abur cuburdan.baska neden aramiyorum vallaevet
ayrica sigara , cildi temizlememek , fazla abur cuburdan da oluyor ama bas nedeni vitaminsizlik , C ve D vitamin takviyesi alin , haftada bir maske yapin , iki hafta icerisinde duzelmeye baslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abur cuburdan.baska neden aramiyorum vallaevet
ayrica sigara , cildi temizlememek , fazla abur cuburdan da oluyor ama bas nedeni vitaminsizlik , C ve D vitamin takviyesi alin , haftada bir maske yapin , iki hafta icerisinde duzelmeye baslar
Inşallah sağlığınıza kavuşursunuz sonra gerisi çok kolay olacak önce zor olanı halledin bu süreçte sağlığınıza odaklanın her şey güzel olacakEvet basit tedaviler diyetler işe yaramiyor ben de
Hormanal bozukluklar var
Çok sağolunBence siz mutsuzsunuz ve bu yüzden kendinize takmışsınız :) Benim de saçlarım çok dökülüyor azaldı neredeyse ama yine canım saçlarım diye seviyorum :) Bol bol yürüyüş yapın,bazen evdeyken aynanın karşısına geçin makyaj yapın ''ay ne kadar güzel oldum, pembe ruj da bana yakışıyormuş'' diye kendinizi sevin. Açın pop bir şarkı internette araştırın dişlerim için ne yapabilirim? sonra en yakın Poliklinikten randevu alın dişleriniz için gidin.. Sonra ufak maskeler den alın Watson gratis vs yerlerden,hem maliyeti biraz daha düşük olur,evde kendi kendinize o maskeleri yapın. Kıyafete gelince,belki de giydikleriniz size yakışıyordur ama şuan psikolojik buhran da olduğunuz için kötü hissediyorsunuzdur.
Şöyle bi silkelenin kendinize gelin :)
Dışarda hayat akıp gidiyor, dişle saçla geçirilmeyecek kadar kısa.
Önce kendinizi mutlu edin, gerisini yaparsınız zaten :)
İnşallah teşekkür ederimInşallah sağlığınıza kavuşursunuz sonra gerisi çok kolay olacak önce zor olanı halledin bu süreçte sağlığınıza odaklanın her şey güzel olacak
Evet sanırımSaç dökülmesi için mutlaka doktora gidin gerisi Çorap söküğü gibi gelecektir zaten .
Bir de mutsuz musun ?
az yiyin :)abur cuburdan.baska neden aramiyorum valla
Çıt citinda zarar verebildigini söyledi bir kuaförIlk önce kilo vermekle basla spor yapmaya calis daha sonra giyim tarzini kilo verimine göre degistirebilirsin. Saclar bazen genetik oluyor ne yaziiki kuaförler bisiy önerebilir, cit cit yaptirabilirsin. Bunlar icin cok zaman farketmez her parkta yuruyus parkurlari var, spor aletleri var maddi acidan zorlamaz sizi
Onun için de psikolojik yardım almalısın . Öncelikle hayatındaki sorunları çöz gerisi gelir zatenEvet sanırım
Sadece kıyafeti saçı başı degil
Kafayida toplayamiyorum
Çıt citinda zarar verebildigini söyledi bir kuaför
haklisiniz :)az yiyin :)
yada faydali abur cubur yiyin , cekirdek kuru uzum findik ceviz vs yiyin caniniz abur cubur istedikce
Tıpkı ben siyah kazak ya da thsirt dışında bişey giyince ee bu ne şimdi bayram cocugu gibi oldun diyorumValla bende benzer durumdayım. Konu açacaktım hatta kot kazak spor ayakkabı dışında birşeyler giydiğim zaman kendimi embesil gibi hissediyorum diye. Etek elbise filan hiç yakıştıramıyorum kendime. Tıklım tıklım dolu boydan boya bir dolabım var. Döndüre döndüre aynı üç beş parça şeyi giyiyorum. İşin tuhafı arkadaşlarım benimle alışverişe çıkmaktan keyif alır genelde. Elimi neye atsam beğenip aynısından alırlar, ama hiç pişti olmayız çünkü onlar birlikte seçtiğimiz parçaları gayet güzel kombinleyip giyerken ben eve gelip 2.ye denediğim anda aldıklarımdan nefret ediyor olurum.
Saç konusunda da en favori modelim yeni anne topuzu. Çünkü her allahım günü yıka, düğümleri aç, kurut derken bir 45dk harcıyorum. Üstüne saçımı şekillendirecek enerjim ve vaktim olmuyor. Ciddi ciddi tül peruk işini araştırmaya başladım.Gerçekten doğal duruyorsa bir tane edinip kafama takıp gezicem uğraşamıyorum çünkü kendi saçımla.
Buarada minnak bir tavsiye işe yirmiliklerini çektirerek başla en kolayı o. Zaten ilk çektirdiğinde doğru düzgün yemek yiyemeyeceğin için bir iki kilo verirsin motivasyon olur.
Nerdeyse ben yazdım diyecektimValla bende benzer durumdayım. Konu açacaktım hatta kot kazak spor ayakkabı dışında birşeyler giydiğim zaman kendimi embesil gibi hissediyorum diye. Etek elbise filan hiç yakıştıramıyorum kendime. Tıklım tıklım dolu boydan boya bir dolabım var. Döndüre döndüre aynı üç beş parça şeyi giyiyorum. İşin tuhafı arkadaşlarım benimle alışverişe çıkmaktan keyif alır genelde. Elimi neye atsam beğenip aynısından alırlar, ama hiç pişti olmayız çünkü onlar birlikte seçtiğimiz parçaları gayet güzel kombinleyip giyerken ben eve gelip 2.ye denediğim anda aldıklarımdan nefret ediyor olurum.
Saç konusunda da en favori modelim yeni anne topuzu. Çünkü her allahım günü yıka, düğümleri aç, kurut derken bir 45dk harcıyorum. Üstüne saçımı şekillendirecek enerjim ve vaktim olmuyor. Ciddi ciddi tül peruk işini araştırmaya başladım.Gerçekten doğal duruyorsa bir tane edinip kafama takıp gezicem uğraşamıyorum çünkü kendi saçımla.
Buarada minnak bir tavsiye işe yirmiliklerini çektirerek başla en kolayı o. Zaten ilk çektirdiğinde doğru düzgün yemek yiyemeyeceğin için bir iki kilo verirsin motivasyon olur.
Merhaba bu bahsettiğiniz maskenin gözeneklere etkisi nedir? Ben de gözenekleri küçültmeye çalışıyorum dabody shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine