- 12 Temmuz 2006
- 55.480
- 212.621
- 52
Mevzu ne biliyor musunuz?Haklısınız gercekten çok pismanlık duyuyorum ve günüm bu konuyu düşünmekle geçiyor hayattan zevk almaz oldum nasıl düzelecek bilmiyorum
Sizin de “bakirelik” dediğiniz şeye önem vermeniz, eski erkek arkadaşınızla belki de onu sevdiğinizi göstermek için birlikte oldunuz, sevgilinizle ilişkiye girmek kendi kararınız kendi seçiminiz olsaydı eğer şu an pişmanlık duymazdınız, ilişkiye girmeyi bir tercih değil hata olarak gördüğünüz için pişmanlık duyuyorsunuz.
Bu kadar pişmanlık duyan hymene bu kadar anlam yükleyip hayata küsen bir kadın evlenince de vicdan azabı çekip hayatı kendine zindan etmeye mutsuz olmaya devam eder, evliliğiniz boyunca eşinize karşı kendinizi eksik hissedeceğinizden ne derse yapmaya kalkacaksınız, karşısında ezilip büzülen kadını da acımaz ezer erkekler.
Ben size nişanlınıza söyleyin söylemeyinden çok farklı bir şey söyleyeceğim, hemen derhal psikolojik destek almaya başlayın, yaşadığınız ilişkinin bir hata, vicdan azabı duyulacak, utanılacak, eksik hissettirecek bir şey olmadığına ikna olmanıza faydası olur, kendinizle barışırsanız daha sağlıklı kararlar alıp uygularsınız.