• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

e canım demekki o çocuga ısınamadın he. olmayınca olmuyor tabi ayrıldınmı çocuktan yoksa ayrılma aşamasında felanmısın.

cnm olaylar karışık aslında ısınamadım değil sadece turan faktörü ağır basıo du taki 2 güne kadar onun hakkında bi şeyler duydum sanırım onun hayatında da başkası varmış artık ve ben onun sebebine nerdeyse yanlış yapacaktım artık turan adını zikretmicem çünkü eğer onunla tekrar barışsaydım bana yine aynı saygısızlıkları yapacaktı iice düşündüm taşındım ve kapattım o sayfayı

hatrın kalmasın diye yazayım dedimkaydirigubbakcemile2çok uygun fiyatlara almışsın en çok duvar saatini beğendim hatta bayıldımsempatiksalakcinni

Alıcaklara çamaşır telini bile yazmış kurban olurum hepsi çok güzel tatlımm Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin tencere seti almadınmı daha görmedim bende alıcam fikir olur herşey ateş pahası sen iyi almışsın bazı fiyatları gördüm de

canım yemek takımlarımız aynı görunce cok sevındım bend ecok severek almıstım. nevresım takımlarına bayıldım zaten o taç ın kelebeklı örtüsü harıka.
bu arada yaw sen nasıl öğrendın büyük resim eklemeyı benım bütün denemelerim hüsranla sonuçlandı da :)))))

çok zevkli seçimler mutlu günlerde kullan canım.

yemek takımın krc mı? ve sorması ayıp kaç aldın? çok sayfa olduğu için okuymadım belki daha önce söylemişsindir

Back