Bakire miyim

ablalarım ikiniz de çok haklısınız ancak benim pişmanlığım yaşım küçükken yaşamış olmamdan ve kişiden kaynaklı

ablalarım ikiniz de çok haklısınız ancak benim pişmanlığım yaşım küçükken yaşamış olmamdan ve kişiden kaynaklı
Neyse canım sağlık olsun.Olan olmuş artık.Belki öyle bir şey olmamıştır.Sen özel bir polikliniğe git muhakkak..Doktorlar bilgileri gizli tutarlar. Çekinme..Sonuçta bu şekilde de huzursuz oluyorsun.Öğren için rahat etsin bence.Bir sıkıntı varsa tekrar yazarsın.

Abla çok güvendiğim biri var yeni doğum yapmış jinekoloğa gidiyor onun yanında ona eşlik edeceğim öğretmenim kendisi ama abla kardeş gibiyiz. Baktırıcaz umarım

Yıllardır kimseyle beraber olmamıştım. Ta ki 29 yaşında evlenip 4 yıl vajinismus yaşayana kadar.. gittiğim doktor bana kizlik zarı diye bisey olmadigini, oradaki perdenin aslında aralik olduğunu, ilk ilişkide gelen pembemsi kanın sadece o zarın zorlanması sonucu geldiğini o kadar güzel izah ettiki.
O yüzden panik yapmayın. Sikinti yok. Buradan yapılan can sıkıcı yorumlara aldırmayın. Herkes önce kendine baksın. Cinsellikte bir ihtiyaçtır. Bunu yıllar sonra anladım.

Canımsınız,her şey gönlünüzce olmuştur umarım

Esimle aramız pek iyi olmasada 2 yaşında oğlum var artık. Onu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun sizin için,ya abla eşler maalesef biraz sıkıntı ya keşke yok olsalar bir noktadan sonra Hayırlı olsun bu arada ablacım gördüm hakkında bilgilerinizden çocuğunuz terazi burcuymuş çokk güzel bir bebektir eminim

abla simdi naptın nasılsın hayat nasıl gidiyor
Yaşadığım seninkine çok benziyor. Yaşım 19du. Pişmanlık diyemem ama böyle olmasındansa daha bilinçli bir ilk yaşamayı tercih ederdim. Hayat şahane… yaş 44 bebe içeride uyuyor 1 yaşında Sana nacizene tavsiyem alacağın kararlarda ileriki yaşlarda aynı kafada olmayacağını sakın unutma. Üzerinde yük olmasın ama yaşaman gerekeni de yaşa. Karar verilen değil karar veren ol. 44 yaşına gelincede yemediğin halt kalmamış gibi teyzeye bağlama hayat güzel tadını çıkart

hayırlı olsun öncelikle,umarım sonum da sizin gibi evli mutlu çocuklu olur Bilinç konusunda da dediğinize katılıyorum. İlk erkek arkadaşımdı aynı zamanda benim aldatmasaydı iyiydi hahahahhaha Abla peki sonra ne yaptın diktirdin mi yoksa söyledin mi

Ne diktirdim ne söyledim. Benim kızlık zarımla ilgili öyle büyük endişelerim olmadı. Ama bekaret başka birşey Bakirenin anlamı cinsel ilişki yaşamamış, saf demek. Diktirmek bana büyük üç kağıtçılık gibi geliyor kusura bakmasın kimse. Söylemek konusunda da kendi bedenimin ve hayatımın hesabı kimseye düşmez.

Haklısınız bir noktada,ben de şuan 19 yaşındayım bu arada

Belli ki belli hassasiyetler çerçevesinde hayata heveslisin lütfen olan oldu kafasına girme ve bu kokuyu dillendirme.
Evet yaşamayı çok seviyorum güzel bir geleceğim olsun çok istiyorum ancak bu durum gelecekte çok sevdiğim biri olursa onunla bir geleceğim olmasını engeller gibi çekincelerim var çok teşekkür ederim,sevgiler

Cok saol kardeşim

Ay yıllarca dikkat ede ede evlendim sonuç ?. Keşke diyorum deneyimli olsaymısım. Ya da evlenmeden başlasaymısız. bende bir olaydan sonra süphelenip yıllar sonra gidip baktırmıstım. Yakın arkadasımla gittim korkunc ürkünc bir durum yok. Kafanda büyütme yanı.
He bide asıl sorun o duvar hissi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…