• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik Konusu Ve Tepki

Yurdum kadinlarindan manzaralar iste... Turk kadinlari boyle. 2. sinif insan olduguna inanir yarisindan cogu icten ice. Yine yarisindan cogu yemek yapmayan kadinlarin aldatilmayai hak ettigni de dusunur. ''Eslerinize kahvalti hazirliyormusunuz?'' diye bir topic var yazilanlari oku cok fantastik.:KK70: Okurken dedim ki kendime: Bu kadar ezik, bu kadar zavalli, bu kadar koca duskunu, amacsiz mi olur bir memleketin kadinlari? Kezban denildigi kadar variz. :KK53:
Ben o zaman cok pis hakediyorum o_O tövbe estafrullah...:KK14:

Doğrusu bana göre benim yaşantıma göre evet genişsin, benim doğru bulmadığım ve yapmadığım şeyleri olağan buluyorsun ama bu senin kararın senin hayatın. Sana söyleyebileceğim asla o kızların dediği gibi yapma yalana ve iki yüzlülüğe baş vurma. dürüst ve yaptıklarının arkasında duran bir insan ol.

Isin tuaf tarafi hani biriyle bisey yasadi diye anne olmayi hak etmiyor ya, o zaman ne yazik ki tüm bosanmis kadinlarimiz eger ilk kocalarindan cocuklari yoksa, evlat sevgisinden yoksun kalmalilar....eeee bakire degiller... Ne zihniyet ama be...:KK14:

evlat sevgisinden yoksun kalmalıyız tabi bide evli erkeklerin metresleri olmalıyız adamlar düzeni böyle kuruyor
bakire değilsek anca buna layık oluruz herhalde bu zihniyete göre.boşanmış bir kadınım ben. bumudur yani

evlat sevgisinden yoksun kalmalıyız tabi bide evli erkeklerin metresleri olmalıyız adamlar düzeni böyle kuruyor
bakire değilsek anca buna layık oluruz herhalde bu zihniyete göre.boşanmış bir kadınım ben. bumudur yani
Kimilerin düsüncesine göre öyle, hatta evlilerin kocalarini bastan cikartanlar da deniliyor.... Allah akil fikir versin ne diyim...:ssz:

Kimilerin düsüncesine göre öyle, hatta evlilerin kocalarini bastan cikartanlar da deniliyor.... Allah akil fikir versin ne diyim...:KK14:
kendilerini hediye paketi gibi sundukları kocaları yakamızı rahat bıraksa keşke daha bugün birini tersledim.bu zihniyetteki bi adamı koca yapan kadın çoookk aldatılır.adam kadına mal gözüyle bakıyor çünkü evlenirken dikkat edin derim

Benim icin bakirelik onemli,
Diger goruslere saygim var
Herkesin kendi hayati kimseyi ilgilendirmez bana gore farkli gorus olabilir yasadiklarini insanin kendi tercihleridir bu dusuncelerden dolayi kimse kimseyi yargilayamaz.
Ben ilk gecemi kocamla yasadim, benim yasadigim ortamda bu onemlidir.
Benim icinde onemli
Kimseyi bu aksi durumdan dolayi yasamis arkadaslarimi elestirmem
Hic tartisma ortamina girmem , ortamdan uzaklasirim .
Kimse kendi dusuncesinin dogrulugunu ispatlamak icin ugrasmamali.

Yurdum kadinlarindan manzaralar iste... Turk kadinlari boyle. 2. sinif insan olduguna inanir yarisindan cogu icten ice. Yine yarisindan cogu yemek yapmayan kadinlarin aldatilmayai hak ettigni de dusunur. ''Eslerinize kahvalti hazirliyormusunuz?'' diye bir topic var yazilanlari oku cok fantastik.:KK70: Okurken dedim ki kendime: Bu kadar ezik, bu kadar zavalli, bu kadar koca duskunu, amacsiz mi olur bir memleketin kadinlari? Kezban denildigi kadar variz. :KK53:
3 saatlik bir hobbit serüveninden sonra şimdi çekemeyeceğim kocişlerine kahvaltı hazırlayan cicişleri. Yarın sabah itina ile tamamı okunacak ;)
Isin tuaf tarafi hani biriyle bisey yasadi diye anne olmayi hak etmiyor ya, o zaman ne yazik ki tüm bosanmis kadinlarimiz eger ilk kocalarindan cocuklari yoksa, evlat sevgisinden yoksun kalmalilar....eeee bakire degiller... Ne zihniyet ama be...:KK14:
Öyle deme şekerim, onların nikahı var tımam mı. Nikah varsa her şey mübah.

