Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Haklısınız gercekten çok pismanlık duyuyorum ve günüm bu konuyu düşünmekle geçiyor hayattan zevk almaz oldum nasıl düzelecek bilmiyorum
Mevzu ne biliyor musunuz?
Sizin de “bakirelik” dediğiniz şeye önem vermeniz, eski erkek arkadaşınızla belki de onu sevdiğinizi göstermek için birlikte oldunuz, sevgilinizle ilişkiye girmek kendi kararınız kendi seçiminiz olsaydı eğer şu an pişmanlık duymazdınız, ilişkiye girmeyi bir tercih değil hata olarak gördüğünüz için pişmanlık duyuyorsunuz.

Bu kadar pişmanlık duyan hymene bu kadar anlam yükleyip hayata küsen bir kadın evlenince de vicdan azabı çekip hayatı kendine zindan etmeye mutsuz olmaya devam eder, evliliğiniz boyunca eşinize karşı kendinizi eksik hissedeceğinizden ne derse yapmaya kalkacaksınız, karşısında ezilip büzülen kadını da acımaz ezer erkekler.

Ben size nişanlınıza söyleyin söylemeyinden çok farklı bir şey söyleyeceğim, hemen derhal psikolojik destek almaya başlayın, yaşadığınız ilişkinin bir hata, vicdan azabı duyulacak, utanılacak, eksik hissettirecek bir şey olmadığına ikna olmanıza faydası olur, kendinizle barışırsanız daha sağlıklı kararlar alıp uygularsınız.

Eğer ciddi evlilik yolundaysanız tövbe edin Allah’a sığının ve konuşmayın. Günahlar anlatılmaz
Ama samimi bir dönüşle kulluk icra edeceksiniz tesettür namaz ne emrediyorsa Allah.
Nişanlınıza anlatmanıza gerek yok, bundan sonra iffetnizi muhafaza edin.
Eğer tövbenizde samimi olursanız Rabbim size bile o günahı unutturur

Üyenin söylemeye yada ayrılmayı nıyetı yok sadece anlaşılır mı nasıl gızlerım tarzında marjlara bakıyor
Herkeste kan gelmiyor elastık benımkı dedın hadı kontrole götürürse senı aslında olmadığın anlaşılır
Ilıskı yaşayıp yaşamadığını davranışlarından anlar bır hafta bır ay rol yap nasılsanız hareketin ele verır
Hastalık konusu en çok mıdemı bulandıran konu oldu uykudaysa ve ılerde ona gecırırsen vebalı büyük ve maddı manevı tazminatını senden alır hemde yedı düvele duyurarak yapar haklı olarak
E nabızdan gorebılır ılerıde esıne korunması ıcın aşı ıcın arayabılıtler vs vs hamıle kaldığında yıne bunlar varsa yoksa çıkıyor bebegede geçmemesi ıcın
Yanlış yaptım demenı anlarım ama bıle bıle kandırmanı hemde hastalık durumun varken masum degıl çok seytanıce buluyorum

Eğer ciddi evlilik yolundaysanız tövbe edin Allah’a sığının ve konuşmayın. Günahlar anlatılmaz
Ama samimi bir dönüşle kulluk icra edeceksiniz tesettür namaz ne emrediyorsa Allah.
Nişanlınıza anlatmanıza gerek yok, bundan sonra iffetnizi muhafaza edin.
Eğer tövbenizde samimi olursanız Rabbim size bile o günahı unutturur
Hpv bulaştırma ıhtımalının gunahınıda unutalım oh ne güzel

Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Gecmisini sorgulayacak bir adamla isin ne? Bak herkes kadin olsun erkek olsun isteyebilir tabi karsisindakinin ilki olmak. Ben de isterdim kocamin ilki olayim. Ama degilsede bu problem edilmemeli. Sonucta kimse biriyle iliski kurarken bak beni anam senin icin dogurmustu, ben bugune kadar seni bildim seni bekledim diyerek teminat vermiyor. Herkesin bir gecmisi, hayati, hisleri var. Eger bunu bile paylasamayacaginiz biriyse hele ki duyunca etraftanda duyulmasina sebep olabileceginden suphelendiginiz biriyse boyle biriyle evlilik yapmak ozsayginiz icin pekte dogru degil diye dusunuyorum.

Hayır, ben buna katılmıyorum..

Tabi siz bunu neye göre söylediniz bilemiyorum. Ben anlaşılabileceğini düşünmüyorum.

Sonuçta konu sahibi bunu bir kişiyle bir kere yaşamış. Sadece kan gelmesini bekler ve gelmezse o zaman anlar.
Hayır her zaman ilk birleşmede kan gelmez. Bu bir kıstas değildir.

