Bak burda testlerim 13. Gün gördümYumurtalama ne zaman gördün en son
Tarih ne zamandıBak burda testlerim 13. Gün gördüm
25.10.2021 12.gün net çizgi-Tarih ne zamandı
Bugün 13. Gün yumurtlamanin eğer kan verirsen gebelik var mı yok mu netleşir25.10.2021 12.gün net çizgi-
26.10.2021 13.gün silik çizgi oldu
Am idrarda çıkmıyo yani sabah yaptım çıkmadı şimdi bakıyım dedimde hafif çizgi çıkmş çok beklediğinden bozuldumu acaba ama daha önceki negatiflerimde hiç olmazdı hatta fotosunu atayımBugün 13. Gün yumurtlamanin eğer kan verirsen gebelik var mı yok mu netleşir
İdrara geç yansır herkesin farklıAm idrarda çıkmıyo yani sabah yaptım çıkmadı şimdi bakıyım dedimde hafif çizgi çıkmş çok beklediğinden bozuldumu acaba ama daha önceki negatiflerimde hiç olmazdı hatta fotosunu atayım
Teşekkrler cnm yanıtların içinİdrara geç yansır herkesin farklı
Rica ederim kan verin yarın siz test falan hepsini bosverinTeşekkrler cnm yanıtların için
Dün testinde çizgi netmiydi cnmAdetimin 11.gunu adet bitiminden itibaren bir dolu bir boş oluyor
Tüm testlerinin fotosunu çekip atarsan daha iyi olur cnmAdetimin 11.gunu adet bitiminden itibaren bir dolu bir boş oluyor
Canim daha dün yapmaya başladım akşam 9.20 geçe tekrar yapacagimTüm testlerinin fotosunu çekip atarsan daha iyi olur cnm
Hafif belliydi takvime göre 1 haftam var daha yumurtlamayaDün testinde çizgi netmiydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?