• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama BAKIR ve KARAMEL denemelerim- resimli

ilk resimdekini çok beğendim. bişi sorucam bide tarçın bakır boya kutusundaki resimde daha cırt bi renk duruyodu beğendiğim halde boyayamıyodum cesaret edemedim saç tabanın koyu renk ondanmı acaba bu daha doğal durmuş

canım saçım açılmıştı, o biraz akmış hali ama bu sefer tarçın bakıra boyadığımda çok acayip bi renk çıktı. gerçi akınca düzeldi yine biraz. ilk boyamada koyu ve kızıl-turuncu bi renk çıkıyo

teşekkürler canım.

bu da tarçın bakırın biraz akmış hali, saçlarımın üst kısmı çok yıprandı:(

$2012-01-07 14.22.16.jpg

ben çok açtım koyulttum açtım koyulttum. bi ara 9 tonlarında bi bakır yapmıştım o sıra çok yıprandı palette açıcı sayesinde.

mrb benim anlamadığım bir konu var arkadaşlar bu toffee her saçta farklı duruyor kaçgündür araştırıyorum ve farklı sonuçlar aldım hangisi gerçek

canım benim saçların açılmıştı toffee yaptığımda. zemin açıktı yani. 8 tonlarında falandı. ve o ara hep onla boyadım oturdu tam.

kızlar saçlarım yanmıştı ve inanılmaz kurumuştu. süpürge gibiydi ve fönsüz, kendiliğinden kurusa bile dalgaları gitmişti iyice. defalarca açtım açtım koyulttum ve mahvolmuştu saçlarım. en son nevacolor 7.44 e boyadım ve daha da kötüleşti. dün bi maske yaptım ve çok iyi geldi, son halini koyuyorum şimdi.

Eki Görüntüle 339562

maske şöyle : 2 ölçü shea yağı+ 2 ölçü sevdiğiniz bi saç kremi+ 1 ölçü soğuk preslenmiş organik hindistancevizi yağı. ben shea yağı bulamadım o yüzden şu ölçülerde yaptım 2 ölçü h.cevizi yağı+ 2 ölçü gliss shea cashmere krem+ 1 ölçü badem yağı. yağları ısıtıp eritiyorsunuz, sonra kremle çırpıp saçlara yediriyorsunuz. istediğiniz kadar bekletebilirsiniz ama ben diplerine sürmeden 3 saat kadar bekleyip arada fönle ısı verdim. ve sonuç yumuşacık, dalgalarını yeniden kazanmış saçlarım :) tavsiye ederim herkese.

kızlar saçlarım yanmıştı ve inanılmaz kurumuştu. süpürge gibiydi ve fönsüz, kendiliğinden kurusa bile dalgaları gitmişti iyice. defalarca açtım açtım koyulttum ve mahvolmuştu saçlarım. en son nevacolor 7.44 e boyadım ve daha da kötüleşti. dün bi maske yaptım ve çok iyi geldi, son halini koyuyorum şimdi.

Eki Görüntüle 339562

maske şöyle : 2 ölçü shea yağı+ 2 ölçü sevdiğiniz bi saç kremi+ 1 ölçü soğuk preslenmiş organik hindistancevizi yağı. ben shea yağı bulamadım o yüzden şu ölçülerde yaptım 2 ölçü h.cevizi yağı+ 2 ölçü gliss shea cashmere krem+ 1 ölçü badem yağı. yağları ısıtıp eritiyorsunuz, sonra kremle çırpıp saçlara yediriyorsunuz. istediğiniz kadar bekletebilirsiniz ama ben diplerine sürmeden 3 saat kadar bekleyip arada fönle ısı verdim. ve sonuç yumuşacık, dalgalarını yeniden kazanmış saçlarım :) tavsiye ederim herkese.

Benim bakir askimi deprestirdin.. :69:
Bunlar da benim eski bakir rengi saclarim;

Yanik saclara iyi geldiyse eger kesinlikle deneyecegim ben de. Resimdeki saclarimdan eser kalmadi. Su an omuzlarimda ve yanik. Tarif icin tesekkürler... :71:

dene bence de canım, herhangi bir şeyin yanık için köklü bi onarım olacağını sanmıyorum açıkçası. ama bu maske kontrol altına aldı ve nemlendirdi. yalnız hindistan cevizi yağının oda sıcaklığında katı olması gerekiyor. organik soğuk preslenmiş.

mrb benim anlamadığım bir konu var arkadaşlar bu toffee her saçta farklı duruyor kaçgündür araştırıyorum ve farklı sonuçlar aldım hangisi gerçek

canım hepsi gerçek:) farklı zemin renklerinde boya da farklı tutar saçın sarı tonlarnda değilse kutuun üstündeki gibi bir renk sakın bekleme..ben açıcı hiç kullanmadım o nedenle hafif kızıllı bir kahverengi ortaya çıktı çok koyu değil orta karamel gibi duuryor

benim saç rengim dördüncü resimdeki gibi..anladığım kadarıyla bizim göze alamadığımız şey actırıp saclarımızı yakma korkumuz :( ben saçlarımı bitter çikolataya boyamıştım simsiyah olmustu tabi en fazla 1 ay dayana bildim.daha sonra kuaföre gittim sacımı organik açıcıyla açtılar saçlarım ne yandı ne de yıprandı aksine yumuşacık oldu, açılan saçımın üstüne aynı gün açık karamel boyandı ve saçım biraz aktıktan sonra bu renk oldu. saçımın rengini çok seviyorum.resimdeki arkadaşın saçlarınada bayıldım hepsi birbirinden güzel gerçekten ve saçının boyu harika :)

canım ben ilk boyamadan önce gidip peruk denemiştim bi sürü yerde biraz olsun fikir oluyor ama ten rengin açıksa ve sıcak alt tonundaysa yüksek ihtimalle yakışır sana.

Bende saçlarımı kendim acıcıyla açtım kozmetikçiden 5 tlye açıcı aldım. Sonra eve geldim saçlarıma uyguladım ( 2-3 saat ugrastım) önce bir avuç saç ayırdım açıcıyı sürdüm 2-3 dk arası bekledim hemen yıkadım. Diğer saç bölümlerinede aynısını yaptım avuç avuç ayırıp yıkadım. En son sonunda da diplerine sürdüm açıcıyı ve 1 dk beklettim sonra komple yıkadım saçımı.
Kuaförde yaptıklarından daaahaada iyi oldu. Hatta saçıma fön çektirtmeye kuaföre gittiğimde saçlarımın rengini çok begendiğini nerde yaptırttıgımı sordu :52:

bu resimde sadece açıcı var.

9rch7.jpg

buda yıkaya yıkayaaa dahada açık bir hal almıs hali :27:

9rc7f.jpg

Eklentiler

• $100_6679.2.jpg
    $100_6679.2.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 247
  • $Fotoğraf034.jpg
    $Fotoğraf034.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 273
Son düzenleme: