ister istemez. Ben sevdiğim insanla yakınlaşmayı normal buluyorum ve şimdiye kadar tek bir kötü söz, aşağılanma hissetmedim. Zaten birlikte olduğum insanın düşüncelerini kafamda tartıp, tanıyıp, ona göre adım atarım belkide o yüzden. Fakat biraz hassasımdır. O yüzden bu kızların söylediklerini de düşünmeden edemiyorum, sizce haklı olabilirler mi? Onlara "kendi karakterimden asla taviz vermeyeceğimi, ağlamayacağımı, ilişkinin gidişatına göre olgunlukla düşüncelerimi ve durumumu söyleyeceğimi" belirttim. Ben sevdiğim adamla belli bir yıldan, zamandan sonra birtakım şeyler yaşamadan evlenmeyi pek doğru bulmuyorum kendi kalıplarıma göre. Sizce çok geniş mi düşünüyorum?
Samimi fikirlerinizi bekliyorum hanımlar. Hepsini dikkate alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?