Gebeliğe Hazırlık Bakın lütfen yaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
804
182
53
27
Kızlar merhaba ben adetimin 13. Günü yumurtlamam oldu ovulasyon testi kullandım. Derken o günü değerlendirdik sonra bn ovulasyonu bıraktım adetime de var 4 gün sabah yaptım ovulasyon testi ayrıca bgn aşırı midemde bulantı var t çizgisi çok koyuydu şimdi yaptım silinmesi gerekirken aynı koyuluk 2sinide atıcam bakarmsn

Eklentiler

• IMG20211106234133.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG20211106113300.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 125
Diğer konunla devam edebirdin yine denk geldim yine yazacam ya tekrar yumurtlama yada gebelik madem mide bulantısı da var gebelik testi yapın daha önce yaptım demiştiniz kan verin yada mecbur bir kaç gün bekleyeceksiniz

Hamilesiniz. Hayırlı olsun

Gebelik olablir sabah ilk idrarla gebelik testi yapın.
Yumurtlama da olablr tabii ümit vermek gbı olmasn ama umarm gebelıktır

Diğer konunla devam edebirdin yine denk geldim yine yazacam ya tekrar yumurtlama yada gebelik madem mide bulantısı da var gebelik testi yapın daha önce yaptım demiştiniz kan verin yada mecbur bir kaç gün bekleyeceksiniz
Diğer konudaan devam etmek istemedim denk geldiyseniz rahatsz olduysanz yazmayın mecbur değilsinz sizde görmezden geleblirdiniz

Diğer konudaan devam etmek istemedim denk geldiyseniz rahatsz olduysanz yazmayın mecbur değilsinz sizde görmezden geleblirdiniz
Ayni konuyu tekrar açmak yasak rahatsız olduğum için değil denk geldiğini tekrar aynı seyleri yazdığımı dile getirmek için dedim konu açıldıysa istediğim konuya yorum yapabilirim saygı çerçevesinde..

Tamam bana mesaj at daha iyi olurdu ozmn niyetini anlayablrdm açıkcası saygı çerçevesi diyosun sana bi saygısızlk yapmadım yasak olan bi duruma dahil olma

Bana saygısızlık yaptın demedim saygı çerçevesinde istediğim yorumu yaparım dedim
Tamam bana mesaj at daha iyi olurdu ozmn niyetini anlayablrdm açıkcası saygı çerçevesi diyosun sana bi saygısızlk yapmadım yasak olan bi duruma dahil olma

Kızcağız size kötü birşey yazmamiski sakin olun biraz :)

Hayr bn bu tarz yorumları sevmiyorum sakinimde ama burda bi umut mesj bekliyoruz ne psikolojide olduğumu bilemezsnz sevinerek yazıyorum her insan bir değil bn bozuluyorum ne gerek var evet yada hayr zor olmamalı

Hayr bn bu tarz yorumları sevmiyorum sakinimde ama burda bi umut mesj bekliyoruz ne psikolojide olduğumu bilemezsnz sevinerek yazıyorum her insan bir değil bn bozuluyorum ne gerek var evet yada hayr zor olmamalı
Evet bende bunu demek istedim psikolojik olarak farklı bir durumda olabilirsiniz Ama kalpler kırılmasın isterim.Allah gönlünüze göre versin AMİN

İnsan ne anlamak istiyorsa onu anlıyor..
Önceki konusunda dedim ki dün bı arkadaş aynı bu şekilde ovu testi yaptı ardından gebelik testi yaptı hamile olduğunu öğrendi sizinde öyle olabilir dedim .

Üstüne zaten iki üç konu açmış herkes aynı cevaplari vermiş şimdi tekrar konu açmış yine aynı cevaplari alacak belki yine konu açacak yani tatmin olunmuyor demek ki

Evet bende bunu demek istedim psikolojik olarak farklı bir durumda olabilirsiniz Ama kalpler kırılmasın isterim.Allah gönlünüze göre versin AMİN
Allah razı olsun nasıl yansıdı size yorumum blmiyorum ama gerçkten sakinim ve inanın psikoloji değişik oluyo yaa rabbim herkese gönlünden geçenleri nasip etsn

Olmuyorum

Ben size önceki konunuzda cok güzel umut dolu yazmıştım siz burda 10 konu açsanız yine değişen birşey olmayacak test yapmadan bilemeyeceksiniz siz konu acınca belki daha da önemli konular olacak böylelikle onlar arkaya düşecek bu yüzden aynı konu açmak yasak ben öyle biliyorum öyle değilse MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanımdan doğrusunu öğrenmek istiyorum

Allah razı olsun nasıl yansıdı size yorumum blmiyorum ama gerçkten sakinim ve inanın psikoloji değişik oluyo yaa rabbim herkese gönlünden geçenleri nasip etsn
Ortada agrasiflesmeye değmeyecek bir şey olmadığı halde agrasifce yapılmış yorumlar gördüm desem

Kızlar biraz agresif yaklaşmış olabilirşm hepinizden özür dilerim kimseyi kırmak istemem tabikide burda herkes istediği yorum yapablr biraz moralim bozuk kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…