- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
Kız O okyanustakibulut01 sen hoşgeldin,benden ürünleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi bakimimizi kendimiz yapicazben fakirim nasil olacak
Kendi bakimimizi kendimiz yapicaz
Cildinin neden leke yaptigini bulman lazim .sigara, gunes , hamilelik???ona gore cozum aramakgerekCildimde lekeler var.Onlara bir türlü çözüm bulamıyorum.Fondöten de sürüp iyice kötü etmek istemiyorum.Ne yapmalıyım sizce?
Yumirta beyazi+turk kahvesi tam sonuc veriyorgozalti kirisikligi icin yumurta... beyazini cirp bembeyaz oluyor gozunun altina sür 10 dk bekle..ilik suyla durula mis :)
Yumirta beyazi+turk kahvesi tam sonuc veriyor
Asimetrik kesimler cok kullanisli oluyor tavsiye ederim.iki yildir oyle kestiriyorum .vazgecemedim halaMerhaba doğumdan sonra kendini iyice salan bir paspal olarak beni de kabul eder misiniz ben de tam yarın kuaföre gideyim saçımı kestireyim kaşlarimi aldırayim diyordum ki bu topikle karşılaştım her gün topuzlu sıradan bir şekilde gezmeken sıkıldım
Maskeyi yaptiktan sonra nemlendirme cok onemli ...birde genetik..bazilari var hic yapmaz ama pürüzsüz olur benim gibi çabalayanlarda kırışıryaş ilerledikçe kaz ayagı olusuyor gulunce kötü gorunuyor
Cildinin neden leke yaptigini bulman lazim .sigara, gunes , hamilelik???ona gore cozum aramakgerek
Nar kl koklerini hareketlendirir ay da bir yapin her hafta yaparsaniz tuyler harekete gecerValla hiç biri yok ben de :) Bugün tv de nar maskesi duydum,onu uygulayacağım.
Ben dün akşam tüy adına ne varsa aldım bir güzel duş aldım yatarken pijamalarima biraz parfüm sıktım yüzümü kollarımı kremledim kaşlarimi aldirmistim kas kalemiyle biraz renk verdim yatarken aynaya bakınca çok mutlu oldum uzun süredir böyle hissetmemistim kendimi tabi bebişim uyudu da ondan biraz rahat takılabildimBakımlı kızlar merhaba
tüm kadınların günü kutlu olsun
Bakımsız bir kadın bakımsız bir ev gibidir
Bende bu akşama bakımı tamamlayacam