Kesinlikle söyleme hayatın boyunca yüzüne vurur gereksiz kıskançlık ve kısıtlamalar la hayatı zehir eder örnekleri var çevremde...
Boşanmaya kalkamazsin ailene söylemekle tehdit eder vs.
Bence operasyon en güzeli...
Yapmışsın bir cahillik hayatın boyunca altında ezilecegine söylememek daha mantıklı yada ayrıl bir bahane bulup

Kesinlikle söyleme hayatın boyunca yüzüne vurur gereksiz kıskançlık ve kısıtlamalar la hayatı zehir eder örnekleri var çevremde...
Boşanmaya kalkamazsin ailene söylemekle tehdit eder vs.
Bence operasyon en güzeli...
Yapmışsın bir cahillik hayatın boyunca altında ezilecegine söylememek daha mantıklı yada ayrıl bir bahane bulup
Bencede ya ayrilsin yada operasyon. Evlenmeden önce soyler bide o kişi bir güzel rezil eder.

Adam , boşanmış bir kadın ile evlenmek istese ailesi kıyameti koparırdı. Bekar bir adam nasıl olur da boşanmış bir kadın ile evlenir. Yakışır mı? Ama naneleri yiyip sırf bekar olduğu için şimdi bu kişiyi pirü pak görüyorlar değil mi? Niye sırf bekar diye .. Nişanlına söylemezsen onu kandırmış hakkına girmiş olacaksın. Nişanlın isterse 10 kişi ile sevgili olsun laf olmazken senin bu durumun laf olur. Çünkü bu toplum böyle saçma bir toplum.
Bu durumu hiç umursamayan biri ile birlikte olmalısın. Operasyon geçirsen de bu sefer yine kandırmış olacaksın. En başta kendini kandıracaksın.

Cinsellik yaşadıktan sonra pişman oldum tövbe ettim diyorsunuz, bakirelikle ilgili iki konu üst üste açmışsınız yani belli ki vicdan muhasebesi yapan birisiniz içiniz rahat etmiyor. Bakire olduğunuzu saklarsanız yine vicdanınız rahat olmayacak diye düşünüyorum ama o kadar aydır sevgilisiniz, şimdi durduk yere "Ben bakire değilim" de denmez. İlk tanıştığınız zamanlarda bu konuyla ilgili ağzını yoklayacaktınız. Belki taktığın şey bu mu ben de yaşadım derdi belki de ilişkiyi bitirip seni kötü kız ilan ederdi. Bu olayın üstünü kapatmaktan başka çareniz yok diye düşünüyorum. İlişki yaşayacağınız anda da saklamak için farklı taktikler yapmayın, yapmacık olduğunuz anlaşılabilir. Cinsellik yaşadığınızdan belli ki pişman olmuşsunuz zaten, bu olayın saklanmaması gerektiğini savunan biriyim ancak sizin görücü usulü bir tanışma ve karşınızdaki kişinin ne tepki vereceğini bilmiyorsunuz. O yüzden bu durum Allahla sizin aranızda kalmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arada saglik kayitlarinizdan ortaya cikar, ya ayrilin ya saklamayın uyarıları okudum, cok hakli.

Dort ihtimal var

1) Evlenirken yapilan saglik taramasi sirasinda densiz aile hekiminizin aa sizde hpv bakilmis (pozitif mi negatif mi onu cozemedim sayfalar icerisinde durum surekli degismis) diye bir ust derece saglik kurulusuna sevk ederek bazi testleri istemesi (bazi belediyeler cok detayli saglik taraması istiyor, ben evlenirken basvurdugumuz belediyenin saglik tarama listesi bir hayli kabarikti ama ayni gunlerde baska belediye bir tek hiv testi istiyordu)

2) Gebelik elde edememek sebebiyle yapilacak olan testlerde ortaya cikmasi

3) Gebelik sirasinda yapilan bulasici hastalik testlerinde ortaya cikmasi

4) (En kesini bu) Hamilelik ile birlikte bagisikliginizin dusmesiyle sigillerinizin tekrar bas göstermesi ve bunun ustune (hala sakladiginizi dusunerek yaziyorum) doktorun hpv testi istemesi, saglik gecmisinizi esinizin onunde konuşması (gebelik sırasında doktorlar baba adayiyla da oldukca rahatlikla konusabiliyor)
dogumu sigiller sebebiyle sezaryen yapmaya mecbur kalmaniz.

Kendinize senaryolardan senaryo begenin, bekaretiniz ortaya cikmasa da o hpv gecmisi basinizi yakar benden soylemesi. Adam aptal degilse anlar zaten, sonra gebe halinizle ugrayacaginiz (iyi ihtimalle) psikolojik siddet yaniniza kar kalir, muhtemelen de gebe halinizle bosanma avukati kovaliyor olursunuz.

İsin ozu, ben sizin yerinizde olsam nisanlimi ilk firsatta bir bahane yaratıp terkederdim ve bir daha gorucu usulu olayına girmezdim.

Allah yolunuzu acik etsin.

