• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

çok sevindim tatlım...bende sözlüm askerdeyken onu çok özlüyordum ama o izne gelmedi daha erken gelebilmek için tam 460 gün görememiştim

günaydın kızlar

malum bugün ülkemiz için çok kötü bi gün şerefsz israilin yaptığı affedilemez.Kızlar rica ediorum aşağıda ki yazıyı dağıtmaya çalışalım

ışte ısrail'in Malları/Ürünleri..
--------------------------------------------------------------------------------

ACE - ALDAYS - ALGıDA - ALO - ALORKO - ARıEL - AXE - BALLERıNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELıDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMıLı - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LıPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MıS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANıCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RıNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SıGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VıECNETTA - VıM - WINSTON -YUMOŞ

bu mallardan her alışnızda bir masumun hayatı ellerinden kayıyor ,lütfen bu malları kullanmayalım!!

Nablus’taki Necah Üniversitesi Siyasi Bilimler Profesörü Abdüssettar Kasım, Siyonistlere ait malların boykot edilmesini isterken, bu malların alınmaya devam edilmesinin Filistinlilere yönelik katliama destek anlamına geleceğini belirtti.
Kasım, açıklamasında “ısrail mallarını alan kişi ısrail işgal devletini gönüllü olarak desteklemiş sayılır. Ayrıca bu tutum ısrail’in Filistin’e ve Müslüman halklara yönelik saldırılarına güçlü bir destektir” ifadelerini kullandı. Bir kiloluk ısrail hurmasının fiyatının 35 Şikel olduğunu ifade eden Kasım, bir kg. ısrail hurması alan kişinin 44 mermi fiyatını ısrail’e ödediğini, bunun da 44 Filistinli ya da Lübnanlının öldürülmesine yardım etmek anlamına geldiğini ifade etti.“Niçin Özerk Yönetim, Filistinlileri n ihtiyaç duymadığı ya da elinde alternatifinin bulunduğu ürünlerin ithalini yasaklamıyor?” şeklinde konuşan siyasi bilimler profesörü, Özerk Yönetim yetkililerinin bu topraklar için mücadele vermediğini savundu.

arkadaşlar, cocacolanın tersten yazımını biraz düzenlediğimizde arapça yazı çıkıyor anlamı ise !!!peygamber yok,mekke yok!!!! lütfen bu malları kullanmayalım.biliyormuydunuz her nescafe içişinizde israile 4 kurşun kazandırıyorsunuz

GÜnaydınnnn yıne barbat gÜblerden bırtanesını yaŞıyorum...bu aralar hep bÖylee gıdıyor hayırdır hadı bakalım.

yaowwwwwss takımların.çok güzel özellikle 1 ve 2 ye bayıldım
şey soracaktım o yatağın üzerinde ki normal çarşafm yoksa lastikli olan mı.çok güzel duruyo benim kiler komple kapatmıyo.ben kapatsın istiyorum orda ki gibi o zaman hangisinden almam lazım

canım hepsi birbirinden güzel iyi günelrde huzurla kullanırız inş.özdilek nevresim kalplı olan takımından bende aldım,caydanlıgında cok seker hepsi hepsi güzel.:nazar: hepimizin aldıkalrını kullanmamaızı Rabbim nasip eder inşaallah.

cnm merhaba

uzun zamandır giremiyordum

Bugün girer girmez size yazayım dedim nasıl oldugum konusuna gelince muallaktayım

sanırım hiç ii değilim sen nasılsın cnm

turanla ayrıldık 2 ay oldu ve ben deli gibi onu özlüorum

ama sanırım bi daha olmayacak ve ben çok büyük bir aptallık yaptım hayatıma başkasını soktum ama aklım kalbim umutlarım hep turanda çok özledim onu

aaaaa nasıl yaa en son ayrılmıştınız zaten sonra barışmıştınız...ne oldu yinee allla allaa
2 ay olmuş çokta uzun bi zamn sen nasıl başkasını soktun hemen hayatına :olmaz:

Back