Bakire olmadan evlenenler

Şimdi çoğu evlilik öncesi bekaretinden gönüllü vazgeçen bayanlar ....evlenecekleri kişiylede evlenene kadar zaten beraberlik yaşamış oluyorlar ...
zaten o konu görülmüş defter kapatılmış oluyor ...
Veyahut hazmedilememiş ayrılınmış ....

Zaten bakire değilsin arkadaşım evlenmeye sıra gelince bakire taklidi yapmakta neyin nesi?

Yani bir ilişki başlar belli bir süre geçer
Zaten konuşulanlar konuşulur yaşananlar yaşanır evlilik kararı eğrilerle doğrularla hazmedilmiş şekilde gelir ....

Evlenmeye bir gün kala konuşulan konuşulanabilecek bir durum değilki
Tsk ederim ilk iliskim stresli gecdigi icin bu stresdeyim yani daha bundan sonra evlilik oncesi istemem o yuzden ahrica kandirma diyil zaten tabii erkek gitsin kendine baksin

He he dik kadinmis saldirgan sensin ki boyle uzun cumleler yaziyosun ayrica yazidan anlamiyosan cika bilirsin akil diyil soruya cevap verenler lazim!!!umarim yaziyi anlamissindir!ay pardon benim klavye ingiliz harfleri turkceye cevirmeye useniyorum!
Sen akıl alamaZsın dar kafalı vizyonsuz bi insansın çünkü ve önüne gelene bekaretini sorgulayacak kadarsa hadsiz :)

Ayrıca o diyil yanlış değil olacak. Uzun cümleleri aklın almıyor sanırım okumakta güçlük çekiyorsun. Klavyenin İngilizce olmasına inanmıyorumda Bayan üşengeç tek tıkla düzelir lakin siz cümle kurmayı bilmiyorsunuz sorun burda. Aynı sorun üzerine 4-5 konu açan her konudada size yön göstermeye çalışanlara saldıran tavrınıza bakın önce.

Çok büyük kompleksleriniz var bekaretiniz ve evlenmeye takmak yerine hayat amacınızı bulup kendi hayatınızı elinize alınız lütfen

Arkadaşlar birbirimizi anlamak yerine ve seviyeli bir biçimde saygıyla akıl fikir vermek yerine neden bu tartışma ortamı?

Bilmem, ben bir arkadasin fikrine katildim sonra da konu sahibi tarafindan fesat olmakla suclandim.
Bilemiyorum neden Adnan... :kahve:

Son düzenleme:
Bence de icimiz "fesad". Yoksa bu ve bunun gibi örneklerde sorun yok.
Fesatlikla ne alakası var ben ilk defa birine bu yorumu
Mesela bende senin yazini anlamadim bitisik yazma arali yaz anlasilir
Iciniz fesad bence diger yazan kadinlar gibi olmayi dusunun
Ne alakası var Fesatlikla arkadaşın diğer konusunu okursaniz görürsunuz ne demek istedigimizi diğer konusunu merak ettim mesela hicbirsey anlamadim

E yani ama bana bakireykende a bakiremisin iliski yasadin mi pek soruyodular demek yatmayi diyomuslar
Hani bi kere yspdim kotu anlamaz birakmaz mi
Gerci bazen hem ben oyle seye bakmiyorum diyen oluyodu bana ama o zaman ben bakireydim suan digilim
Nasil davranacagimida bilmiyorum
bakıyorlar hatta çok fena oluyor sonra dikkatli ol derim ben

bakıyorlar hatta çok fena oluyor sonra dikkatli ol derim ben
Ben bakıreyken bıle nasıldan fark etmez dıyen erkekler cok oldu fena oluyo eskı zamanlarda oyle cekınecegım yok ıcınde uzuntu kalmasına uzulurum yoksa korkulacak anlamda dıgıl

Ben bakıre olmadan nasıl evlenılmıs dugun nasıl davranılmıs sonuc nasıl olmus dıye soru sormusum ınsanlar akıl vermış
Aynem sızın dedıgınız gıbı fıkır acısı her kesde farklı ınsanlara be soruyosun akıllarında neler gelır

kadınlar artık soruyla alakalı seyler yazın akıl vermenıze ıhtıyyacım yok her kesın hayatı allah nasıl etmıs yasarız soruya dıkkatlı bakıp ona gore yazın kımınse akıl vermesıne gerek yok

Olmuş geçmiş bir sey.. tanıştığın insana anlatabilirsin ayni bize anlattigin gibi. Erkekler kendileri bakir mi de bakire ariyorlar ayrica.. namus sadece kaduna has drgil ve iki bacal arasi degil.. boyle dusunen biri ile zaten evlenme.. simdi ki gencler boyle seylere cok takılmıyorlar

Zar kendini bazen tamir eder. Yani bir kereden sonra uzun aradan sonra tekrar kanaman olabilir.
Kanaman oldu diyelim eşine bakireyim diyebilcekmisin. Sevgilin olunca konuşacaksın bunu. Ben erkek olsam zerre umrumda olmazdı.

27yasim var bu durum bana kotu geliyo bi defa yasadim keski yasamasaydim
Peki dikdirmede istemem
Bi defa oldu evlenince ikinci olursa belki kanar diye yapmam kimseyle
Peki bakire olmadan evlenenler nasil anlatmis nasil davrandiniz

şu konunun 2019'da hala geçerli olması beni inanılmazzzzz sinirlendiriyor! bacım seni zarlı almak isteyeni sen almayacaksın. ne demek bu ya?! bir de kendini bu yüzden pişman ve üzgün mü hissediyorsun?! seni üzen kendi üzülsün inşallah!!!!! ne diktirmesi ya...
medeni olmayı öğrenecekler.
gelen geçene her türlü muameleyi yapıp, sonra bakire kız arayan şerefsizlere de zerre değer verme. şu naiflikle burada çare arayan bir kadının değerini anlamayacaksa, oksijen israfı bile yapmasın.

Ben bakıreyken bıle nasıldan fark etmez dıyen erkekler cok oldu fena oluyo eskı zamanlarda oyle cekınecegım yok ıcınde uzuntu kalmasına uzulurum yoksa korkulacak anlamda dıgıl
Kac kisiyle konustunuz ve hepsiyle nasil bu konu konusulabildi? Ben evliyim esimle evlenmeden once boyle bir sey konusmadik. Yani bu merhaba, bakire misin, iyi gunler... falan gibi normal konusulabilecek bir sey mi

Back