- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 34
-
- Konu Sahibi Askimkullanilmiyor
MerhabaÖncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
Aynı zamanda reglimin 4. Veya 5. Günüydü
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
Hahahahahahaha ablacım sen de haklısınAy yıllarca dikkat ede ede evlendim sonuç ?. Keşke diyorum deneyimli olsaymısım. Ya da evlenmeden başlasaymısız. bende bir olaydan sonra süphelenip yıllar sonra gidip baktırmıstım. Yakın arkadasımla gittim korkunc ürkünc bir durum yok. Kafanda büyütme yanı.
He bide asıl sorun o duvar hissi zaten
ya abla sen girip okuma rahatsız oluyorsan ne taktınız yaNe uzamış konu
Ay merhabaa çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız içinMerhaba
Aynı durumu yakın bir arkadaşım yaşadı ve doktora gitti, muayene sonucu ise elbetteki zarın yırtılmadığı gelen kan reglinin son günü olduğundan rahimde biriken kanmış
Sevgiyle kal
Çok teşekkür ederimAnlattıklarına göre bozulmuş gibi duruyor kızlık zarın. Normalde zaten girişte olan bir zar, tamamen girmesine gerek yok. Dediğin gibi reglin son günü öyle bir kan muhtemelen zardan gelmiştir. Evet kanıyor ama aşırı da kanamıyor yani zar. Yine de kan vardı, yırtılma hissi mi desem ne desem öyle bi his vardı diye hatırlıyorum ve çok derine girmeden onu hissettim.
Merhaba bir sorum olacaktı. Umarım rahatsız etmemişimdir. Ben hiç ilişkiye girmedim fakat mastürbasyon yaparken, elimi vajinama sertçe sürttüm ve ondan sonra kan geldi. Fakat içine sokmadım, ama sürttüm dokundum yani. Acı olmadı. Fakat sonrasında bir yanma hissi hissettim. Reglken falan da bazen yanıyor. Sizce bir zarar vermiş miyimdirKız biz bu işin uzmanı olduk vajinusmus sayfasında
Doktora gittiniz mi acaba? Bende bu konudan muzdaribim.. ama gitmeye utanıyorumYararı olur mu bilmiyorum ama eğer bakire değilsem aile kurabileceğimden emin değilim ne yazık ki
Bende sizin gibi 19 yaşındayım, ve benimde endişem var bu konuda. Çok sıkıntılı bir durum. Lütfen eğer baktırırsanız bilgilendirir misiniz? Bende gitmek istiyorum ayrıca.Abla çok güvendiğim biri var yeni doğum yapmış jinekoloğa gidiyor onun yanında ona eşlik edeceğim öğretmenim kendisi ama abla kardeş gibiyiz. Baktırıcaz umarım
Öncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
Aynı zamanda reglimin 4. Veya 5. Günüydü
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
Daha yeni başladık. Aşkolsun ..Ne uzamış konu
Ama bana kızıyor konu sahibiDaha yeni başladık. Aşkolsun ..
Tahriş olmuştur dışı, iç kısma bu şekilde bir şey olmazMerhaba bir sorum olacaktı. Umarım rahatsız etmemişimdir. Ben hiç ilişkiye girmedim fakat mastürbasyon yaparken, elimi vajinama sertçe sürttüm ve ondan sonra kan geldi. Fakat içine sokmadım, ama sürttüm dokundum yani. Acı olmadı. Fakat sonrasında bir yanma hissi hissettim. Reglken falan da bazen yanıyor. Sizce bir zarar vermiş miyimdir
Teşekkür ederim çok sağ olun cevap verdiğiniz içinTahriş olmuştur dışı, iç kısma bu şekilde bir şey olmaz
Melike merhaba,hayır doktora gitmedim. Ancak istersen bu surecte birbirimize destek olabilirizBende sizin gibi 19 yaşındayım, ve benimde endişem var bu konuda. Çok sıkıntılı bir durum. Lütfen eğer baktırırsanız bilgilendirir misiniz? Bende gitmek istiyorum ayrıca.
Sadece kan diye hatırlıyorumBakirelik bozulduğunda öyle kan boşalmaz. Az bi kanama olur. Muhtemelen regl kanamasıydı. Sadece kanmıydı yoksa böyle yapışık gibimiydi.
Bir şey olmamıştır benceMerhaba bir sorum olacaktı. Umarım rahatsız etmemişimdir. Ben hiç ilişkiye girmedim fakat mastürbasyon yaparken, elimi vajinama sertçe sürttüm ve ondan sonra kan geldi. Fakat içine sokmadım, ama sürttüm dokundum yani. Acı olmadı. Fakat sonrasında bir yanma hissi hissettim. Reglken falan da bazen yanıyor. Sizce bir zarar vermiş miyimdir
Tabii ki isterim, benim içinde zorlu bir süreç gerçekten, gidip gitmeme konusunda oldukça kararsızım. Sadece tek bir arkadaşım biliyor o da gitmemin daha iyi olacağını söylüyor, fakat ben utanıyorum. Ayrıca ismim Melike değil canım öylesine koydum o kullanıcı ismini.Melike merhaba,hayır doktora gitmedim. Ancak istersen bu surecte birbirimize destek olabiliriz