Bakımsız paspal

Bence siz mutsuzsunuz ve bu yüzden kendinize takmışsınız :) Benim de saçlarım çok dökülüyor azaldı neredeyse ama yine canım saçlarım diye seviyorum :) Bol bol yürüyüş yapın,bazen evdeyken aynanın karşısına geçin makyaj yapın ''ay ne kadar güzel oldum, pembe ruj da bana yakışıyormuş'' diye kendinizi sevin. Açın pop bir şarkı internette araştırın dişlerim için ne yapabilirim? sonra en yakın Poliklinikten randevu alın dişleriniz için gidin.. Sonra ufak maskeler den alın Watson gratis vs yerlerden,hem maliyeti biraz daha düşük olur,evde kendi kendinize o maskeleri yapın. Kıyafete gelince,belki de giydikleriniz size yakışıyordur ama şuan psikolojik buhran da olduğunuz için kötü hissediyorsunuzdur.

Şöyle bi silkelenin kendinize gelin :)
Dışarda hayat akıp gidiyor, dişle saçla geçirilmeyecek kadar kısa.
Önce kendinizi mutlu edin, gerisini yaparsınız zaten :)
Çok sağolun

Ilk önce kilo vermekle basla spor yapmaya calis daha sonra giyim tarzini kilo verimine göre degistirebilirsin. Saclar bazen genetik oluyor ne yaziiki kuaförler bisiy önerebilir, cit cit yaptirabilirsin. Bunlar icin cok zaman farketmez her parkta yuruyus parkurlari var, spor aletleri var maddi acidan zorlamaz sizi
Çıt citinda zarar verebildigini söyledi bir kuaför

Herkese teşekkür ediyorum arkadaslar
Tüm yorumlari tek tek alintiliyamiyorum
Ama bu hafta hem dişçiye hem cildiyeye gitme gibi bir planim var
Sonuçları buraya yazacağım

Bu arada yaptırdığım tek bakim var oda lazere gitmek oda killa uğraşmayı sevmedigimden:deli:

Valla bende benzer durumdayım. Konu açacaktım hatta kot kazak spor ayakkabı dışında birşeyler giydiğim zaman kendimi embesil gibi hissediyorum diye. Etek elbise filan hiç yakıştıramıyorum kendime. Tıklım tıklım dolu boydan boya bir dolabım var. Döndüre döndüre aynı üç beş parça şeyi giyiyorum. İşin tuhafı arkadaşlarım benimle alışverişe çıkmaktan keyif alır genelde. Elimi neye atsam beğenip aynısından alırlar, ama hiç pişti olmayız çünkü onlar birlikte seçtiğimiz parçaları gayet güzel kombinleyip giyerken ben eve gelip 2.ye denediğim anda aldıklarımdan nefret ediyor olurum.

Saç konusunda da en favori modelim yeni anne topuzu. Çünkü her allahım günü yıka, düğümleri aç, kurut derken bir 45dk harcıyorum. Üstüne saçımı şekillendirecek enerjim ve vaktim olmuyor. Ciddi ciddi tül peruk işini araştırmaya başladım.Gerçekten doğal duruyorsa bir tane edinip kafama takıp gezicem uğraşamıyorum çünkü kendi saçımla.

Buarada minnak bir tavsiye işe yirmiliklerini çektirerek başla en kolayı o. Zaten ilk çektirdiğinde doğru düzgün yemek yiyemeyeceğin için bir iki kilo verirsin motivasyon olur.

Öncelikle size şifalar diliyorum ama sakın morelinizi bozmayın benim size tavsiyem pilates yapın İnanın ilk başta çok zorlanıyorsunuz ama inanın mucize şekilde kısa sürede değişiklikler oluyor vücudunuzda nefes egzersizleri sayesinde cildiniz bile güzelleşiyor bunun için spor salonunda saatler harcamanıza gerek yok evde internet üzerinden programlı şekilde hergün 30 dk ile başlayabilirsin çok güzel dvd ler var ben öyle yapıyorum sonunda o gevşeme ve huzur sana iyi gelecektir saçların için cildiye uzmanını tavsiye ediyorum

Mutsuzsunuz bence de.Kendimden biliyorum:))
Çevreden çok güzel olduğumu duyan biriyim üstüne(yanlış anlaşılmasın güzellik övünülecek bir şey değil benim için )
Tüm dünya bir araya gelip güzelsin dese yine kötü hissediyorum çünkü mutsuzum.
Arkadaşların söylediği dr cilt bakım konusuna katılıyorum ek olarak içsel olarak kendinizle ilgilenin.
Mutlu olacak motive edecek şeyler arayın.Bende buna çalışıyorum 3 aydır :KK51:

