Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır dediğin böyle olur:)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gareng.. benim de doğal saçım o renk.. keşke hiç boyatmasaydım diyorum.. pembe sarı mavi kırmızı turuncu siyah kahve ne renk varsa yaptım ve şimdi bakırlara döndüm..
beyaz ten ve yeşil gözlü bi hatuna tek yakışmayan sarı bu kadarını diyim.. ne istersen yap ama cesaretin varsa ve pişman olmayacaksan...

alt tarafı bi boya 1 ay sonra akıp gidicek..

walla ben de gaza gelip siyaha boyadım saçımı 1 sene önce yakıştı ama kestirmeden kurtulamadım hala da siyah var saçımın yarısında :1no2:

bi arkadas demiski beyaz ten ve yesil göze sarı yakısmıyor buna gercektende katılıyorum ...
şöle bi düşündümde yok ya bakırdanda vazgeçtim sanki önceden kizilmısta boyanın hepsi akmıs gibi duruyor hangi bakır tonu olursa olsun ve yüzün soluk görünüyor ayrıca giyiminde pek uysmuyor bakır saca .....

ben genelde siyah giyiniyorum ve sırf saç için yeşil falan da giymeye başladım yakışsın diye :D

kimisine yakışıyo kimisinde çok eğreti duruyo..

bende böyle renkleri pek sevmiorum dogal durmuo:(

valla kiminee acaip iyi oluyo kiminide hastalıklı bi yüzü varmış gibi gösteriyo:)

saçlarım şuan bakır tencere kıvamında kafayı yicem ben aslında biraz bakırlık ama daha çok açık karamel sarımsı bi ton istemiştim önce çarpıcı bakıra boyadımm veee sonuçç berbatt okadar koyu ve içinde kızıllar var gibi olduu açtırdığım ve boşu boşu yakmış olduğum saçlarımda kesilmek zorunda kaldı istediğim renkte olmadı siyahtan döndüm bende bu arada :( şimdi açıcıyla biraz rengini kırıp daha karamel sarı bi ton istiyorum hadisenin saçı gibi mesela inş kısa kalan saçlarım iyice yıpranmaz :(

arkadaslar okadar yüzlü hatunlara afedersiniz ama b..k rengi olsa bile yakısır:))
bu ton herkese yakısmaz bembeyaz olucaksın hele bide gözlerin renkliyse süper.
saçlara değil yüzlere bakmak lazım:)
hepsi süper..on numara:)

tam ıkı yıl kullandım bu rengi ben harika bi renkzemuszemus ama kullanımı zor:delphin: saçı boyuyosun okadar çabuk akıyokı bu yüzden banyo yapmakdan nefret etmiştim ama herşeye rağmen değer bu rengi kullanmaya sonradan baska renge geçmeye kalkınca çok zor oluyo hala yıkadıkca alttan turuncu turuncu cıkıyo saclarım

merhaba bende saçımı bakır kızıla boyattım,çok güzeldi fakat çok fazla akıyor.Şuan goldwell marka boyayı aldım fakat bunlar profesyonel kuaförlerde kullanıldığı için oksidan ayarını nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ben beyaz tenli ve mavi gözlü olsaydım ya açık bakır ya da turuncudan başka renk kullanmazdım heralde, ama yeşil gözlülere gitmiyor bence bu renkler.. yeşil göze daha koyu kızıllar yaa, ne güzel ne güzell...

Bakımı en zor renk.. Her hafta saçıyla uğraşmaktan bıkmayacaklar için uygun olabilir. Ama çok hızlı akıyor. Ve her renk makyaj uymuyor. Özel seçimler yapılmalı.

Back