Ben o zaman cok pis hakediyorum o_O tövbe estafrullah...:KK14:
Valla okuyunca soka girdim resmen ama o topicte sirf o sebepten kavga cikti falan.
Yani kahvalti hazirlayabiliyorsan ne mutlu sana. Ama da kahvalti hazirlamayan aldatilmayi hak ediyor demek nedir ya. Bir baska topicte de uyenin tekine ''Kocam bana hic vurmadi, vurursa fena olur.'' dedim diye uye bana ''Senin gibi kadinlari kim kadin diye aliyorsa'' diye hakaret etmisti . Erkekler kadinlara vurabilirmis ne varmis ki bunda. :)
Ev isi paylasimi ile ilgili topiclerde de genelde birileri gelip ''Hmm adamlarin gomleklerini utulemeyin sonra niye aldatiliyoruz dersiniz'' diyor hep. :)
Millet KK okuyup erkeklerden tiksinir ben kadinlardan tiksindim. Ben durumun bu kadar vahim oldugunu bilmiyordum. Bu tip dusunceler annemlerin zamaninda kalmis saniyordum, bizim jenerasyon da boyleymis megerse.

Son düzenleme:
Valla okuyunca soka girdim resmen ama o topicte sirf o sebepten kavga cikti falan.
Yani kahvalti hazirlayabiliyorsan ne mutlu sana. Ama da kahvalti hazirlamayan aldatilmayi hak ediyor demek nedir ya. Bir baska topicte de uyenin tekine ''Kocam bana hic vurmadi, vurursa fena olur.'' dedim diye uye bana ''Senin gibi kadinlari kim kadin diye aliyorsa'' diye hakaret etmisti . Erkekler kadinlara vurabilirmis ne varmis ki bunda. :)
Ev isi paylasimi ile ilgili topiclerde de genelde birileri gelip ''Hmm adamlarin gomleklerini utulemeyin sonra niye aldatiliyoruz dersiniz'' diyor hep. :)
Millet KK okuyup erkeklerden tiksinir ben kadinlardan tiksindim. Ben durumun bu kadar vahim oldugunu bilmiyordum. Bu tip dusunceler annemlerin zamaninda kalmis saniyordum, bizim jenerasyon da boyleymis megerse.
:KK57::KK57::KK57:
Allahtan tek BDV ye takiliyom, bozar beni oralar, sonra mapis damlari meskenim olur...:ssz:

Dünki korkunnnccc namus cınayetı haberınden sonra gercekten ülkeden kacıp kızımı yurtdısında buyutmek ıstedım..

16yasında bı genc
sevgılısının abı ve babası tarafından
kızla cıkıyor dıye
67 yerınden bıcaklanarak
dırı dırı gömuldu
ve baba ''namus cınayetı'' dedı..
Hay sızın namusunuza daaa,namus kavramınıza daaa,bakıs acınıza da.....

erkeklerin diledigi herseyi yasayıp boburlenerek anlatabildigi bir dunyada evlenmeden once ilişkiye girmiş bir kadının ayıplanmasınada karsıyım ..o erkek yapar diyen kadınlar varken aslında cok normal.. erkek her ilişkisini skor olarak kaydederken kadın farklı goruluyor kimseye kendini anlatmak zorunda degilsin ayıplayan ayıplasın bosver

link verebilir misin bulamadım konuyu

Herkes müslüman değil ki bu şekilde bakıyorsunuz ? Gerçek müslümansanız sadece dua edersiniz Allah doğru yolu göstersin diye

