Bakire olmayanlar evlenebilir mi?

atlikarincalikiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2023
32
1
25
Bakire değilim.. Bir kere yaşadım bir hataydı çok pişmanım çok tövbe ettim. Allahtan af diledim. Şimdi evlenmek istiyorum ama en büyük korkum birini çok seversem ve bu yüzden beni reddederse.. Ne yapıcam ben kızlar depresyona girdim iyice hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum yataktan kalkamıyorum yemek yiyemiyorum. Geleceğimi düşünmekten kahroluyorum. Ben de evlenip yuva kurmak anne olmak istiyorum ama imkansız gibi artık. Bu durumu ilerde erkek arkadaşıma anlatsam ya beni kullanmak isticek yada onla yaşadın benle neden yaşamıyorsun diye bırakacak beni

İleride hayatınıza alacağınız insan dağ ayısı olmazsa, ya da mağarasından çıkamamış biri, bunu sorun etmeyecektir. Kaldı ki kendisi bakir olmayıp kadınların bakire olmasını bekleyen erkekler de evlenmesin bir zahmet. Sevişmek, seks yapmak kendinizi kahretmeniz gereken bir durum değil. Geçmişinizi de kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil bu dünyada.

Anlatmasam diyorum ama onu kandırmış olucam. Zaten evlendiğimizde öğrenecek her türlü

Yok, ülkede evlenemden önce istenen sağlık testleri arasında bekaret raporu da var. Onu almıyorsan evlilik başvurusu yapamıyorsun bile, kabul olmuyor

Konuya gelirsek, bunu hata olarak görmezsen, pişmanlığını yansitmazsan, yaşandı bitti olarak bakarsak kimse seni bunla ezmeye çalışmaz.
Ayrıca 'onla yattın benle de yat' diyen , tek ahlaki yargısı kadının zarı olan erkek zaten senle evlenmek istese de sen isteme. Biraz seçici ol.
Merak etme, sana gelen hiç bir erkek bakır değildir zaten, kaç yaşındasın. Kendini sana saklamayan da senden bunu bekleyemez.
Ben bakire değilim, asla bu konu ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım,ve eminim yaşamam da.
Evlenen çok arkadaşım da bakire değildi, sevgilileriyle beraber yaşamış, tatillere gitmiş insanlardi . Çoğu da sevdigiyle evlendi.
Sadece 'ben her şeyi yaşayayım,karım bakire olsun. Ben her çiçekten bal alayım, sonra anam bakire saf kız bulsun' kafasında insanlarla tanışma bile

24 yaşındayım. Çok doğru diyorsun ama keşke bizim ülkemizde ki erkeklerde böyle düşünse. Çoğunluk böyle düşünmüyor maalesef.. inşallah beni geçmişimle yargılayacak birine aşık olmam en büyük korkum bu

sevismek sizi kusurlu yapmıyor.kimse de sizi sirf bu yuzden hor gormemeli.ayrica bakire degilsiniz diye sizden rahatsız olacak biriyle de evlenmeyin zaten.bugun bakireligi onemser iki gun sonra giyiminize sosyal hayatınıza karismaya calisir.magara adamlariyla evlenmeye calismazsaniz gayet guzel evlilikler yasayabilirsiniz.ayrıca o kan bir kere gelen bir sey degil uzun sure yine hic yapmazsanız yine gelme ihtimali var ufacik bir zar dokusunu bu kadar dert etmeye gerek yok.ayrica gerekirse sizin gibi onceden iliski yasamıs biriyle evlenirsiniz kimse de size tek kelime edemez neden yaptın diye.

Anlatmasam diyorum ama onu kandırmış olucam. Zaten evlendiğimizde öğrenecek her türlü
Niye kandırmış olasınız ki. Evlilik ya da ilişkilerde geçmişten konuşmak pek sağlıklı bir düşünce yapısı değil zaten. Sorun aslında biraz sizin düşünce yapınızda. Anlıyorum işin islami boyutunu düşünüp tövbe etmişsiniz, olay kapanmış. Ama biriyle seks yapmak erkekler için ne kadar doğalsa kadınlar için de o kadar doğal. Öncelikle siz beyninizde ben neden yaptım vs gibi şeylerden kaçının. Sonuç itibariyle erkeğin sadece ağzından çıkan cümleyi bileceksiniz. Daha önce kimse olmadı deyip geçebilir de kanıtlayamazsınız. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.

sen bunu insanlarin seni elestirebilecegi bir kusur olarak gordukce bu konuda uzerine gelme hakkını daha cok gorecekler kendilerinde yaptim oldu bitti bana ne size ne modunda ol

Doğru diyorsun ama 10 erkekten 8 i sorun ediyor bunu

erkeklerden bize neee.onlar seciciyse biz de oyleyiz bize ne ahlakcı dag adamlarından.kendisi ozellikle evlenmeden iliski yasamamıstır esinin de oyle olmasini isteyebilir ona laf yok ama geri kalaninin fikirlerinden bize ne gayet duzgun erkekler var gecmisini onemsemeyen biriyle berabe olursun olur biter

