Bakımlı Olma Topiği :)

Kizlar acil danışmam gerrken bi konu var, normalde bir yıl gibi bi bi süredir makyaj yapmıyordum ama neredeyse bi aydır yoğun olraka yapıyorum ve cildim mahvolmuş durumda her yerimde gozeneklerim çoğalmış. Hani uzun süre nemlenmeyen cilt bı yorgun cansız görülür ya aynı o şekilde. Ne kadar kremlesende canli durmuyo. Arti bi promlem olrakata cilt altımda sivilce olmayan pütürler var. Bu pütürler sebebini bilmeden haftanın iki günü fazlaca belli olur sonra kaybolurdu. O zamanda rahatsızdm tabi ama şuan hepten istila ettiler yüzümü, gitmiyolar..Cildimi en hizli nasıl toparlarım?
komodon mu acaba bende de var ama gitmiyr ya

Kızlar iyi Akşamlar;
sınavım ve işlerim vardı ,
yoğun geçen hayatta asla kendimi ihmal etmiyorum
bakımım mükemmel
burda ki kızlarda daha çok moral alıyorum
sizler iyi ki varsınız

Merhabalarr :rolleyes:
Sabah uyandigimda göz alti torbalalarim
Cok sis duruyordu
Göz alti maskem var onu yapistirdim hemen :KK70:
Dusumu aldim kremlendim. Sonra bi makyajimi yapsrim..
Ha bu arada haftada 2 kez yüzüme kil
Maskesi uyguluyorum

Canım aslında bakımı bir düzene nasıl sokabiliriz
Ben evlenmeden önce her pazar istisnasiz komple bakim yapiyordum. Mesela kahvaltidan sonra yüzüme maske sürüyordum. O sirada tüylerimi aliyordum. Sacima yagimi/kürümü sürüyordum. Bekledikten sonra dusumu alip iyice masaj yaparak kremleniyordum. Güzel elbiselerimi giyip sacima fön cekiyordum. En son makyajimi yapiyordum ve kendimi yeni dogmus gibi hissediyordum.
Hafta arasi calistigim icin yorgun oluyorum ama cakim istediginde maskemi yapiyordum.

Düzen nasil girer?
Mesela kaslarin ve saclarin icin kuaföre gidiyorsan kas icin her ay kuaföründe termin yap ve ne olursa olsun git. Her iki ayda bir sac uclarini kestirmek icin git.
Haftada bir gün sadece kendin icin zaman ayir (yukarda yazdigim gibi)
Aksamlari canin sıkıldığında yüzüne veya sac diplerine masaj yap..

Ben evlenmeden önce her pazar istisnasiz komple bakim yapiyordum. Mesela kahvaltidan sonra yüzüme maske sürüyordum. O sirada tüylerimi aliyordum. Sacima yagimi/kürümü sürüyordum. Bekledikten sonra dusumu alip iyice masaj yaparak kremleniyordum. Güzel elbiselerimi giyip sacima fön cekiyordum. En son makyajimi yapiyordum ve kendimi yeni dogmus gibi hissediyordum.
Hafta arasi calistigim icin yorgun oluyorum ama cakim istediginde maskemi yapiyordum.

Düzen nasil girer?
Mesela kaslarin ve saclarin icin kuaföre gidiyorsan kas icin her ay kuaföründe termin yap ve ne olursa olsun git. Her iki ayda bir sac uclarini kestirmek icin git.
Haftada bir gün sadece kendin icin zaman ayir (yukarda yazdigim gibi)
Aksamlari canin sıkıldığında yüzüne veya sac diplerine masaj yap..
Ayy canım benim bu tavsiye çok güzel teşekkür ederim.bende buraya gelip sizde gördüklerimi aynısı yapıyorum

X