Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

kızlar ben bişiy sorcam ya ya daha almıcam ama bizde karacanın kare yemek takımı var ilkten hoşuma gitmişti sonra desenlerin rengi çıktı falan geri götürdük değiştirdiler falan filan.sorum şu sizde kare mi yuvarlak yemek takımımı

cnm bi kare bi yuvalak olsun :)

şaka maka bnm karacadan aldıklarım yuvarlak

ama günlükler kare

zaten elif senin günlüklere bayıldım harika bencede gonca ne varsa eskilerde var

ayy bebeğimm bn günlüğüde yuvarlak alcam 6 kişilklerndenama güral porselenin var metroda falan güzel modelleri 50tl çok ii fiyat olarakta

kız 12 kişilik alsana 6 az olur ne olur neolmaz ya eve 7 kişi misafir gelirse:)

canlarım hiç duydunuz mu bilmiyorum mitterteich diye bi marka hayri güral aracılığıyla 5 yıldır türkiiyedeymş kütayha porselen mağazalarında satılıyor hatta ben konu açmıştı ama arkalara gitti ondan almayı düşünüyorum sade kendinden kabartmaları var günlükleride yine kütahyanın naturaceram diye ürünü var renkli renkli onları düşünüyorum

gızzz anamm bornoz bakıyorumda ona daldım.. canlar yaa bornoz takımlarını çeyizlik set halinde satılıyor ya ben öyle almıcam soley in tek kişilik takımları var öyle alıcam böyle karar aldım ne diyorsunuz kararıma

canım ya bernardo markanın bi kampanyası var eğer almadıysanız bi bakın derim

öle deil kız ne bileyim yakın arkilerin gelir falan ben ikisininde 12 kiişilik alınmasından yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…