bakimli olmak istiyorum ama sismanim :(

Sisman kadinlar guzel oluyor bence , ronesans tablolarinda da kadinlar hep saglikli ve sisman bence sorun değişen guzellik algisi , simdi bu zamanda zayiflik moda oldu, ve tek tiplesme, estetik vs

Kesinlikle ya ama ne yazikki ole bi algi var zayf olmayınca sanki guzel degilsin gibi :KK43:

Sisman kadinlar guzel oluyor bence , ronesans tablolarinda da kadinlar hep saglikli ve sisman bence sorun değişen guzellik algisi , simdi bu zamanda zayiflik moda oldu, ve tek tiplesme, estetik vs

Aynen boyle dusunuyorum, osmanlida da kadinlarin ince dudakli olani makbulmus ya ben en cok o donemde guzeldim mesela :KK43:

Adele kilosu var ama güzel kadın. dert etme verirsin. aynaya bakmakla başka. enine giyme dik çizgiler kullan. yada rengarenk değilde tek renkler. çok yapışık kıyafetlerde giyme.. tunikler hoş...

Adele kilosu var ama güzel kadın. dert etme verirsin. aynaya bakmakla başka. enine giyme dik çizgiler kullan. yada rengarenk değilde tek renkler. çok yapışık kıyafetlerde giyme.. tunikler hoş...

Sanirim en guzeli koyu renkli tunikler tesekur ederim 60 olsam daha ne isterim

Sen suslen puslen bak o ozguven nasi kendine :pliyo, hem cok ta sisman sayilmazsin balik etlinin biraz ustusun azimle hersey basarilir yolun acik agzin kapali olsun :p

AMiN :) cok tesekkur ederim iste böyle devam etseydim daha alirdim eminim ama en azndan aklim.basima geldi :) suslencem hani cirkin olurum die endseleniyorum ama ilk basta kendime guvenmem lazim

Saç bakım önerilerim:
Saçlarınız düzse her banyodan sonra açın fön makinesini, alın fön taragını elinize tarayarak kurutun. Tekrar banyo yapana kadar fönlü gibi durur böylece.
Eger dalgalı ya da kıvırcıksa o zaman da parmagınızla burgular yaparak kurutun böylece dalgalar birbirine eş ve güzel görünür.
Elektriklenme sorununuz varsa köpük ve durulanmayan spreylerden kullanın.

Makyaj önerileri:
Dogru kontür ve allıkla yüzünü çok daha zayıf gösterebilirsiniz. Detaylarını makyaj videolarından izleyin. Yüzünüzdeki güzel kısımları vurgulamayı da ögerenirsiniz böylece.
Gözleriniz kücükse gözünüzün ic kısmına ve diplerine koyu kalem sürmeyin, aksine acık renkler tercih edin. Eger fazla büyükse tam tersi gecerli. Bi de kalem veya eyeliner fark etmez güzel ve yüzünüze uygun kuyruk yapmayı ögrenin.
Kilolu bi suratta incecik dudaklar cok korkunc görünüyo. Genis bi yüzde ne kadar köfte dudak o kadar iyi. Dudak kalemiyle iyi dost olun.
Simdilik bu kadar kıyafet önerileriyle geri dönücem az sonra :KK52:

AMiN :) cok tesekkur ederim iste böyle devam etseydim daha alirdim eminim ama en azndan aklim.basima geldi :) suslencem hani cirkin olurum die endseleniyorum ama ilk basta kendime guvenmem lazim
Et et boyle devam et azmin sonu iyi olacak :KK50:
once kendini sevmelisin ama inan bak su kilonda da guzelsin, sadece biraz versen daha iyi hissedeceksin

rönesans tablolarındaki kadınlar şişman değil, balık etli dolgun, hafif göbeği olan kadınlardır. şişmanlık hastalıktır. konu sahibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz, ideal kilona ulaşmanı diliyorum.

bence elbise giyebilirsiniz ama cok renk karistirmayin tek bir renkle devam edip hatlari bolmeyin,butunluk saglar.ustunuz coksa iri desenli genis yakali ustler giymeyin v yaka daha iyi gosterir,ayakkabi seciminde topuklu degil ama oldukca az topuklu biraz daha uzun gosterecegi icin iyi olur,babetten de kacinin bacaklari daha kisa gosteriyor.

