Bakımlı Olma Topiği :)

Ellerime hint kinasi yaptim dun..tirnaklarimada nailart dediklerinden ..herkesin gozu ellerimde:oops:

Cildimde lekeler var.Onlara bir türlü çözüm bulamıyorum.Fondöten de sürüp iyice kötü etmek istemiyorum.Ne yapmalıyım sizce?:işsiz:

Merhaba doğumdan sonra kendini iyice salan bir paspal olarak beni de kabul eder misiniz ben de tam yarın kuaföre gideyim saçımı kestireyim kaşlarimi aldırayim diyordum ki bu topikle karşılaştım her gün topuzlu sıradan bir şekilde gezmeken sıkıldım

Merhaba doğumdan sonra kendini iyice salan bir paspal olarak beni de kabul eder misiniz ben de tam yarın kuaföre gideyim saçımı kestireyim kaşlarimi aldırayim diyordum ki bu topikle karşılaştım her gün topuzlu sıradan bir şekilde gezmeken sıkıldım
Asimetrik kesimler cok kullanisli oluyor tavsiye ederim.iki yildir oyle kestiriyorum .vazgecemedim hala

bugün bakım günüm benimde.
rutin olarak planlamam lazım.
buraya takılayım da az heves olsun bende de :)

Bugün gittim kaşlarımı aldırdım birazdan banyoya girip temizlenip paklanmayla işe başlıyorum vücut temizliği ile birlikte çıkınca saçlarımı kurulayım yarın düzleştiririm

Bakımlı kızlar merhaba:KK49:
tüm kadınların günü kutlu olsun
Bakımsız bir kadın bakımsız bir ev gibidir
Bende bu akşama bakımı tamamlayacam:KK15:
Ben dün akşam tüy adına ne varsa aldım :KK70:bir güzel duş aldım yatarken pijamalarima biraz parfüm sıktım yüzümü kollarımı kremledim kaşlarimi aldirmistim kas kalemiyle biraz renk verdim yatarken aynaya bakınca çok mutlu oldum uzun süredir böyle hissetmemistim kendimi tabi bebişim uyudu da ondan biraz rahat takılabildim:halay:

X