• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

karacayemektakm.jpg

BU YEMEK TAKIMIMMM

cnm bornoz takımını aile seti olarak al bence

çeyiz serilince şık duruoo

canım öylede yaaa ne bileyim öbür türlü daha karlı olacak gibime geliyor.

kız çeyiz serdiğimde kkutuları birleşik koyarım kürdele ile bağlarım opuyorumnanaktan

gonca güzelmiş kız sade ve şık güle güle kullan benm dediğimi okudunuz mı mitterteich porselen duydunuz mu

aldıkların süperrrsositososito
güle güle kullan canımm:Saruboceq:
özdilek siyah kalpli olan nevresim benimde çok hoşuma gidiyor bende almayı düşünüyorum:teytey:
porselen çaydanlığın çok şirin:asigim:
günlük yemek takımında çok şıkkk
hepsi çok güzellll gerçekten:lepi:

canım öylede yaaa ne bileyim öbür türlü daha karlı olacak gibime geliyor.

kız çeyiz serdiğimde kkutuları birleşik koyarım kürdele ile bağlarım opuyorumnanaktan

evet valla daha karlı minteksin alcam bn terliği bornozu yüz havlusu var 50 tl çok güzel bi de hamam seti alcamonunda büyük havlusu küçk havlusu taragı terliği falan var 30 tl 160 oluo ama daha çok oluo canm

cnm bende bornoz takımımı yeni aldım 2 hafta oluo uzun arayışlar sonucunda sarevin kiini aldım 135 tl ye

evet valla daha karlı minteksin alcam bn terliği bornozu yüz havlusu var 50 tl çok güzel bi de hamam seti alcamonunda büyük havlusu küçk havlusu taragı terliği falan var 30 tl 160 oluo ama daha çok oluo canm

goncam yanılmıyorsam soleyde 1 adet bornoz, baş havlusu, hamam havlusu, kesesi böyle bir set olarak satılıyor birtane kendime birtane kocama alıcam. bu takımların fiyatı ne bilmiyorum ama uygun canım 90 tl yi geçmiyordur.. ee bide misafirler içinde iki tane hamam havlusu alsam yeter daa karlı olur yahu ben gidiyorum beğeniyorum 300 lerdee oohooo veremem yahu

Back