Örgü bakin bakalim nasil olmus?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ozllew

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
26
0
hpim1108ll9.jpg

Arkadaslar 1 hafta once baslamistim bitirdim ve soz verdigim gibi resmide koydum.. daha cok pike gibi oldu.. aslinda ne olduguna karar veremedim cunku kalin ipten ordugum icin sert oldu artik bulcaz bi caresırnaşık şey
umarim beyenirsiniz... :nazar:
sormak istediginiz bisey varsa yrdmci olurumyerimseniben

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş..merak ettiğim bu tunus işi mi?
tunus işiyse deseni nasıl koydun ?ben sadece dümdüz örebilmeyi başardım.desen nasıl
konulur bilemiyorum..

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş..merak ettiğim bu tunus işi mi?
tunus işiyse deseni nasıl koydun ?ben sadece dümdüz örebilmeyi başardım.desen nasıl
konulur bilemiyorum..

evet bu tunus isi.. ilk olarak internetten sablon cikardim...reklere gore ipi kesmeden aradan ip alakarak deseni cikardim.. yani o lila renkli ipi hic kesmedim.dumduz oruyorsan kolay desen cikar ve reklere gore aradan ip cek hepsi bu.. umarim aciklayici olmustur

çok güzel ellerine sağlık iyi günlerde kullanırsınız

boyunun biraz uzun olduğu iyi olmuş yatağın altına doğru sıkıştırısan üstünü açamaz yumurcak.

çok güzel olmuş ilk denemen olmasına rağmen harika iş çıkarmışsın iyi günlerde kullanın

emeğine sağlık harika olmuş. bebek alt değiştirme örtüsüde olabilirmi acaba? arka kısmınıda örsen elyaf falan diksen?

emeğine sağlık harika olmuş. bebek alt değiştirme örtüsüde olabilirmi acaba? arka kısmınıda örsen elyaf falan diksen?

aslinda guzel fikir canm neden olmasin...ince bi elyaf koyup lila bi kumas diksem hos olur hemde cok amacli oluryerimseniben ilgilenen arkadaslara tskklerrrr

pek şeker olmuş..
Bir sonraki haftasonu bebeğimin cinsiyetini öğrenebilirsem ben de bir şeyler yapmaya başlıcam inş..

pek şeker olmuş..
Bir sonraki haftasonu bebeğimin cinsiyetini öğrenebilirsem ben de bir şeyler yapmaya başlıcam inş..

ne gusel cok sevindim senin adina.. kiz bebekler icin gercekten cok gusel calismalar var .. herseyden once hayirlisi olsun senin icin yerimseniben

ne gusel cok sevindim senin adina.. kiz bebekler icin gercekten cok gusel calismalar var .. herseyden once hayirlisi olsun senin icin yerimseniben

saol canım çok teşekkür ederim..

Harıl harıl başlıcam inşallah bir şeyler yapmaya..
Hadi bakalım nasip yerimseniben

bayıldım
bende istiyorum
ellerine kollarına sağlık

bebek yok ama hazirliklari cok nedense:sm_confused: cok hevesliyim bu tur seylere daha 1 yillik evliyim bakalim... hepimizin gonlune gore olsunyerimsenibena.s.

X