Ne alaka ya, 10 erkekle mi tanıştın da 8i bu kusurdur dedi. Kendi kafandan kendini karaliyorsun.
Bir de bu on erkek kim?
Ataerkil, pipisi var diye kendini üstün gören, Ailesiyle yaşayan, birey olamamış, muhafazakar olduğunu iddia edip bulduğu her deliğe girmek isteyen, kendini gelistirememis, tatilleri köye gitmekten ibaret olan, hayali annesinin bulduğu temiz kızla evlenip donlarini yıkatmak olan bir erkek topluluğundan bahsediyorsan bunların 10'da 10'u dediğin gibi düşünüyordur.
Ama sosyal hayata karışmış, hayatına insanlar girmiş çıkmış olan, kendi başına yaşayan, sevdiği - iyi anlaştığı biriyle hayat kurmak isteyen insanlarda böyle bir oran yoktur.
Erkek profilini değiştir, görücü usulü arayan tayfadan uzaklaş...
Ve en önemlisi sen kendini kusurlu görme. Sen kendini ezersen herkes seni ezer.

Sorun edenler karısı bakire diye daha çok sevmiyor daha çok el üstünde tutmuyor. Taktığı iki bileziği de kolundan çeşitli bahanelerle sıyırıp alıyor. Boşversene güzel kardeşim.

Evlenir niye evlenmesin? Kimseye geçmişini anlatmak zorunda değilsin ki anlatmada zaten. İsteyen yapar istemeyen yapmaz saygı duymalı gelecekteki partneriniz. Evleneceğin erkek bakir mi olacak sanıyorsun. Sen bunu erkekte sorguluyor musun da ona bunu sorgulatma hakkı veriyorsun.
bakire değilsin diye değerin mi düşecek sanıyorsun bu saçma kafadan çık lütfen. Hata olarak görüyorsan yapmışsın geçmişte kalmış hayatını karartmaya değmez. Bunu bir kusur olarak görme.

Bunu sorun olarak görenlerle evlensen mutlu mu olacaksın sanıyorsun? İnsanlar sevdikleriyle evleniyor da boşanıyor çeşitli sebeplerden. Bakireler de el üstünde tutulmuyor. Kaynanasına ezilenler kocasından çekinenler cinsel olarak tatmin olamayanlar mutsuz olanlar hepsi bakire değil miydi de bu belaları başına aldılar.

Bu kafadaki biri zaten kadınları erkeklerle eşit konuma koymuyordur, bu hayatta insanın başına türlü türlü şeyler gelebileceğini, sevmenin sevişmenin doğal olduğunu kabul edemiyorsa daha olgunlaşmamıştır. Böyle bir adamı baba yapacaksınız kız çocuğunuz da aynı kafada bir ailede büyüyecek. Belki etek giymek isteyecek giyemeyecek belki o da sevdiğiyle bir şeyler yaşayacak sonra evlatlıktan atılacak. Böyle bir aile istemezdim ben. Sizi yeterince seven biri buna asla takılmaz. Dağ ayısı değilse de takılmaz. Türkiyedeki okumuş şehirli kesimde bu tür insanlar yok. Siz heralde minik bir ilde kapalı bir zihniyetteki erkekleri baz alıyorsunuz. Mesela bu zihniyette birine aşık olursam demişsiniz. Öyle birini sevmeyin bir zahmet adamın düşünce yapısı normal değil sizi yeterince sevmiyor ki bunu kabul etmiyor. Sevse bunu sorun etmez. Mantıklı bir evlilik olmaz yani. Dünyada tek insan yok. Birsürü insan var. Doğru insanlara aşık olursanız çevrenizi değiştirirseniz bu konu asla açılmaz

Sen de o 10 erkeğin 8 ini de hayatından def edeceksin. Benim hayatım, bu konuyla ilgili kimseye eleştiri hakkı düşmüyor, sana uymuyorsa yolun açık olsun diyeceksin. Gelip kendini eksik gibi görüp bu 10 erkeğin 8 i seni kabul etsin diye acınası bir hale düşmeyeceksin.

Bunu sorun eden 10 erkekten 8 i de bakir mi? Bakir olup da bakire kız istiyorum diyen erkek olabilir. Bu da o erkeğin kendi sorunudur, gitsin bakire kız bulsun. Öyle bir erkekle karşılaşırsanız, birbirimize uygun değiliz der, bitirirsiniz. Bakir olmayıp bakire arayan mağara beyinliden ise koşa koşa kaç zaten.
Bakire olmayıp evlenememek diye bir şey yok; ancak bakire olmayınca maalesef ve ne yazık ki erkekler evlenmeden birlikte olmakta bir sakınca olmadığını düşünebiliyorlar, bu yüzden ikinci endişenizde haklısınız diyebilirim. Evlenmeden birlikte olmak istemiyorsanız; tövbe ettim, ben evlilik dışı birlikteliği doğru bulmuyorum, evliliği beklemek istiyorum deyin, buna da anlayış göstermeyecek kişi ile brilikte olmayın. Yani istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Siz karşınızdaki erkeği kabul edeceksiniz ya da etmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…