- Konu Sahibi yaowwwwssss
gonca güzelmiş kız sade ve şık güle güle kullan benm dediğimi okudunuz mı mitterteich porselen duydunuz mu
ben hiç duymamıştımbilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gonca güzelmiş kız sade ve şık güle güle kullan benm dediğimi okudunuz mı mitterteich porselen duydunuz mu
kütahya porselen mağazasında ssatılıyor şuanlık aklımda o var kabartma desenli zaten ben sade şeyleri severim
bi nuran cvp verdi bana yaa saol nuran
Kızlar aklıma bi şi geldi hani bnm sevgilimin 3 mayıs doğum günü ya acaba küçük tekne kiralayı o şekilde mi kutlasam nasıl olur acil cvp
goncam yanılmıyorsam soleyde 1 adet bornoz, baş havlusu, hamam havlusu, kesesi böyle bir set olarak satılıyor birtane kendime birtane kocama alıcam. bu takımların fiyatı ne bilmiyorum ama uygun canım 90 tl yi geçmiyordur.. ee bide misafirler içinde iki tane hamam havlusu alsam yeter daa karlı olur yahu ben gidiyorum beğeniyorum 300 lerdee oohooo veremem yahu
kütahya porselen mağazasında ssatılıyor şuanlık aklımda o var kabartma desenli zaten ben sade şeyleri severim
alır kız neden almasın annen baban gelir kalırlar duş almaları gerekir herşey olabilir tedbir almam lazım:)
kızlar tekne kiralamak 50 tl 1 saati sizce nasıl