Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım.
bu da tarçın bakırın biraz akmış hali, saçlarımın üst kısmı çok yıprandı
Eki Görüntüle 324171
kızlar saçlarım yanmıştı ve inanılmaz kurumuştu. süpürge gibiydi ve fönsüz, kendiliğinden kurusa bile dalgaları gitmişti iyice. defalarca açtım açtım koyulttum ve mahvolmuştu saçlarım. en son nevacolor 7.44 e boyadım ve daha da kötüleşti. dün bi maske yaptım ve çok iyi geldi, son halini koyuyorum şimdi.
Eki Görüntüle 339562
maske şöyle : 2 ölçü shea yağı+ 2 ölçü sevdiğiniz bi saç kremi+ 1 ölçü soğuk preslenmiş organik hindistancevizi yağı. ben shea yağı bulamadım o yüzden şu ölçülerde yaptım 2 ölçü h.cevizi yağı+ 2 ölçü gliss shea cashmere krem+ 1 ölçü badem yağı. yağları ısıtıp eritiyorsunuz, sonra kremle çırpıp saçlara yediriyorsunuz. istediğiniz kadar bekletebilirsiniz ama ben diplerine sürmeden 3 saat kadar bekleyip arada fönle ısı verdim. ve sonuç yumuşacık, dalgalarını yeniden kazanmış saçlarım :) tavsiye ederim herkese.
mrb benim anlamadığım bir konu var arkadaşlar bu toffee her saçta farklı duruyor kaçgündür araştırıyorum ve farklı sonuçlar aldım hangisi gerçek
tarçın bakıra bayıldım ama ben cesaret edemiyorum ya kötü durursa diye :26:merhaba kızlar belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.
bu syoss altın karamele boyanmış hali saçımın
Eki Görüntüle 321281
bu tarçın bakır:
Eki Görüntüle 321285
Eki Görüntüle 321286
BU DA PALETTE 7 65 altın parıltılı toffee
Eki Görüntüle 321287
Ben ilk fotodaki saç rengini daha cok beğendim
canım ben ilk boyamadan önce gidip peruk denemiştim bi sürü yerde biraz olsun fikir oluyor ama ten rengin açıksa ve sıcak alt tonundaysa yüksek ihtimalle yakışır sana.