Geçmişimi açıklama mecburiyetim varmı peki sormadığı halde
Artık sabrım taştı herkes yazacağım her şeyi yazmış kafanıza girmemiş benim yazmamla da girmez ama şununla şansımı denemek istiyorum
Bu adam geçmişte adam öldürmüş olsa ve siz bunu bir şekilde öğrenseniz size gelip böyle eblek eblek eee sormadın ki katil misin diye ben sana katil değilim demedimki yalan söylemiş olmuyorum dese olur mu ? Kabul mü ?

Artık sabrım taştı herkes yazacağım her şeyi yazmış kafanıza girmemiş benim yazmamla da girmez ama şununla şansımı denemek istiyorum
Bu adam geçmişte adam öldürmüş olsa ve siz bunu bir şekilde öğrenseniz size gelip böyle eblek eblek eee sormadın ki katil misin diye ben sana katil değilim demedimki yalan söylemiş olmuyorum dese olur mu ? Kabul mü ?
Gecen seneden beri ugrasiyor kabul etmemek icin birakalim da ne hali varsa gorsun.

Evlenmeyecek olsa saklasin, kim nasıl ortaya cikaracak deriz ama evlenecek ortaya cikmama sansi yuzde 0, anlamiyor.

Görücu usulu olaylari nasil oluyo bilmiyorum ama bence bakire oldugunu varsayiyordur yoksa niye görücü usulu evlensin genelde bu tipler aile kizi bulun bana diye ailesinden yardim istiyor o sekilde oluyor. Bence adama söyleme herkes ama herkes duyar. Ayril ve bence bakirelik onemli degil seklinde dusuncesi olan birini buldugunda evlenmeyi düşün.

Ay evet ben de gitmiyorum artık ama başka sebeplerden, randevu yok. Sporda sakatlandim 3 ay sonraya randevu verildi, zaten 3 aya ağrım da kalmamıştı da neyse gittim şöyle eliyle bi yokladı ameliyatlik bor şey yok dedi bi krem bile yazmadı 😂 baş dönmesi sorunu yaşadım aile hekimi yonlendirdi yine de 4 ay randevu bulamadım o da geçti 😅 kadın doğuma zaten 8 ay sonraya randevu verdiler, dedim çocuk yapacaksan tam zamanı kerkenez başka fırsatın olmayabilir😂 kaza bela hariç doktor defteri benim için kapanmıştır, kendi kendine geçiyor demek ki bekleyince.
Almanyanın sağlık sistemi bu kadar kötü mü ya
8 ay sonraya kadın doğuma randevu ne demek çocuk doğar 🤯

Gecen seneden beri ugrasiyor kabul etmemek icin birakalim da ne hali varsa gorsun.

Evlenmeyecek olsa saklasin, kim nasıl ortaya cikaracak deriz ama evlenecek ortaya cikmama sansi yuzde 0, anlamiyor.
Ya bir de bari normal evlense deriz ki kime ne senin geçmişinden bunu kimse sana soramaz ama resmen kendini adama kakalamaya çalışıyor ve hasta ilk başta ilk testim pozitifti derken tepki aldıkça yok vücuttan atıldı yok hepsi negatif demeye döndü gerçekten rezil olmayı hak ediyor

Almanyanın sağlık sistemi bu kadar kötü mü ya
8 ay sonraya kadın doğuma randevu ne demek çocuk doğar 🤯
Hamile olanlar ayrı şekilde muamele görüyor tabi 😅 yine de tr gibi değil. Sanirim 3 ultrason hakkı var, aletler zaten hiç öyle aşırı gelişmiş değil, arkadaşlarım eşiyle giremiyordu ama belki o bazı yerlerde farklıdır. Öyle gideyim hemen betaya baksınlar yok kafama göre keseye gideyim de yok. Doğuma girecek doktoru seçmek de yok, düzenli kontrolü yapan doktorun var ama doğuma o anda hastanede kim varsa o giriyor. Her şehirde ya da doktorda ufak farklar vardır tabi ama biraz böyle doğal akışında ilerliyor işler. Seveni de çok sevmeyeni de bu sistemin. Benim gibi sonradan gelen arkadaşlarımın çoğu doğuma turkiyeye gittiler.

Adam öldürmek bi suç herkesi ilgilendiren bi suç benim yaşadığım durum beni ilgilendirir birsuru hocaya sordum hiç biri günahını açığa çıkarma diyo yaptığım günahtan zaten çok utanıyorum Allah affetsin diye sürekli namaz kılıp yalvarıyorum günahımıda açığa çıkarmak istemiyorum Allah günahlarınızın üstünü örtün demiş geçmişte yaptığım cahillik o yüzden söylememeye karar verdim burdan size söyle demek kolay geliyo ben bu günahı kabullenemezken nisanlıma nasıl acıklıycam o yüzden soylememeye karar verdim kendisi cluplarda gezmiş bana hesap vermedi şu kadar kişiyle birlikte oldum diye bende soylemiycem benim hatam tek 1 sefer oldu cahillikle Allahım affederse kullarına laf düşmez zaten

X