Bakımsız paspal

Canım ben senı cok umıtsız gordum, bır sılkelenmen lazım.

Oncelikle sacların ıcın ımkanın varsa benım arkadasım yaptırdı aralara cok guzel oldu mıkro kaynak yaptılar ama bu sacları doker mı be yapar bılmıyorum ama moralını duzeltecekse ve ımkanın varsa yaptırabılırsın.

Bır de dogal bakımlar yap saclarına evde zeytınyagı bemıks sarımsak gıbı seylerle en azından olanları guclendır.

Kılo konusuna gelınce ben de evlenınce 7-8 kg aldım ama 3-4 gundur dıkkat edıyorum 2 si gitti bile, bazı dogal kurler yaptım onların etkısı oldu belkı de, onları vermem lazım kılo cok onemlı cunku ınsan gıydıgını kendıne yakıstıramıyor alısık olmadıgı bır beden gıbı hıssedıyor, kac kılo fazlan var senın?

Dıger konu ıse gıyımın neden boyle salıyorsun kendını? Ustelık calısıyorsun da. Kendıne buyuk beden sık 1-2 kıyafet al ama daha fazla dııl onlarla ıdare et cunku nasıl olsa bu kılo gıdecek gıtmelı

Bir kadın için en etkili , en çabuk etki eden spor squat
İnternete 30 days squat challange yaz
Karşına çıkar zaten. Zamanında ben de yapmıştım.
Tam tahta olan popom yirmi günde şekillendi.
Gunde elli ile başlayıp yavaş yavaş arttiriyorsun. En azından şekilli bir vücudun olur, bir yerden kurtarirsin :))
Günde 50 ile nasıl başladınız ben bi kere 30la başlamıştım 3 gün yerimden kalkamadım :KK70: klozete bile otururken acı çekiyordum bacak ağrısından :KK70:

Günde 50 ile nasıl başladınız ben bi kere 30la başlamıştım 3 gün yerimden kalkamadım :KK70: klozete bile otururken acı çekiyordum bacak ağrısından :KK70:

Bu yorumda kendimi gördüm :KK70: 40 dakikalık video yapıyordum koymuyordu da üstüne yaptığım squatlar mahvediyordu beni. Ama hala ekmeğini yiyorum yalan yok :KK6:

Ben günde ikiyüz tane falan yapabiliyorum, yorulmadan...
Önce biraz ısının.
Yaptıkça bacaklar da alışır.
Açın hareketli bir müzik, elinizde telefon (squat uygulaması yüklenmiş) yapın elli tane...
Ertesi gün tekrar... Hatta ben eski işyerimdeyken squati bulastirdigim kızla beraber tuvalete giderdik. Karşılıklı onbeş yirmi squat yapar geri işin başına dönerdik :) böylece eve geldiğinde epey eksilmis olurdu görev listesindeki sayı...
Konu sahibi
Vallahi yaptım etkili oldu, düzenli devam edip de farkın olmadığı hiçbir arkadaşım yok. Bence siz de başlayın, farkı zaten göreceksiniz. Etrafinizdaki insanlar da sizdeki değişimi fark Edip güzel yorumlarda bulundukca bu ruh halinden siyrilirsiniz...

Ben de makyajdan hiç anlamam. Sevmem de.
Hele erkek arkadaşıma giderken boya badana yapıp gitmem, oldukça doğal olurum.
Ama bir terazi erkeğiyle beraberim, maalesef. Tam bir süslü şirin , birsuru losyonu kremi falan vardır hergun sürecek. Onla tanıştıktan sonra biraz daha kendime bakmaya başladım. Gratis indiriminden kontur pudrası -allik ve nude tonlarında birkaç ruj aldim. YouTube'dan makyaj videoları izledim... Ciddi ciddi uc dakikalık makyajdan sonra iltifat almadigim kimse kalmadı. Bir kontur pudrası nelere kadirmiş dedim valla :))
Ayrıca nem cildin herşeyidir. Güzel bir nemlendirici krem al sabah akşam sur yüzüne. Cildin kendine gelir. Bol bol da su iç.
Vallahi cildin ışıldar .
Ayrıca siyah noktalar vs için güzellik salonuna gidebilirsin. Hayır, pahalli değil. Ben Grupanya sitesinden indirimle 29 liraya gittim, tam 80 dakika bakım yaptılar :)
Böyle şeyler sana kendini iyi hissettirir.
Saç konusuna gelince, kaynak -citcit falan yaptır. Şampuanınin içine cam terabentin at, saç gurlestirir. Doktora git, hormonlarına baktır...
Yani en azından harekete geç , kendin için.

