- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.785
-
- Konu Sahibi Askimkullanilmiyor
Cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim.Büyük ihtimalle reglden dolayı kanama gelmiştir.
Yani gelen kanamanın nedenini bilmek istiyorum. Çünkü bir birliktelik tam olarak yaşamadım hemen o yoldan döndüm o yüzden.
Çok teşekkür ederimCevabınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Yüzünüz kadar güzel bir yaşam diliyorum size
Nazik cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi mutlaka dikkate alacağımBunu biz bilemeyiz doktora gidip muayene olmanız gerekir. Normalde o kadar kolay zar bozulmaz ama adetliyken kaygan olur o yüzden emin olamazsınız. Evlenseniz bile adetliyken ilişkiye girmeyin sağlığınız için.
Bunu biz bilemeyiz doktora gidip muayene olmanız gerekir. Normalde o kadar kolay zar bozulmaz ama adetliyken kaygan olur o yüzden emin olamazsınız. Evlenseniz bile adetliyken ilişkiye girmeyin sağlığınız için.
demek istediğinizi şimdi daha iyi anladım. Çok teşekkür ediyorumSiz, size göre tam olmasa da bir birliktelik yaşamışsınız. Fiziksel özelliklerine bağlı olarak tüm deneyimi o kadar olan insanlar var.
İçime çok az girdi demişsin bakire değilsindir diye düşünüyorum ama yine de en iyisi doktora görünmeninÖncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
Aynı zamanda reglimin 4. Veya 5. Günüydü
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
Çok tesekkür ederim önemseyip vaktinizi ayırdığınız içinİçime çok az girdi demişsin bakire değilsindir diye düşünüyorum ama yine de en iyisi doktora görünmenin
Öncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Iki sene once erkek arkadasimla ciddi bir iliskim vardi buraları geçiyorum biraz açık yazacağım kusura bakmayın
Böyle içime çok az girdiğinde duvar gibi bir şeyin önünde durduğunu hissettim sonrasinda da hiçbir gelgit vb. Durum olmadan istemediğimi söyledim devam da etmedik
O an hiç kan gelmedi ancak yaklaşık iki saat sonra tuvalete girdiğimde benden öyle bir kan çıkışı oldu ki gerçekten çok çok korktum
Sonrasında peçeteyle sildiğim zaman da hafif hafif lekelenme oldu ancak bu reglden de olabilir açıkçası emin olamadım
Ailemden birine danıştığımda o yapının gitgel olmadan çok da kolay bozulmayacağını uygulanan baskıdan dolayı birikmiş regl kanının gelmiş olabileceğini söyledi.
Sizin düşünceniz nedir,kendimi kontrole gitmeye psikolojik olarak hazır hissetmiyor ancak içten içe de çok merak ediyorum.
öncelikle çookk mantıklı bir soru hahahahahaBakirelik haricinde regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz onu merak ettim. Hiç mi ağrınız sızınız olmuyor
öncelikle çookk mantıklı bir soru hahahahaha
Benim genelde ilk iki günüm çok ağır sonrası ağrısız geçiyordu fakat üzerinden çok zaman geçtiği için ve bir kere yaşadığım için bu tür bir durumu çok da hatırlamıyorum
Haahahahahaa çokk haklısınız gerçekten bana da komik geldi şöyle bir hayal edinceKendimden pay biçtim. Erkek sinek geçse yanımdan boğacak kıvamda oluyorum
Regl iken cinsellik olduğu için tam emin olamadım. Çok önemliyse bakirelik yine de doktora görünebilirsin de ne diyeceksin doktora. Bakire miyim bir bakar mısınız mı diyeceksin. Kusura bakma bu zamanda komik geldi bu durum
Uzman görüşü olmamakla birlikte; duvar gibi bir şey hissettiyseniz girmemiştir diye düşünüyorum. Şu an vajinismus ile uğraşan biri olarak bunu defalarca yaşadım, duvar hissi ancak girişte oluyor. Girse zaten o his kalmayacaktı, rahatça geçecekti içerdeki geniş yere.Öncelikle yargılamamanızı rica ediyorum
Ay ne kadar hoş yazmışsınız,çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız içinUzman görüşü olmamakla birlikte; duvar gibi bir şey hissettiyseniz girmemiştir diye düşünüyorum. Şu an vajinismus ile uğraşan biri olarak bunu defalarca yaşadım, duvar hissi ancak girişte oluyor. Girse zaten o his kalmayacaktı, rahatça geçecekti içerdeki geniş yere.
Doktora gitmekten de korkmayın. Zaten bakire olduğunuzu söylerseniz doktor zarar vermeden sadece dudakları aralayıp bakacaktır. Ayrıca bu durumu anlatmak zorunda da değilsiniz. Örneğin "Bakireyim ama zarımın yapısını merak ediyorum, cinsel ilişkiye girersem bir sorun yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum" derseniz gerektiği şekilde muayene edecektir sizi doktor bence.
Hamile miyim sorusunun yine bir mantığı vardı insanlar belirti arıyordu. Bakire miyimi ilk kez görüyorum...
Anlayacağınız dilden konusayım 1 sene boyunca bakire bir şekilde ilişki yaşadım 1 sene sonra bakireliğim bozuldu bu arada aktif cinsel ilişkim vardı
Bedenen belki, ruhen asla.Öncelikle yargılamamanızı rica ediyorum