Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır dediğin böyle olur:)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Evet kızlar ben konuları takip ediyorum kaç gündür turuncu ve bakır saçlari istiyoruz ama gerçektende eger ben böyle duracaksa istiyorum yoksa cok basit duruyormirmirmirmir

İşte size bir kaç saç modeli ve gerçektende yakıştıgını düşündüğüm kişiler ve oldugu zaman böle olmasi lazım bence...delikafadulden

millaronaldmcdonald.jpg

simons077ec9.jpg

102630xs.jpg

originalbd6.jpg

adszjyr.jpg

katewinsletoriginal.jpg

adsztii.jpg

kindwitchbyparlami.jpg

insanin bunlara bakinca sacini bu renkler yapasi gelio vallasositososito

Gareng harikasin:))senle zevklerimiz gerçekten uyusuyorkaydirigubbakcemile5

evet cok güzel resimler ben bastan 2 ciyi begendim:))

off hepsi de süper renkler bunların ama böyle parlak kalabilmeleri için 2 haftaya bi boyamak lazım sanırım Çok üzgünüm çoook

bu renk nasıl sizce? ben öyle tupturuncu sevmiyorum çok yapay duruyo :1closedeyes: daha doğal kızılları seviyorum biraz koyu ışıkta turuncu turuncu parlayan irlandalıların saçları gibi kaydirigubbakcemile3

bu renk nasıl sizce? ben öyle tupturuncu sevmiyorum çok yapay duruyo :1closedeyes: daha doğal kızılları seviyorum biraz koyu ışıkta turuncu turuncu parlayan irlandalıların saçları gibi kaydirigubbakcemile3
çok güzelde nerden bulucaz bu rengi tr'de bu çeşidi yok biliyorum

Gareng cnm senin koydugun renkler daha dogall ve kıslara yakışmışşşş....ben bizi evin halleri dizisi vardı ya orda misketin saçını çok begeniyodum kıza yakışıyuodu:)

kızlar eger doğal bie bakir istiosanız eger sacınızı açtıırıp kına yakın işte size doğal bakır ve köydeki yaşlı kadınların %90 falan öledir....yada hani doğuştan kızıllar var havuç kafa gibi falan sanirim öle bişi istiosunuzCADIARZU

ozman boyaya falan gerek yok direkten gidin kına yakın tam dediğiniz doğallık durur işte bende öle sevmiyorum bakır dedidiğin biraz parlak olmalı biraz çarpıcı olmalı tabi bu benim düşüncem herkezin sevkleri farklıdırdelikafadulden

hepside çok qüzel yaa ama ßen ßunu ßi ara kullanmıştım çok zor kapanıyo bu renk kapatana kadar cnm çıkmıştı a.s
perfume460.jpg

asıl kına tupturuncu peruk gibi oluyo hiç doğal olur mu. benim arkadaşım saçları doğal kızıl ve aynı aşağıdaki resimdeki gibi duruyo

son resimdeki renk loreal de 645 amber olarak geçiyo ama evet sanırım türkiye de yok :1no2:

.....................................................................................................

Son düzenleme:
eğer resim gerçek rengi yansıtıyorsa bu renk bakır değil bence canım.. bal sarısı gibi geldi bana sanki :uhm:

eğer resim gerçek rengi yansıtıyorsa bu renk bakır değil bence canım.. bal sarısı gibi geldi bana sanki :uhm:

hımm bal rengi çok duymuştum.ama ben kesin rengini ne yazıkkı bilmiyorum:roflol:
birde saçımı geçen sene sürekli papatyayla yıkıyordum.canlansın saçım diyee oda saç rengini açıyormuş birazda olsa. delikafadulden

...............................................

Son düzenleme:
saç rengine bittim..karamel-sarı sıcak tonlarında heralde..

gareng.. benim de doğal saçım o renk.. keşke hiç boyatmasaydım diyorum.. pembe sarı mavi kırmızı turuncu siyah kahve ne renk varsa yaptım ve şimdi bakırlara döndüm..
beyaz ten ve yeşil gözlü bi hatuna tek yakışmayan sarı bu kadarını diyim.. ne istersen yap ama cesaretin varsa ve pişman olmayacaksan...

alt tarafı bi boya 1 ay sonra akıp gidicek..

Back