Bn çok anlamıyorum yasak olduğunu inanın bilmiyodum konu biraz farklı şu şeklde ilk konu acaba ovulasyon testim neden böyle ikincisi ise siliklşemesi gerekmezmi ama bunu yansıtamadım sanırım kusura bakmayınBen size önceki konunuzda cok güzel umut dolu yazmıştım siz burda 10 konu açsanız yine değişen birşey olmayacak test yapmadan bilemeyeceksiniz siz konu acınca belki daha da önemli konular olacak böylelikle onlar arkaya düşecek bu yüzden aynı konu açmak yasak ben öyle biliyorum öyle değilse @Mune hanımdan doğrusunu öğrenmek istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bakın lütfen yaa
- Konu Sahibi Biblo23
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ben art niyetle yazmadım size sizin acilmis konularinizda herkes belirtti zaten yapmanız gereken beklemek yazıp konu açmak sizi daha çok strese sokacak sürekli ovulasyon testi de yapmayın bence gidip kan verin yeni bir gebelik varsa cikar ama yoksa sebebini doktora sorarsınızBn çok anlamıyorum yasak olduğunu inanın bilmiyodum konu biraz farklı şu şeklde ilk konu acaba ovulasyon testim neden böyle ikincisi ise siliklşemesi gerekmezmi ama bunu yansıtamadım sanırım kusura bakmayın
YasakBen size önceki konunuzda cok güzel umut dolu yazmıştım siz burda 10 konu açsanız yine değişen birşey olmayacak test yapmadan bilemeyeceksiniz siz konu acınca belki daha da önemli konular olacak böylelikle onlar arkaya düşecek bu yüzden aynı konu açmak yasak ben öyle biliyorum öyle değilse @Mune hanımdan doğrusunu öğrenmek istiyorum
Bn biraz aslnda bu konuda çok yıprandım geçen ay düşük yaptım 6 7 kere düşüğüm oldu artık çok etkilendim hassasım evet sizlk bi durum yok gerçekten yazdığınızı okuduğumda aslnda bn biraz fazla çıkışmışım gereksizce yasak olması nsıl bi durum hesabımmı dondurulack acaba blmiyorum çokda aktif değilimBen art niyetle yazmadım size sizin acilmis konularinizda herkes belirtti zaten yapmanız gereken beklemek yazıp konu açmak sizi daha çok strese sokacak sürekli ovulasyon testi de yapmayın bence gidip kan verin yeni bir gebelik varsa cikar ama yoksa sebebini doktora sorarsınız
Adetime 4 gün var biraz stresliyim de döğüşmek hiçde bana göre değil durdum desimki essha kız bana bişey demedi bana noluyo dedimDöğüşmen guzzummm döğüşmenn yavrummm
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Dondurulmaz bence hesabınız..Yasak
Bn biraz aslnda bu konuda çok yıprandım geçen ay düşük yaptım 6 7 kere düşüğüm oldu artık çok etkilendim hassasım evet sizlk bi durum yok gerçekten yazdığınızı okuduğumda aslnda bn biraz fazla çıkışmışım gereksizce yasak olması nsıl bi durum hesabımmı dondurulack acaba blmiyorum çokda aktif değilim
6 7 düşününüz varsa araştırıldı mi ? Eğer pıhtılaşma falanda ne kadar erken ogrenseniz o kadar iyi diye biliyorum madem sürekli ovu testi pozitif direk kan verin içiniz rahatlasın .
Gebelik konusunda bende hassasım. Bende yaşıyorum bu durumu bende istiyorum gebelik az çok sizinle empati kurabiliyorum o yüzden yorum yapıyorum çoğu zamanda bilmediğim konulara yorum yapmıyorum...