Valla bende benzer durumdayım. Konu açacaktım hatta kot kazak spor ayakkabı dışında birşeyler giydiğim zaman kendimi embesil gibi hissediyorum diye. Etek elbise filan hiç yakıştıramıyorum kendime. Tıklım tıklım dolu boydan boya bir dolabım var. Döndüre döndüre aynı üç beş parça şeyi giyiyorum. İşin tuhafı arkadaşlarım benimle alışverişe çıkmaktan keyif alır genelde. Elimi neye atsam beğenip aynısından alırlar, ama hiç pişti olmayız çünkü onlar birlikte seçtiğimiz parçaları gayet güzel kombinleyip giyerken ben eve gelip 2.ye denediğim anda aldıklarımdan nefret ediyor olurum.

Saç konusunda da en favori modelim yeni anne topuzu. Çünkü her allahım günü yıka, düğümleri aç, kurut derken bir 45dk harcıyorum. Üstüne saçımı şekillendirecek enerjim ve vaktim olmuyor. Ciddi ciddi tül peruk işini araştırmaya başladım.Gerçekten doğal duruyorsa bir tane edinip kafama takıp gezicem uğraşamıyorum çünkü kendi saçımla.

Buarada minnak bir tavsiye işe yirmiliklerini çektirerek başla en kolayı o. Zaten ilk çektirdiğinde doğru düzgün yemek yiyemeyeceğin için bir iki kilo verirsin motivasyon olur.
Tıpkı ben siyah kazak ya da thsirt dışında bişey giyince ee bu ne şimdi bayram cocugu gibi oldun diyorum:rolleyes:

Nerdeyse ben yazdım diyecektim
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabıyim
Millete kiyafet seçerim cok begenilir sectiklerim
diyet tavsiyesi veririm arkadaşlarım arasinda 20 kilo verdirdiklerim oldu
Ama kendi kendime işe yaramam

body shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine
Merhaba bu bahsettiğiniz maskenin gözeneklere etkisi nedir? Ben de gözenekleri küçültmeye çalışıyorum da

saçlar için doktor tavsiyesi verilmiş zaten gideceğinize inanıyorum o konuya değinmeyeceğim :)

yüz bakımı için neutrogena pembe greyfurt yüz yıkama jelini her duşta uygulayın. ben kokusu ağır olduğu için duşta uyguluyorum yüzüme her gün. siz isterseniz yatmadan önce filan da yapabilirsiniz çok rahatlatıyor. onun dışında komik gelebilir ama dalin sabun kullanıyorum :) her sabah yüzümü yıkarken dalin sabunla yıkıyorum gayet tertemiz çıkıyor ortaya böyle hani oh beee diye bi rahatlamış oluyorum. bebek kolonyası taşıyorum yanımda parfüm beni boğduğu için,onu da arada bir ellerime boynuma vs sürüp bi kendime geliyorum. duş jeli kullanıyor musunuz bilmiyorum ama o da önemli olabiliyor yani bu tarz şeyler insana kendini iyi hissettiriyor açıkçası.

kıyafet konusu en sevdiğim :)
her aldığım parçayı kombinleyip alıyorum. yani bir gömlek beğendim diyelim o gömleği tek almam bir de pantolon alırım ikisini kombinlemiş olurum. ayakkabı yine öyle. aslında şöyle bi kendinize gelip çıksanız bu sezon öyle güzel şeyler var ki eminim birkaç parça bulursunuz. kilo konusunu da bu alışveriş süresince bir rafa kaldırın herkes buluyor bir şeyler siz mi bulamayacaksınız? şöyle bir alıcı gözüyle bakın ohooo neler neler var...

kıyafet konusunda her zaman yardım etmeye hazırım ücretsiz styling danışmanınız olabilirim :p

Lütfen doktora gitmeden hiçbir şey yapma. Hele kafana göre vitamin takviyesi falan.

Benim de hormonlarım bozuk. Acilinden doktora git her türlü şeye baktır. Yoksa o saç maskeleri falan filan zerre işe yaramaz. Önemli olan hormonlar ve vitamin dengesi. Bunlar problemliyse altından maske yapsan ne fayda?

Doktor belki ilaç verecek.

X