birlikteliğinden bahsedecekki adam gibi adam zaten sorun etmez.Karşındaki adama bağlı . Normal şartlarda söz konusu bile olmuyor , çünkü o soruyu soramıyorlar . Ben adamdan seceresini istiyor muyum?
Kısacası adam! bulursan sıkıntı olmaz .
E yani ama bana bakireykende a bakiremisin iliski yasadin mi pek soruyodular demek yatmayi diyomuslarKarşındaki adama bağlı . Normal şartlarda söz konusu bile olmuyor , çünkü o soruyu soramıyorlar . Ben adamdan seceresini istiyor muyum?
Her kes anlamıs sen anlamamıssın yapıcak bı sey yokAllah aşkına ablacım diğer konuda senin galiba adına bakmadım ama yazı aynı yazı Hiç bişey anlasilmiyor
Bak bunu anladım zaten yazmicamHer kes anlamıs sen anlamamıssın yapıcak bı sey yok
Anlamamıssın o zaman yazma
Aynı durumdayım ve 23 yaşındayım... 1 buçuk yıl öncesinde gerçekleşti olay halen sevgilimleyim ama ilerisi ne olur bilinmez o korku çok fena27yasim var bu durum bana kotu geliyo bi defa yasadim keski yasamasaydim
Peki dikdirmede istemem
Bi defa oldu evlenince ikinci olursa belki kanar diye yapmam kimseyle
Peki bakire olmadan evlenenler nasil anlatmis nasil davrandiniz
Ya ben bılerek sankı bakırelıkden gecdım salaklık ıste yoksa ıllada yapayım dıyıldıAynı durumdayım ve 23 yaşındayım... 1 buçuk yıl öncesinde gerçekleşti olay halen sevgilimleyim ama ilerisi ne olur bilinmez o korku çok fena
Yok sormam tabıı ama yanı bu yasda zor bakıre olur ama ben bı kez yapdım sımdı uzuluyorumSiz adama soracak mısınız bakir misin diye?
ke yasadım dıye soylememek ıstıyorum ınsallahda sormayan bırı cıkarKarşındaki adama bağlı . Normal şartlarda söz konusu bile olmuyor , çünkü o soruyu soramıyorlar . Ben adamdan seceresini istiyor muyum?
Kafa yapımız çok farklı olduğu için bu tavsiye versem de ise yaramaz. Mesela ben bakir olup olmadığını bana sorarsa sorarım. Erkekler pislik bayaa yaYok sormam tabıı ama yanı bu yasda zor bakıre olur ama ben bı kez yapdım sımdı uzuluyorum
Yanı yalnıs ınsandı bılıyodum hemde o ankı stres
Bu durumda ıkıncı defa olmadım dıye dıkdırmek ıstemem ınsallah dogru ınsan cıkar
Ama genelde kızlar hıc bı sey soylemıyomus
Yasayanlarda tavsıyye ısterdım
Kafa yapımı degıselım o zaman evet pıslıkler e tabıı bende oyle derım artıkKafa yapımız çok farklı olduğu için bu tavsiye versem de ise yaramaz. Mesela ben bakir olup olmadığını bana sorarsa sorarım. Erkekler pislik bayaa ya
Ay her kesde akilli cikmis anlasilan bakire evlenmemissin yada diyilsin o zaman taktigini anlat bizde dik yuruyelumAy bu ne biçim konu. Kendinize acımayı bırakın dünyanın en çirkin en pislik işini yapmış gibi! Aaaa bu nedir yahu erkeğin elinin kiri kafalarından bi sıyrılın. Kendinize güveniniz olsın sizi bununla yargılayan zaten adam değildir! Adam olmayanlada ömür geçirmeyi düşünmeyin.
İnsanlar yaptıkları şeylerin sorumluluğunu alıp dik durmak zorunda. Tekrar kanarsa diye değil kendiniz istemediğiniz için birlikte olmazsınız. Zaten tekrar kanama gelmeside mümkün değil.
Hadi geldi diyelim kandıracak mısınız? Onur nerde kalıyor bu durumda. İnsanlar haysiyeti için yaşamalı haysiyette bekarette değil.
Önce kendini geliştir, sonra Türkçeni geliştir sonra algılarını aç insanlar ne diyor iyice anlamaya çalış. Had bildirecek en son kişisin aynı sorunlar üzerine 4-5 konu açabilme kapasitesine sahipsin. Ayrıca cümlelerinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Herkese saldırgan tavrında saçma.Ay her kesde akilli cikmis anlasilan bakire evlenmemissin yada diyilsin o zaman taktigini anlat bizde dik yuruyelum
Napalim senin gibi dik yuruywmiyoruz amabu o demek diyil haddini ve konusmami asacak kadar yazasin!
Önce kendini geliştir, sonra Türkçeni geliştir sonra algılarını aç insanlar ne diyor iyice anlamaya çalış. Had bildirecek en son kişisin aynı sorunlar üzerine 4-5 konu açabilme kapasitesine sahipsin. Ayrıca cümlelerinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Herkese saldırgan tavrında saçma.
Evet herkes kendini geliştirmiş kendinin bilincinde aklını bekarete ve evlenmeye takmamış hayatını elleri arasına almış dimdik duran akıllı kadınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?