Gebeliğe Hazırlık Bakın lütfen yaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn çok anlamıyorum yasak olduğunu inanın bilmiyodum konu biraz farklı şu şeklde ilk konu acaba ovulasyon testim neden böyle ikincisi ise siliklşemesi gerekmezmi ama bunu yansıtamadım sanırım kusura bakmayın

Bn çok anlamıyorum yasak olduğunu inanın bilmiyodum konu biraz farklı şu şeklde ilk konu acaba ovulasyon testim neden böyle ikincisi ise siliklşemesi gerekmezmi ama bunu yansıtamadım sanırım kusura bakmayın
Ben art niyetle yazmadım size sizin acilmis konularinizda herkes belirtti zaten yapmanız gereken beklemek yazıp konu açmak sizi daha çok strese sokacak sürekli ovulasyon testi de yapmayın bence gidip kan verin yeni bir gebelik varsa cikar ama yoksa sebebini doktora sorarsınız

Yasak
Bn biraz aslnda bu konuda çok yıprandım geçen ay düşük yaptım 6 7 kere düşüğüm oldu artık çok etkilendim hassasım evet sizlk bi durum yok gerçekten yazdığınızı okuduğumda aslnda bn biraz fazla çıkışmışım gereksizce yasak olması nsıl bi durum hesabımmı dondurulack acaba blmiyorum çokda aktif değilim

Dondurulmaz bence hesabınız..

6 7 düşününüz varsa araştırıldı mi ? Eğer pıhtılaşma falanda ne kadar erken ogrenseniz o kadar iyi diye biliyorum madem sürekli ovu testi pozitif direk kan verin içiniz rahatlasın .
Gebelik konusunda bende hassasım. Bende yaşıyorum bu durumu bende istiyorum gebelik az çok sizinle empati kurabiliyorum o yüzden yorum yapıyorum çoğu zamanda bilmediğim konulara yorum yapmıyorum...

Ahhh bebeğim ikizlerin annesiii nasılsın nasıl gidiyor bı ara özelden bı resim alırım asko
İyiyim aşko sen nasılsın bebişleri uyutmaya çalışıyordum bir bakayım dedim emzirirken sana denk geldim atarım teyzesi atmaz mıyım

İyiyim aşko sen nasılsın bebişleri uyutmaya çalışıyordum bir bakayım dedim emzirirken sana denk geldim atarım teyzesi atmaz mıyım
Op benim için kuzuklari ayy lariss yaa nerden nereye vay beee daha ilk gün gibi aklimda gebelik surecin

Yasak bişeyi yaptıysam bişey uygulanmazmı tam anlmadım cnm evet sürekli doktor hamilesin derdi kandada çıkardı ama 9. 5. 6 küçük sonuçlar alırdım 4 yaşında oğlm var 39.39 la öğrendm onuda, olmuyo öyle kolay hamilelğim. bu sefer inşallah hamileyimdir sbah gebelk testide yaptm çizgi yoktu şimdi baktm böyle olmuş neden acaba

Eklentiler

• IMG20211106234604.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 42
Uyari olur sanırım yasak olduğunu biliyorum yaptırımıni bilmiyorum ..

Çizgi dağılmış belki çok damlattiniz belki de test bozuk kan verin eğer gebelik varsa cikar zaten ona göre yerleşmesi için ilaç kullanırsınız

Tm cnm teşekkürler

Diğer konunla devam edebirdin yine denk geldim yine yazacam ya tekrar yumurtlama yada gebelik madem mide bulantısı da var gebelik testi yapın daha önce yaptım demiştiniz kan verin yada mecbur bir kaç gün bekleyeceksiniz
Canım şimdi yaptım yine bu şeklde birde kasık ağrım ve iki gndr akıntım var neden olablr

Kan versene en kısa zamanda
Canım uygulama adetime 5 gn olduğunu gösteriyo yumurtlama desek çizgi silinmesi gerekrdi kasıklarımda ağrı midemde bulandı ve 2 gndr skıntım var akıntıyı yumurtlamaya yorsak bu çizginin kaybolması gerekmezmiydi guzum

Yumurtalama ne zaman gördün en son

Skntım değil akıntım var yazacağdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…