• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

Herşey çok güzel canım, güle gülee kulllaann cicileriniii inşallahh, aldıklarının listesine baktım dedim of offfff bende çok çok eksik var, ama daha 6 ay var ondan rahatım birazsırnaşık şey, Bende aldıkça eklicem resimlerini inşallah.Canım o günlük takımını nasıl okadar ucuza aldın, yaaa banada haber ver tatlım yaa bişiler bulursan böle uyguna, bende senin gibi ekonomik,indirimli arıyorum yoruluyorum wallaaaa:))

kızlar bnm daha evlenmeme bi kaç sene olduğu için araştırıp alıorum beğensem bile biraz bekliorum elbet bi yerlerde indirime girio eğer aceleniz yoksa sizede araştırıp alın derim ben

Paylaşım için teşekkürler, marka ve fiyat belirtmen çok faydalı oldu :)) Özellikle taç yatak örtün çok hoşmuş. Güle güle kullan hepsini. Mutluluklar dilerim..

canımm cok guzel hepsıde..abajurada bayıldım..cok zevklısın..hayırlı olsun hepsıde..bakarkenn bnde sevındım senın adına...bıde cok uyguna almıssın;))

eee çok güzel bunlar hem de çok ekonomik..
özellikle alışveriş yaptıgın bir yer var mı canım .. bu tarz şeyleri bu kadar uyguna bulabileceğimiz..

eee çok güzel bunlar hem de çok ekonomik..
özellikle alışveriş yaptıgın bir yer var mı canım .. bu tarz şeyleri bu kadar uyguna bulabileceğimiz..

canım mrb

özellikle alışveriş yaptığım hiç bi yer yok ben önce alacağım ürünü kararlaştırıorım sonra 1 ay kadar araştırma yapıorum internet sitelerini gezdiğim mağazaları falan mutlaka bi yerde kampanya oluo bende o an alıorum bi kere beğenip hemen almıorum cnm

Back