Bakire miyim

Bunu biz bilemeyiz doktora gidip muayene olmanız gerekir. Normalde o kadar kolay zar bozulmaz ama adetliyken kaygan olur o yüzden emin olamazsınız. Evlenseniz bile adetliyken ilişkiye girmeyin sağlığınız için.

Nazik cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi mutlaka dikkate alacağım

İçime çok az girdi demişsin bakire değilsindir diye düşünüyorum ama yine de en iyisi doktora görünmenin

Bakirelik haricinde regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz onu merak ettim. Hiç mi ağrınız sızınız olmuyor

Bakirelik haricinde regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz onu merak ettim. Hiç mi ağrınız sızınız olmuyor
öncelikle çookk mantıklı bir soru hahahahaha
Benim genelde ilk iki günüm çok ağır sonrası ağrısız geçiyordu fakat üzerinden çok zaman geçtiği için ve bir kere yaşadığım için bu tür bir durumu çok da hatırlamıyorum

Kendimden pay biçtim. Erkek sinek geçse yanımdan boğacak kıvamda oluyorum

Regl iken cinsellik olduğu için tam emin olamadım. Çok önemliyse bakirelik yine de doktora görünebilirsin de ne diyeceksin doktora. Bakire miyim bir bakar mısınız mı diyeceksin. Kusura bakma bu zamanda komik geldi bu durum

Haahahahahaa çokk haklısınız gerçekten bana da komik geldi şöyle bir hayal edince
Ben de reglken öyle oluyorum genelde de o kıyıya vurmuş balina eski sevgilime bir istisnaydı sanırım hahahahahahaha

Uzman görüşü olmamakla birlikte; duvar gibi bir şey hissettiyseniz girmemiştir diye düşünüyorum. Şu an vajinismus ile uğraşan biri olarak bunu defalarca yaşadım, duvar hissi ancak girişte oluyor. Girse zaten o his kalmayacaktı, rahatça geçecekti içerdeki geniş yere.

Doktora gitmekten de korkmayın. Zaten bakire olduğunuzu söylerseniz doktor zarar vermeden sadece dudakları aralayıp bakacaktır. Ayrıca bu durumu anlatmak zorunda da değilsiniz. Örneğin "Bakireyim ama zarımın yapısını merak ediyorum, cinsel ilişkiye girersem bir sorun yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum" derseniz gerektiği şekilde muayene edecektir sizi doktor bence.

Ay ne kadar hoş yazmışsınız,çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için Umarımm sizin de istediğiniz gibi olur her şey

Anlayacağınız dilden konusayım 1 sene boyunca bakire bir şekilde ilişki yaşadım 1 sene sonra bakireliğim bozuldu bu arada aktif cinsel ilişkim vardı

Bedenen belki, ruhen asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…