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ahhh bebeğim ikizlerin annesiii nasılsın nasıl gidiyor bı ara özelden bı resim alırım askoDöğüşmen guzzummm döğüşmenn yavrummm
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
İyiyim aşko sen nasılsın bebişleri uyutmaya çalışıyordum bir bakayım dedim emzirirken sana denk geldim atarım teyzesi atmaz mıyımAhhh bebeğim ikizlerin annesiii nasılsın nasıl gidiyor bı ara özelden bı resim alırım asko
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Op benim için kuzuklari ayy lariss yaa nerden nereye vay beee daha ilk gün gibi aklimda gebelik surecinİyiyim aşko sen nasılsın bebişleri uyutmaya çalışıyordum bir bakayım dedim emzirirken sana denk geldim atarım teyzesi atmaz mıyım
Yasak bişeyi yaptıysam bişey uygulanmazmı tam anlmadım cnm evet sürekli doktor hamilesin derdi kandada çıkardı ama 9. 5. 6 küçük sonuçlar alırdım 4 yaşında oğlm var 39.39 la öğrendm onuda, olmuyo öyle kolay hamilelğim. bu sefer inşallah hamileyimdir sbah gebelk testide yaptm çizgi yoktu şimdi baktm böyle olmuş neden acabaDondurulmaz bence hesabınız..
6 7 düşününüz varsa araştırıldı mi ? Eğer pıhtılaşma falanda ne kadar erken ogrenseniz o kadar iyi diye biliyorum madem sürekli ovu testi pozitif direk kan verin içiniz rahatlasın .
Gebelik konusunda bende hassasım. Bende yaşıyorum bu durumu bende istiyorum gebelik az çok sizinle empati kurabiliyorum o yüzden yorum yapıyorum çoğu zamanda bilmediğim konulara yorum yapmıyorum...
Eklentiler
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
Bitti çok şükür kuzum darısı senin başınaOp benim için kuzuklari ayy lariss yaa nerden nereye vay beee daha ilk gün gibi aklimda gebelik surecin
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Uyari olur sanırım yasak olduğunu biliyorum yaptırımıni bilmiyorum ..Yasak bişeyi yaptıysam bişey uygulanmazmı tam anlmadım cnm evet sürekli doktor hamilesin derdi kandada çıkardı ama 9. 5. 6 küçük sonuçlar alırdım 4 yaşında oğlm var 39.39 la öğrendm onuda, olmuyo öyle kolay hamilelğim. bu sefer inşallah hamileyimdir sbah gebelk testide yaptm çizgi yoktu şimdi baktm böyle olmuş neden acaba
Çizgi dağılmış belki çok damlattiniz belki de test bozuk kan verin eğer gebelik varsa cikar zaten ona göre yerleşmesi için ilaç kullanırsınız
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Amin inşallahBitti çok şükür kuzum darısı senin başına
Tm cnm teşekkürlerUyari olur sanırım yasak olduğunu biliyorum yaptırımıni bilmiyorum ..
Çizgi dağılmış belki çok damlattiniz belki de test bozuk kan verin eğer gebelik varsa cikar zaten ona göre yerleşmesi için ilaç kullanırsınız
Canım şimdi yaptım yine bu şeklde birde kasık ağrım ve iki gndr akıntım var neden olablrDiğer konunla devam edebirdin yine denk geldim yine yazacam ya tekrar yumurtlama yada gebelik madem mide bulantısı da var gebelik testi yapın daha önce yaptım demiştiniz kan verin yada mecbur bir kaç gün bekleyeceksiniz
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Kan versene en kısa zamanda
Canım uygulama adetime 5 gn olduğunu gösteriyo yumurtlama desek çizgi silinmesi gerekrdi kasıklarımda ağrı midemde bulandı ve 2 gndr skıntım var akıntıyı yumurtlamaya yorsak bu çizginin kaybolması gerekmezmiydi guzumKan versene en kısa zamanda
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Yumurtalama ne zaman gördün en sonCanım uygulama adetime 5 gn olduğunu gösteriyo yumurtlama desek çizgi silinmesi gerekrdi kasıklarımda ağrı midemde bulandı ve 2 gndr skıntım var akıntıyı yumurtlamaya yorsak bu çizginin kaybolması gerekmezmiydi
Skntım değil akıntım var yazacağdımCanım uygulama adetime 5 gn olduğunu gösteriyo yumurtlama desek çizgi silinmesi gerekrdi kasıklarımda ağrı midemde bulandı ve 2 gndr skıntım var akıntıyı yumurtlamaya yorsak bu çizginin kaybolması gerekmezmiydi guzum