- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.871
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız Maşallah sana,detaylı bir bakımBen dün akşam tüy adına ne varsa aldım bir güzel duş aldım yatarken pijamalarima biraz parfüm sıktım yüzümü kollarımı kremledim kaşlarimi aldirmistim kas kalemiyle biraz renk verdim yatarken aynaya bakınca çok mutlu oldum uzun süredir böyle hissetmemistim kendimi tabi bebişim uyudu da ondan biraz rahat takılabildim
Sevgili bakımlı olan ve bakımlı olmaya çalışıp bir türlü olamayan , hiçbir zaman bakım rutini oluşturamayan , bakımlılara özenen , bir türlü kendine vakit ayıramayan , bakım yapmaya üşenen (...) kk hatunları
Gelin beraber kendimiz için birşeyler yapalım
Ben kendi açımdan şöyle düşündüm. Kendime 2 gün belirleyeyim o günlerde en az 1 tane bakım yapayım kendime. Yani 1 tırnak kesmek bile olsa o gün kendim için birşey yapacağım.
Ben kendime çarşamba ve cuma günlerini seçtim. Cumaları hafta sonu dışarda geçtiği için yapacağım. Çarşambalarıda hafta ortası ve müsait olduğum gün olduğu için..
Burda paylaşım yaparak , birbirimize yorumlar yaparak , tavsiyeler vererek daha motive oluruz diye düşünüyorum.
Ne kadar devam ederiz bilmiyorum ama atıyorum 3 ay boyunca devam ettik.. hayatımızın 3 ayını bakımlı ya da kendimiz için küçük şeyler yaparak özgüvenimizi birazda olsa artırarak geçiririz. Şu kısa hayatta kendimiz için ne yapsak kar öyle değil mi ?
Bu arada özellikle yeni doğum yapanlar doğumdan sonra kendini salanlar(ben) falan gelirse sevinirim
Hadi gelin kızlar haftada 2 gün 15 dk bile olsa kendimiz için birşey yapalım kadınız biz bakımlı olmak güzel olmak hepimizin hakkı !
bende kendi bakımsızlığımı ve olmak istediğimi anlatayım :)
- saçlarım çok bakımsız çok sönük ruhsuz duruyor boyattığımdan dolayı sanırım milletin saçlarının gürlüğü canlılılığını görünce içim gidiyor. ---- ısırgan otlu şampuan kullanıyorum. saçım için birde argan yağı kullanıyorum ama aklıma geldikçe .
- vücudum çok kuru eklem yerlerinde karalık var mesela ben bunlara çok takıyorum ama yoğunluktan üşengeçlikten bakamıyorum . krem bile sürmüyorum kendime
- ellerim bile kuru aklıma gelince veya kötü olduğunu görünce sürüyorum.
- tırnaklarımı keserim. uzatmayı sevmem .
- banyo yaparken keseyi az yapıyorum mesela uğraşmıyorum.
-ayak tırnaklarımı keserim ama bakım yapmıyorum.
- yüzümle başım dertte cildiyeye gidiyorum ama ilaçları devamlılık yapıp kullanmıyorum o yüzden düzelme olmuyor
Mia- programlı yaşıyan birisin maşaallah sana ya
Kullandığın bütün ürünleri topla bir araya
sonra rutin belirle kendine
günlük kremlerini göz önüne koy ayna yanına lavaboya yakın yerlere.
dişini fırçaladığında kremlerinide sürer çıkarsın.
banyo sonrası bebek yağı kullan mesela
ıslakken dök yağı her yerine ovala en basit nemlenme yöntemi :)
bende parfüm kullanma ve oje sürme alışkanlığı yoktu.
toplamda 5 dk işler.
şimdi kullanmayınca kendimi kötü hissediyorum :)
yavaş yavaş başlamalısın bence.
Başka türlü başa çıkamıyorum :)
Herkese selam .İşte aranan başlık bu dedim kendi kendime :) Çok severim bakımlı olmayı . Çocuklarla ne kadar zor olsa da :) Ojesiz sokağa çıktığımı gören olmamıştır mesela :)
Şu ten kararması işine çözüm bulan var mı aranızda ?