Bakire olmadan evlenenler

Merhaba,
SiZin konunuzu gördüm ve açıkçası böyle konuşmanız beni bir kadın olarak üzdü(yanlış anlamayın)
Kızlık zarı embriyo döneminde gelişen ve kız çocukların altına yaptığında mikrop kapmalarını engelleyen bir zardır. Yaş geçtikçe bu zar değişikliklere uğrar. Sanıldığı gibi her ilişkide kanama olmaz. Ben ilk ilişkimde kanamadım mesela. Ve çoğu kanama da kadının stresli ilk ilişkisinde kasıldığı için erkek de bu konuda hassas davranamadığı için rahmin irritasyona uğramasındandır. Sakın kanarım belki diye düşünmeyin. Sizin bir zar parçası olarak gören adamdan da kaçın. Özgüveninizi düşürmeyin. Siz kötü birşey yapmadınız. Evleneceğiniz adayla bu konuyu konuşun sizi öyle kabul etmiyorsa yolunuza devam edin.

Tekrar kanamaz o artık bitti. Bunu kafana takma senin bedenin yapmış olduğun kişi hata olsa bile geçmiş gitmiş artık. Biz erkeklere hesap sormuyosak onlar da soramaz. Namus kafadadır. Onla bunla görüşüp gayet açık giyinen rahat olan bakire olan arkadaşım da var düzgün ciddi ilişkisi olan bakire olmayan arkadaşım da var. Erkeğin tutumu da buna göre oluyo gördüğüm kadarıyla. Seni seven karakterini sevmeli. Artık eskisi gibi değil hiçbir şey. O kafada olan biriyle de evlenme zaten.

Back