• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

:nazar:bence beyaz üstüne pembe puantiyeli daha hoş duruyor.. allah şimdiden güle güle kullanmayı nasip etsin...

pike takımının tek kalplisini kullanıyorum. çok memnunum. çok şık duruyor. yazın yatak örtüsü gibi de duruyor. başka örtü sermiyorum.

valla güzeller baya canım.umarım ii günlerde kullanırsın...O taçın yatak örtüsünden ben de düşünüyorum.

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

hepside zevkli fıstık yeşil ve mor ben bu renklere bayılırım güle güle kullan opuyorumnanaktan

çok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah güle güle kullan pike takımına gelince ben tek kalpli olanını beğendim ama senin zaten kalpli piken var onuda değişik al bence birini günlük kullanırsın diğerini misafirin falan geldiğinde kullanırsın farklı desenlerde olsun çünkü ikiside kalpli olursa bi kalpliği kaldırıp diğer kalpliği kullanman gerek seni sıkabilir tabi ama yinede senin zevkin nasıl beğenirsen öyle al

Hepside çok güzeller ağız tadıyla kullanın. Nevresim takımlarının ikisinde de kalp deseni var(çaydanlık vs) bence günlük kullanım için tac'dan 130 TL lik olanı al derim. Farklı olsun hihoyyyt

hepsi cok guzel,cok zevkli seçımler.. iyi gunlerde kullan.. ayrıca cok da uygun fıyatlara almıssın..zemuszemus

Çokk güzellerrrr.. Güle güle kullan

Back