- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 31
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Bakire olmadan evlendiniz mi ve o adamlada önceden ilişkiye girdiniz mi yoksa onla evlenene kadar beklediniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bakire değilken hayatiniza şimdiki eşiniz girince onlada evlenmeden ilişkiye girdiniz miBen bakire değilim ama ilerde evlenmek üzere olduğum adam sırf bunun yüzünden terk etse böyle bir adamdan kurtulduğuma şükrederim.İlla ki var böyle kadınlar.
Evli değilim.Peki bakire değilken hayatiniza şimdiki eşiniz girince onlada evlenmeden ilişkiye girdiniz mi
Onu daha önce demiştim soruyu başka biri adına sordum diyeÇocuk sahibisiniz bunu niye merak ettiniz acaba bende bunu merak ettim .
Hayır tani ki derdimi anlatıyorum ben bakire değilim ve artık kafamdaki bu sorudan kafayı yicem bunu merak ediyorum bakire olmayan kadın diyelim sevgilisi ile ilişkiye girip evlendi mi Yani yoruldim bunları düşünmektenAnket mi yapıyorsunuz? Derdinizi anlatırsanız insanların deneyimlerinden ve önerilerinden faydalanmak daha kolay olur sanki?
Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorumSorununuz neyse açıkça yazın da biz de yorum yapalım.
Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
Bakire değilsem her flörtümle yatacağım diye bir kayıde yok tabi ama. Seviyorsan ve eminsen elbette ilişki yaşarım. Evlenirsekte evleniriz diye düşünürüm. Bence evlilik öncesi çok önemli bir tnıma süreci bu ilişki bence önemli yer arz ediyor. Bu benim fikrim.
zaten 3 yıldır tanıdığım bildiğim arkadaş olduğum ailerimizi tanıdığımız biri o da hep diyor korkma sen ne ıstersen o olur Ben senden böyle şeyler beklemiyorum kendini şartlama söz bende seni sevdiğime emin olmadan bunu yapmam diyorNeden evlenmesin ilişki yaşanıyorsa kadın ve erkek birlikte yaşıyor. Kadın bu sebepten terketmiyorsa, erkek neden terkedecek? Bu kafadaki erkekten zaten eşte olmaz. Hem sen böyle kendini eziklersen erkek ne yapmaz.
Bence erkekler nankör ilerde yüzüne vurur bakire olmadığını o yüzden ilişki yaşar eder ama kadının ilk olmasını ister çevremden görüp bildiklerimzaten 3 yıldır tanıdığım bildiğim arkadaş olduğum ailerimizi tanıdığımız biri o da hep diyor korkma sen ne ıstersen o olur Ben senden böyle şeyler beklemiyorum kendini şartlama söz bende seni sevdiğime emin olmadan bunu yapmam diyor
Çevreniz kiro magnonlarla doluymuş.Bence erkekler nankör ilerde yüzüne vurur bakire olmadığını o yüzden ilişki yaşar eder ama kadının ilk olmasını ister çevremden görüp bildiklerim
Gerçekten miÇevremde, arkadaş ve kuzenlerimde bakire değilken evlenip güzelce de evlilik sürdüren, çoluk çocuk yapan o kadar çok kadın var ki.