- 25 Mayıs 2016
- 28
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi hemsirehnm
Hanımlar merhabalar, sırf bu şüphelerim içimi kemirdiği için buraya üye oldum. 19 yasındayım sözlüyüm sözlümle 1.5 yıldır birlikteyiz, elbet gayemiz evlilik ama aklıma takılan ve sözlümünde önem verdiği konu çogumuzda oldugu gibi bekaret. Sözlümden önce uzun süreli bi ilişkim oldu ama Allah şahidim birlikte olmadım. sözlümle yakınlastıgımız zaman bana sordu daha önce birlikte oldun mu onunla dedi hayır dedim bi daha hiç bişey sormadı. utanarak söylüyorum yalnız kaldıgımız zaman bi kaç kere tek parmagını kullandı ama hiç bi şekilde kan vs görmedim ne elinde ne carsafta, tepkiv erince arkadasım söyledi tek parmakla bişey olmaz kalın bişey olması lazım dedi, parmagı sonuna kadar girdi dar oldugunu anladı zaten ama yine de içinde bi şüphe kalır. Zaten doktora gitmek istiyorum ama aynada bi bakıyım dedim baya da genişti ıkınarak bakmaya calıstım hiç zar gibi bişey görmedim kocaman bi delik vardı cok korkuyorum kanamam olur mu, veya hiç aynadan bakıp bozuldu sanıp muayne olunca sorun olmadıgını fark eden oldu mu lütfen yardımcı olun psikolojim çok bozuldu ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)