İslamiyet evet tekdir ama müslümanlık kişiye göre değişir dilde müslümanlık var ülkemizde kılıf yani

Ben çok gördüm bakire olmayıp bu konu açılınca ben Allah'tan korkarım nasıl yapıyor diyenleri

Evliliği yaklaşınca türban takanlar

Türbanlı olup grup sekslere katılanı da gördüm cemaatçi ablaların sürekli sevgili değiştirip birlikte olmasını da biliyorum

Kendi aralarında sözde imam nikahı kıyıp karı koca hayatı yaşayıp boşanıp başka koca bulanda var

Genitalde diktirip kul hakkına girenlere bak Allah'ın izni ile atlatacaz dua edin ee islamiyette kul hakkının konumu belli buna izin nasıl verecek ?

Dini içerik yasak ve uzattım ama dini kullanmayın gerçekten dininize bağlıysanız karşınızda ki insana dua edin doğrusu bu bildiğim ve herkesi kendi dininizde görmeyin olmak zorunda değil.

İslamiyet tektir ve ben Tek olan islamiyetin emrettiğini söylüyorum. Günah-sevap bellidir kişilere göre değişmez. Müslümanın görevi duadan önce uyarmaktır. burada boşver bekaret önemli değil diyenler bu vebale ortak oluyorlar. Ayrıca konuyu alakasız yerlere taşımışsınız. Kapalı birinin yapması bunu günah olmaktan çıkrır mı? yada bütün kapalıları ahlaksız mı yapar?

Hanımlar merhaba :)
Konumu buraya açtım çünkü her ne kadar cinsellik gibi görünse de aslında içeriğinin biraz kültürle alakalı olduğunu düşündüm. Umarım yanlış olmamıştır.

Ben kısa bir süre önce yaşadığım yerden Ankara'ya taşındım okul için. 22 yaşındayım. Üniversiteye yeni başladım bu sene çok istediğim bir bölümü kazandığım için göze aldım onca seneyi.
Şimdi konu şu. Bu süreçte burada 3 kızla tanıştım. Yaşları 20-21 civarı. Geçen cinsellik konusu açıldı aramızda. Cinsellik dediysem öyle erkek arkadaştan, ilişkilerden vs konu oraya geldi. Ben daha önce birliktelik yaşadım ve bunu ayrıntıya girmemek şartıyla üstün körü söylerim kızlar arasında konusu açıldığında. Saklama gereği duymam. Benim ahlak kurallarıma göre çok "basit, absürd" birşey değildir çünkü. Fakat bana öyle tepkiler verdiler ki canım sıkıldı.
Acaba dedim ben mi çok geniş düşünüyorum.

Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi. :KK57:
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi :KK57:

Bana başta bu düşünceler ve yorumlar biraz çocukça ve ataerkil geldi. Fakat sonra kendimi sorgulamaya başladım ister istemez. Ben sevdiğim insanla yakınlaşmayı normal buluyorum ve şimdiye kadar tek bir kötü söz, aşağılanma hissetmedim. Zaten birlikte olduğum insanın düşüncelerini kafamda tartıp, tanıyıp, ona göre adım atarım belkide o yüzden. Fakat biraz hassasımdır. O yüzden bu kızların söylediklerini de düşünmeden edemiyorum, sizce haklı olabilirler mi? Onlara "kendi karakterimden asla taviz vermeyeceğimi, ağlamayacağımı, ilişkinin gidişatına göre olgunlukla düşüncelerimi ve durumumu söyleyeceğimi" belirttim. Ben sevdiğim adamla belli bir yıldan, zamandan sonra birtakım şeyler yaşamadan evlenmeyi pek doğru bulmuyorum kendi kalıplarıma göre. Sizce çok geniş mi düşünüyorum?

Samimi fikirlerinizi bekliyorum hanımlar. Hepsini dikkate alacağım.

Herkesin değerleri farklıdır.
Bu gerek yaşayış biçimi ile gerekse aileden gelen kültürle alakalı bir durumdur.
Çok iyi hatırlarım 6. sınıfa giderken annem beni karşısına alıp konuşmuştu; kızım biz böyle böyle bir aileyiz büyüyorsun ve bilmen gereken şeyler var diyip bekaretten bahsetmişti ve ben o güne kadar bekaret hakkında hiç bir şey bilmiyordum.
Ailem gayet moderndir her konuda fakat bu bekareti namusa bağlarlar.
Bu düşünce sistemi içinde yetişmiş biri olarak bende bekarete önem veririm fakat konuştuğunuz kızlar gibi herşeyi yaşayıp sadece bekaretini koruyan insanları sahtekar olarak görüyorum.
Karşısında ki insandan çok kendini kandıran zavallılar bence ..
Böyle bir ailede yetişmesem bile bekarete önem vereceğimi düşünüyorum.
Kimseyi yargılayamam önem veriyorsun vermiyorsun diye kimsenin böyle bir hakkı yok fakat üzgünüm ama hayatıma giren insanlardan yola çıkarsak, nişanlım oldukça çapkın bir insandı.
Aynı sitede otururduk karşı komşumuzdu ve ne haltlar yediğini hep görürdüm.
2 yıl boyunca sürekli peşimdeydi ben ise nefret ederdim ondan listesinde bir ben eksiğim herhalde falan diye.
2 yılın sonunda ona bir şans vermeyi düşündüm, ben istemeden tavrımı karakterimi ortaya koyduktan sonra bile bana istemediğim birşeyi yaptıramazdı sanırım diye düşündüm.
4 Kez birlikte dışarı çıktık bana karşı öyle kibar öyle beyefendiydi ki, ilk görüşme günümüzde evlilikten bir konu açılmıştı ve bana önümüzde ki 10 yıl içinde asla öyle bir planım yok demişti.
Neyse görüştükten sonra falan hoşlandığımı hissettim, ve ona kendimden uzun uzun bahsettim ben böyle bir insanım ve ilişkimiz süresi boyunca benden kesinlikle istemeyeceğin şeyler şunlar şunlar diye kendimi anlattım.
Benim için önemli değerler olduğundan bahsettim.
Ve inanın bana şaşkınlık içinde bakıyordu, önümüzde ki 10 yıl boyunca evlilik düşünmüyorum diyen adamla 1,5 ayda nişanlandık :)
Geçtiğimiz pazar uzun uzun konuşma fırsatımız oldu bana böyle böyle birşey demiştin fakat 1,5 ayda nişanlanmak için ısrar ettin aşkım dedin oda evet Türkiye'de bu konulara değer veren kızların kalmadığını düşünmüştüm ve umudumu kesmiştim, seni görünce eşim olacak insan kesinlikle bu dedim falan dedi.
Ona karşı her zaman dürüst oldum, ilklerimi eşimle yaşamak istedim her zaman.
Dediğim gibi bunlar benim için önemli olan değerler ve kendimden örnek vermemin sebebi nişanlım hiç önem vermeyen biri gibi dursada aslında onunda bu konuları önemsediğini gördüm.
Siz yaptığınız şeyin doğru olduğuna inanıyorsanız ve içiniz rahatsa kimseyi takmayın ama şu da bir gerçek ki Türkiye'de yaşıyoruz ve yüzde vermek istemiyorum ama en az %80 erkek bu tarz konuları dikkate alıyordur eminim.

Beni eleştirenlere yazıyorum,ben okutmayacağım demedim,burada yazılanlardan sonra düşünüyorum dedim,bu konuda okuduklarım beni çok şaşırttı ben üniversitelerde böyle pislikler olduğunu bilmiyordum.okuyup kendi geleceğini kurması için elimden ne gelirse tabiki yapacağım.gerekirse onunla beraber giderim.size yanlış gelebilir fakat benim doğrularım bu.onu ömrümün sonuna kadar korumam lazım.belki yanlış fakat üniversitedehakkında okuduklarım çok kötü

Back