bakimli olmak istiyorum ama sismanim :(

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
Kizlar kendime geldim rejime basladim spora basladim ama kilo verene kadarda bakımlı olmak istiyorum kilolu olup elbise giyeblrmiyim abes olsun istemiyorum ustume ne giyebilirim kilom fazla yinede guzel gorunebilirmiyim :KK43: ne yapablrm suannn kilolardan kurtuluna kadar nasil bakımlı olurummm :KK43:

Kiş geldi zaten elbiseyi giymesende olur ayrica biraz fazlaliligin varsa problem olmaz elbise ama ciddi manada dedigin giibi sismansan bacaklarin kalinsa giyme lutfen elbise filan guzel durmuyor aksine bu ne ya bide elbise giymis ozguvene bak tarzinda konusmalar oluyor ben sana gercekleri diyim

Boyun ve kilon kaç ? kilolu olmakla bakımlı olımanın ilgisi yok ama güzel olmak istiyosan fazla kilon varsa vermelisin zayıflama kürleri diyet bölümleri var kk da ordan kendine uygun olanı bulup motive olabilirsin

Canım benim annem bir dönem ilaç kullanımından dolayi çok çok aşırı kilo aldı. Ama öyle böyle değil biz şok olmuştuk. Annem bakımını hiç bırakmadı her zaman güzel giyinmeye devam etti makyajı saçı hep yapiliydi bigün bakımsız durmadı. Bu ona daha çok moral oldu sonra kilo verme aşamasında daha hızlı verdi. Genelde tunikler giyerdi pantalonla çok güzel şeyler var Koton un büyük beden kısmı çok sık mesela. Hafif bir makyaj yap saçlarını her gün yapmaya çalış bakımını ihmal etme

Kiş geldi zaten elbiseyi giymesende olur ayrica biraz fazlaliligin varsa problem olmaz elbise ama ciddi manada dedigin giibi sismansan bacaklarin kalinsa giyme lutfen elbise filan guzel durmuyor aksine bu ne ya bide elbise giymis ozguvene bak tarzinda konusmalar oluyor ben sana gercekleri diyim

78 kiloyum 160 boyundayim

fazlam cok :KK43:
Ya sadece elbise degil nasil bakimli olurum yani kastm sadce elbise deil giyim olarak ne terch edlr

Canım benim annem bir dönem ilaç kullanımından dolayi çok çok aşırı kilo aldı. Ama öyle böyle değil biz şok olmuştuk. Annem bakımını hiç bırakmadı her zaman güzel giyinmeye devam etti makyajı saçı hep yapiliydi bigün bakımsız durmadı. Bu ona daha çok moral oldu sonra kilo verme aşamasında daha hızlı verdi. Genelde tunikler giyerdi pantalonla çok güzel şeyler var Koton un büyük beden kısmı çok sık mesela. Hafif bir makyaj yap saçlarını her gün yapmaya çalış bakımını ihmal etme

Cok tesekur ederim annenizi tebrik ederim ellerinden operim

bende kendimi saldim dedimki ilk basta kendime baklamaliyim kilo aldikca aldim 55 ken 78 oldum bianda :KK43: ama aklim basima geldi 2 yildir makyaj yapmiyorim sacimi yapmıyorum daha 24 yasndaym neden bole yaptim kendime dedim bende bakim yaparsam daha erken zayflarm die düşündüm

tunik alyiim bende ozmn :) guzel görünmek istiyorum hersey zayflik degil dimi

"CuteMom, post: 38393860, member: 468236"]Kac kilosun?[/QUOTE]

78 kilo
160 boy

78 kiloyum 160 boyundayim

fazlam cok :KK43:
Ya sadece elbise degil nasil bakimli olurum yani kastm sadce elbise deil giyim olarak ne terch edlr
http://nasilyapacam.kadinlarkulubu.com.tr/2012/10/kilosu-fazla-bayanlar-nasil-giyinmeli.html

http://www.pudra.com/moda-stil/stil/zayif-gorunmek-icin-nasil-giyinmeli-14441.htm

bir de kilon fazla o nedenle bir diyetisle diyet yap kendi kendine vermen çok zor,versen bile yüzüne zarar verebilirsin veya sarkma olabilir.

http://nasilyapacam.kadinlarkulubu.com.tr/2012/10/kilosu-fazla-bayanlar-nasil-giyinmeli.html

http://www.pudra.com/moda-stil/stil/zayif-gorunmek-icin-nasil-giyinmeli-14441.htm

bir de kilon fazla o nedenle bir diyetisle diyet yap kendi kendine vermen çok zor,versen bile yüzüne zarar verebilirsin veya sarkma olabilir.

Diyestsyene gittim canim menum var spor salonunada bugun yazildim evdede kosu bandim var ya bumlara başladım ama ben zayflarken guzelde olmak istiyorum moral.olur die

Diyestsyene gittim canim menum var spor salonunada bugun yazildim evdede kosu bandim var ya bumlara başladım ama ben zayflarken guzelde olmak istiyorum moral.olur die
Aynen canım iyi etmişsin doğru yoldasın,inceldikçe daha farklı alırsın tam bedenine oturan al ki onları giyebilmek için ince kalırsın,inceldikçe giyinmek kamufle etmekten cok zevke dönüşecek :KK66:

Makyaj videolari izle sebibebi oneriyorum
oncelikle temiz ol vücuduna uygun giyin
Yuksek bel kotlar giy göbeği icine alsin dapdar seyler giyme küpe tak
sac videolari izle
parfum sik
tirnaklarini temiz tut

Aynen canım iyi etmişsin doğru yoldasın,inceldikçe daha farklı alırsın tam bedenine oturan al ki onları giyebilmek için ince kalırsın,inceldikçe giyinmek kamufle etmekten cok zevke dönüşecek :KK66:

Ilginiz icin tesekkur ederim kendime 7a y sure verdim diyestyen 7aya kalmadan 55 60 arasi olursun dedi buda azim oldu uyarsam gerçekten eski halime dönebilrim deilmi :KK43:
iicmde endisede var
INŞALLAH aldigim giysilerm cok bol.olur zamanla:)

Makyaj videolari izle sebibebi oneriyorum
oncelikle temiz ol vücuduna uygun giyin
Yuksek bel kotlar giy göbeği icine alsin dapdar seyler giyme küpe tak
sac videolari izle
parfum sik
tirnaklarini temiz tut

Saclarima bakmam lazım hic ilgilenmiyorum boyucam saclarimi bide model bakiyim videolar a öneriler icin tesekkur ederim

Sisman kadinlar guzel oluyor bence , ronesans tablolarinda da kadinlar hep saglikli ve sisman bence sorun değişen guzellik algisi , simdi bu zamanda zayiflik moda oldu, ve tek tiplesme, estetik vs

X