Once buna cevap vereyim, 3 yasinda bir kizim var, ilerde ona hymen in ne işe yaradigini bilimsel olarak aciklayacagim, cinsellikle ilgili de bilmesi gerekenleri ogretirim. Kontrolsuz ve korunmasiz cinsellik yasamadigi surece benim icin hicbir sorun yok. Saglikli her birey icin dogal bir ihtiyac olan cinselligi neden yasaklayayim ki.
Ikinci olarak su bakire olmayan kizi cocugumun annesi yapmam diyen adam ve onun kafa yapisindaki turevleri ile dunya yansa da ikimiz kalsak birlikte olmazdim zaten, onun nesli ureyecegine insanligin sonu gelsin daha hayirli olur :)
Su yari yolda birakma saygi duymama meselesine gelince, ben 2004 de bitirdim universiteyi, arkadaşlarımın buyuk bolumu bakire degildi, bazilari o zaman birlikte olduklari sevgilileriyle bazilari baskslariyla evlendi, coluk cocuga karistilar, hicbirinin en ufak bir saygisizlik gordugune sahit olmadim, duymadim, hepsinin cok mutlu evlilikleri var -ben dahil, 4 yil ayni evi/yatagi paylastiktan sonra evlendim esimle, 10 yildir evliyim ve bu konuda en ufak pruz yasamadim- yani siz nasil bir cevrede yaşıyorsunuz nasıl erkeklerle muhattap oluyorsunuz bilmiyorum ama kadini tek kullanimlik seks oyuncagi degil birey olarak goren erkek sayisi iddia ettiginizden coook daha fazla...