Eğer 'aman ben hiçbirsey yapmiim, herşey kendi kendine geçsin,güzelleşeyim. Armut piş,ağzıma düş' dersen de tanrım beni baştan yarat tarzı programları takipte kal başvur yani, ne diyeyim...

Önce biraz ısının.
Açın hareketli bir müzik, elinizde telefon (squat uygulaması yüklenmiş) yapın elli tane...
Ertesi gün tekrar... Hatta ben eski işyerimdeyken squati bulastirdigim kızla beraber tuvalete giderdik. Karşılıklı onbeş yirmi squat yapar geri işin başına dönerdik :) böylece eve geldiğinde epey eksilmis olurdu görev listesindeki sayı...
Konu sahibi
Vallahi yaptım etkili oldu, düzenli devam edip de farkın olmadığı hiçbir arkadaşım yok. Bence siz de başlayın, farkı zaten göreceksiniz. Etrafinizdaki insanlar da sizdeki değişimi fark Edip güzel yorumlarda bulundukca bu ruh halinden siyrilirsiniz...

Ama bir terazi erkeğiyle beraberim, maalesef. Tam bir süslü şirin , birsuru losyonu kremi falan vardır hergun sürecek. Onla tanıştıktan sonra biraz daha kendime bakmaya başladım. Gratis indiriminden kontur pudrası -allik ve nude tonlarında birkaç ruj aldim. YouTube'dan makyaj videoları izledim... Ciddi ciddi uc dakikalık makyajdan sonra iltifat almadigim kimse kalmadı. Bir kontur pudrası nelere kadirmiş dedim valla :))
Ayrıca nem cildin herşeyidir. Güzel bir nemlendirici krem al sabah akşam sur yüzüne. Cildin kendine gelir. Bol bol da su iç.
Vallahi cildin ışıldar .
Ayrıca siyah noktalar vs için güzellik salonuna gidebilirsin. Hayır, pahalli değil. Ben Grupanya sitesinden indirimle 29 liraya gittim, tam 80 dakika bakım yaptılar :)
Saç konusuna gelince, kaynak -citcit falan yaptır. Şampuanınin içine cam terabentin at, saç gurlestirir. Doktora git, hormonlarına baktır...

Eğer 'aman ben hiçbirsey yapmiim, herşey kendi kendine geçsin,güzelleşeyim. Armut piş,ağzıma düş' dersen de tanrım beni baştan yarat tarzı programları takipte kal başvur yani, ne diyeyim...
O programlara başvurmayı ciddi ciddi düşündüm biliyor musun:KK48:

Önce biraz ısının.
Konu sahibi

Vallahi cildin ışıldar .

Aklına düştü bugün 10 squat yaparak başladım:) ama yok ben daha önce Farklı zamanlarda 2 kere denedim 50 ile başlarsam yerimden kalkamam :KK70: 200 falan çok ütopik şu an benim için. Zamanla olacak umarım:)

Paran vardır inşallah :KK14: Alışveriş iyi gelecektir.. evde giymek içn eşofman tarzı rahat şeyler bi kaç parçada dışarda giymek içn ... kendini iyi hissedeceksin..
Kuaföre git saçını boyat kaşını fln aldır.. yeni parfüm al değişik koku hiç denemediğin..

kilon içn şunu söyleyim geçenlerde 25 kilo veren bayanın videosuna denk geldim. Akşam 7 den sonra sadece su içiyorum çok acıkırsam yoğurt ve salatalık yiyorum diyor. Hamurişi yemediğini ve haftanın bi günü herşeyi yiyordum kendime ödül olarak diyordu.. sende bunu deneyebilirsin. Bide iki günde bi Ebru şallı platesi İnan 2 haftada vücudun şekil alıyor. Kendin içn birşeyler yapmak istiyorsan bir yerden başla erteleme..

Aklına düştü bugün 10 squat yaparak başladım:) ama yok ben daha önce Farklı zamanlarda 2 kere denedim 50 ile başlarsam yerimden kalkamam :KK70: 200 falan çok ütopik şu an benim için. Zamanla olacak umarım:)
Olur olur.
Telefonuna bir uygulama kur, hergun yaptigini kaydetsin. Aç canlı bir müzik...
Ama öncesinde ayna karşısında ilk halinin fotoğrafını çek.
Kiii motivasyonun olsun

body shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine
Ozelden banada mesaj at markalari hayrina arkadasim cok dua ederim sana buyuk sevaba girersin :KK200::dua:En Büyük KK

Benimde sacim bi donem cok dokuluyordu suan hic dokulmemeye basladi hatta cikiyor ve uzadi baya cok sukur eczaci bi tanidigimiz onermisti bana ve duzenli kullanmama ragmen ustelik boyle oldu .. marka vermem burdan yasak heralde isterseniz dmden yazin
Banada marka yazabilirmisiniz rica etsem

body shoptan bi maske al , benimkinin adini veririm eve gecince , haftada 1 kere yapiyorsun mucizevi sekilde isil isil isildiyor cildin
sac bakimi icin dw tony guy urunu al bi tane , dus sirasinda uygula , ikisi de toplam 15 dakikani alir , bir de demir takviyesi kullan doktora gidemiyorsan zarari oldugunu sanmiyorum ( yine de doktora danismkta fayda var)
bide alisverise cikip kilona gore seyler al , batikte hatika kiyafetler var bu sezon
bak iki hafta sonra moralin yerine gelecek ve keyifle bakacaksin kendine
Vucudun gereginden fazla demir vitamini almasi yani demir degerinin fazla yukselMesi malesef ki bircok Saglik Sorununa yol aciyor

İyi bir diş doktoru bulup bir an önce başlamalısınız.20 yaş dişlerim alındıktan sonra resmen huzura kavuştum , yüzümün şişi indi resmen.Bunu da dişler alındıktan sonra fark ettim.Kilom değişmedi ama yüzüm inceldi dişler alınınca.Bir an önce çektirin onları.Bir günlük iş.Tel olayına da başlayın bir an evvel.Erteledikçe zor geliyor.

1. spor yapin, disarda yapin... temiz hava hem yeniden mutlu eder...
2. dislerden baslayin en uzun o sürüyo bende taktim 3 sene 22 yasindaydim...
3. kozmetige gidin cilt bakimi yaptirin
4. saclari kisa ama coook kisa kestirin bendede öyle su an, bastan erkek fatmaya benzetsemde kendimi herkezden iltifat aliyorum.
5. nasilsa kis bandana gibi güzel seyler takin basiniza...
6. kiyafetleriniz aksamdan deneyin ayarlayin... ertesi gün icin.

lütfen mutlu ol. cirkin kadin ben görmedim bu yasima kadar istersen yüz kilo ol kendinle barisik oldukdan sonra gülücüklet attikdan sonra senden güzeli olmaz!

Merhaba arkadaşlar
Kaç zamandır bu görüntüden kurtulamadım
Gittikce kilo aldım ve bir türlü veremiyorum
İki günde cok rahat 3 kilo alan ama o 3 kiloyu haftalarca veremeyen bir insanım
Polikistik overdan şüpheleniyor doktorlar
Bu nedenle giydiğim hiç bir şey yakışmıyor :bicak::KK43:
Farklı hiç bir şey giyemiyorum neneler gibi giyiniyorum

Saçlar acayip dökülmüş erkek tipi sac dökülmesi elimi bir atsam bir avuç sac geliyor kazara fon çektirsem saçlarin yarısı yerde
Bazı yerler tamamen açılmış
Bu yuzdende saç yapımı makajdan da uzaklaştım

Dişlerim cok kötü durumda 20'likler çekilecek diş teli takilmasi gerekiyor
Cilt bakimi saç bakimi da hak getire
Artik kendimi güzel bulamadığından bakımda yapmak içimden gelmiyor
Elime ne gelirse onu giydiğim saçimi zor topladığım saçma sapan bir görüntüdeyim
Hem kilolarla hem diger sorunlarla uğraşacak gücü zamani bulamiyorum kendimde :işsiz:
Siz ne yapardınız yada bu ruh halinden nasıl çıkardınız

Ne olur konuyu taşımayın fikirlere çok ihtiyacım var
aynen pcosu tarif etmissiniz insaAllah degilsindir bn hic kilo veremiyorum bi pcoslu olarak saclarim asiri dokuluyor onada cozum bulamadim insaAllah sen bulursun bi cozum kardesim hemen tahlillerden basla bence erteleme

aynen pcosu tarif etmissiniz insaAllah degilsindir bn hic kilo veremiyorum bi pcoslu olarak saclarim asiri dokuluyor onada cozum bulamadim insaAllah sen bulursun bi cozum kardesim hemen tahlillerden basla bence erteleme
Çok sağol
Tüm gelişmeleri yazmaya çalışacağım

X