• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama BAKIR ve KARAMEL denemelerim- resimli

april12th

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
142
0
66
İstanbul
merhaba kızlar belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $saç.jpg
    $saç.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 3.846
  • $saç3.jpg
    $saç3.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 1.001
  • $saç4.jpg
    $saç4.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 3.384
  • $saç5.jpg
    $saç5.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 2.375
Son düzenleme:
tarçın bakır harika durmuş çok beğendim gözlerin açık kahve ya da ela gibi görünüyor çok uyumlu olmuş :)

altın karameli beğendim , çok güzel olmuş canım zemin ne renkti?

Altın pırıltılı toffee haketen güzel yakışmış ;) ve ayrıca bir kedi manyağı olarak O kedişin >^.^< gıdısından öpiyim emi :)))

Son düzenleme:
Senin o pisini yirim yirim... :52:
Bence bu tonlar senin rengin, cok dogal durmus.
Syoss altin karameli uyguladigin zemin nasildi? Tarcin bakira cok yakin tutmus rengi.

syoss altın karammele byıldım çok hoş :) saçınızda boyadna dolayı yıpranma vs oldu mu

kızlar hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı.

saçımın zemini aslında 7 tonlarındaydı ama ben palette yoğun açıcıyla açmıştım ve iğrenç yumurta sarısı bi renk olmuştu, elimde de sadece altın karamel vardı ben de ona boyamıştım nedense turuncu olmuştu baya baya. tarçın bakıra yine boyadım bu sefer çok koyu tuttu ve kızıl gibi oldu hiç sevmedim, üst üste çok boyadığım için açamıyorum da şimdi, bekleyeceğim biraz daha.

saçlarım yıprandı baya, kopmalar oldu çünkü bi ara 9 tonlarında bi bakır yapmıştım onun için de defalarca açtım, o sıra koptu baya. iyi gelecek önerileriniz var mı?

canım öncelikle resimleri çekip koyduğun için teşekkür ederim çünkü en çok merak edip araştırdığım rekleri paylaşmışın hepsi çok güzel ama ben en çok 1. ve 3. resimlerdeki saç rengini çççççoooooookkkkkkk beyendim süpersin canım benim:46::21:

canım o resimdeki palette 7.65 bende çok turuncu durmadı, ben de sevmiştim rengini çok. ama onu yaptığımda da saçım açıktı yine 8 tonlarındaydı en az.

yok ya bende bu bakır aşkı varken ben kendi rengime falan dönemem artık :1::1:
yine aklım çelindi, bakıra devam :1:
canım çok yakışmış bu tonlar sana toffe de harika olmuş bakır da :12:

teşekkür ederim canım, senin saçlar ne renk şu an?

benim saçlarım dore bakır ama dipten 4 parmak kendi saçım çıkmış durumda,
kedni saç rengim 7 kumral, kendi rengime boyatıp bi daha rengiyle oynamasam mı diye kararsız kalmıştım ama ben bakırdan vazgeçemeyeceğim sanırım
sana birşey danışmak istiyorum canım, benim bakırdan önceki rengim siyahtı, rengi silmek zorunda kalmışlardı bakıra boyamak için, şu anda dipten gelen rengim doğal renk yinede aynı bakırı tutturabilmek için açıcı kullanmaları gerekir mi acaba ya? direkt dore bakır boyatsam dip boya olarak tutmaz mı?
:26:
açtırıp yıpratmak istemiyorum artık saçımı

doğal saç rengin 7 tonlarındaysa bence açsalar bile çok yıpranmaz çünkü boya akıtmadaki gibi fazla tutmazlar gibime geliyor saçında. ben de siyaha boyuyordum, açtırıp yaptırmıştım. ondan beridir de kendim yapıyorum. benim doğal saçım da 6. dipleri doğal olduğu için boyayı rahat tutuyodu. ama kuaföre yaptıracaksan açarlar gibime geliyor yine de eğer saç rengin 9 gibiyse aynı olması için. ben 4-5 cm olana kadar açmadan direk vuruyodum boyayı saçıma, dipler haliyle az daha koyu oluyodu ama yine o tonlarda arada 1-2 ton ve az bi kısım olduğu için göze batmıyordu. iyice uzayınca boyanın içine biraz palette 10 katıyordum, o yetiyodu bana. eğer kendin yapacaksan sen de açıcı katabilirsin boyana. ama kuaför açar gibime geliyor... bilemedim :/

doğal saç rengin 7 tonlarındaysa bence açsalar bile çok yıpranmaz çünkü boya akıtmadaki gibi fazla tutmazlar gibime geliyor saçında. ben de siyaha boyuyordum, açtırıp yaptırmıştım. ondan beridir de kendim yapıyorum. benim doğal saçım da 6. dipleri doğal olduğu için boyayı rahat tutuyodu. ama kuaföre yaptıracaksan açarlar gibime geliyor yine de eğer saç rengin 9 gibiyse aynı olması için. ben 4-5 cm olana kadar açmadan direk vuruyodum boyayı saçıma, dipler haliyle az daha koyu oluyodu ama yine o tonlarda arada 1-2 ton ve az bi kısım olduğu için göze batmıyordu. iyice uzayınca boyanın içine biraz palette 10 katıyordum, o yetiyodu bana. eğer kendin yapacaksan sen de açıcı katabilirsin boyana. ama kuaför açar gibime geliyor... bilemedim :/

cevap vediğin için teşekkür ederim canım
evet ben de senin gb düşünmüştüm, yani içine biraz açık sarı falan katarak farkı ortadan kaldırabilirim diye
ama haklısın kuaföre gidersem garanti açarlar, hatta bi kere fikir almak için gittim hemen diplere şu kadar açıcı uygularız bilmemne demeye başladılar pfff :50:
bi boş zamanımı ayarlayıp gözümü karartıp kendim yapacam ben bu işi sonunda :1:

Back