[QUOTE="ladyamore, post: 38394380, member: 63466kilolu deilkiönerilerim:
Saçlarınız düzse her banyodan sonra açın fön makinesini, alın fön taragını elinize tarayarak kurutun. Tekrar banyo yapana kadar fönlü gibi durur böylece.
Eger dalgalı ya da kıvırcıksa o zaman da parmagınızla burgular yaparak kurutun böylece dalgalar birbirine eş ve güzel görünür.
Elektriklenme sorununuz varsa köpük ve durulanmayan spreylerden kullanın.

Makyaj önerileri:
Dogru kontür ve allıkla yüzünü çok daha zayıf gösterebilirsiniz. Detaylarını makyaj videolarından izleyin. Yüzünüzdeki güzel kısımları vurgulamayı da ögerenirsiniz böylece.
Gözleriniz kücükse gözünüzün ic kısmına ve diplerine koyu kalem sürmeyin, aksine acık renkler tercih edin. Eger fazla büyükse tam tersi gecerli. Bi de kalem veya eyeliner fark etmez güzel ve yüzünüze uygun kuyruk yapmayı ögrenin.
Kilolu bi suratta incecik dudaklar cok korkunc görünüyo. Genis bi yüzde ne kadar köfte dudak o kadar iyi. Dudak kalemiyle iyi dost olun.
Simdilik bu kadar kıyafet önerileriyle geri dönücem az sonra :KK52:[/QUOTE]

Saçlarım duz aynen o sekil yapayim
dudaktan sansliyim kofte gibi iyi bari :) yuzum kilolu degil canim kiloma gore ince benim basende sorun hersey orda birikiyor sanki :KK43:

bence elbise giyebilirsiniz ama cok renk karistirmayin tek bir renkle devam edip hatlari bolmeyin,butunluk saglar.ustunuz coksa iri desenli genis yakali ustler giymeyin v yaka daha iyi gosterir,ayakkabi seciminde topuklu degil ama oldukca az topuklu biraz daha uzun gosterecegi icin iyi olur,babetten de kacinin bacaklari daha kisa gosteriyor.

Altta sorun var benim canim osekil de olsa elbise gusel durrurmu ki

Kizlar kendime geldim rejime basladim spora basladim ama kilo verene kadarda bakımlı olmak istiyorum kilolu olup elbise giyeblrmiyim abes olsun istemiyorum ustume ne giyebilirim kilom fazla yinede guzel gorunebilirmiyim :KK43: ne yapablrm suannn kilolardan kurtuluna kadar nasil bakımlı olurummm :KK43:
Bakımlı olmanın ilk şartı zayıf olmak değildir ilk önce bunu anlayın..temiz olun mesela her gün duş alın saćlarınızı şekillendirin..hazırlanmaya eskisinden fazla zaman ayırın. Hafif makyaj yapın vücüt tüylerinizi zamanında alın sać kiriklarınizj aldirin ayda bir.evde bulunan malzamelerle bile cilt bakımi yapabilirsiniz bal,yoğurt liman vs vs..ellerin temizliģi tırnakların bakimi da önemli bir de tabii giyim her zaman özenli olun.

rönesans tablolarındaki kadınlar şişman değil, balık etli dolgun, hafif göbeği olan kadınlardır. şişmanlık hastalıktır. konu sahibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz, ideal kilona ulaşmanı diliyorum.

Çok teşekkür ederim INŞALLAH kafama cok taktim bu kilolari

kiloluların yüzü güzel olur.giyim konusunda elbise falan tercih etmeyin bence.düz kesim şifon gibi gömlekler koyu renk pantolonlar giyin.bakımlı görünmek için makyaj yapın.saçlarınızı boyatın.ışıltılı bakımlı fönlü saçlar güzel bi makyajla yüzünüzü ortaya çıkarın birde güzel çantalar aksesuarlar seçin kendinize tamam.

Son düzenleme:
X