- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
Malesef öyle, yanlız olsam tüm gün boyunca öylece yatakta yatabilirim.Maalesef artık almamaya çalışıyorum ben her konuda üşengeç im siz
Ama artık kendimizi biraz zorlamamız lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef öyle, yanlız olsam tüm gün boyunca öylece yatakta yatabilirim.Maalesef artık almamaya çalışıyorum ben her konuda üşengeç im siz
canım aldığın farın rengi koyudur mesela ben far kullanamam koyu kalıyor yapay duruyor. flormarın kaşş kalemi var önce kaşlarımı üste doğru tarıyorum sonra hafif haiff yukarı yukarı kalemle boyuyorum üstüne şeffaf kaş sabitleyici sürüyorum butun güün kaşlarım dağılmıyor çok beğeni alıyorumm..Kızlar bu arada kas boyama isini beceremiyorum bi turlu. Kaslarimin sekli fena deil aslinda ama biraz daha duzgun sekilli dursun istiyorum. Kas kalemi fari filan deniyorum ama kalin oluyo kasina kacak kat cikmissin diye dalga geciyolarbenmi yapamiyorum sablon aldim onuda yapamadim
Saol tatlim cevabin icin. Deniycem flormar kas kalemini. Aslinda benim sorunum renginden cok sekli. Ya kalin oluyor ya uzun veya kisa kaliyor. Bi turlu o guzel kavisli sekli veremiyorum.canım aldığın farın rengi koyudur mesela ben far kullanamam koyu kalıyor yapay duruyor. flormarın kaşş kalemi var önce kaşlarımı üste doğru tarıyorum sonra hafif haiff yukarı yukarı kalemle boyuyorum üstüne şeffaf kaş sabitleyici sürüyorum butun güün kaşlarım dağılmıyor çok beğeni alıyorumm..
İnanmiycaksin ama bir yontem biliyorum...HB kalemler varya reaim yapmak ocin ucu yuvarlak olsun onla bastirmadan boya kaslarini ....benim killar kalin ama seyrek herkes hayrandir kaslarima bilmiyolarki yuzumu yikar yikamaz boyarimKızlar bu arada kas boyama isini beceremiyorum bi turlu. Kaslarimin sekli fena deil aslinda ama biraz daha duzgun sekilli dursun istiyorum. Kas kalemi fari filan deniyorum ama kalin oluyo kasina kacak kat cikmissin diye dalga geciyolarbenmi yapamiyorum sablon aldim onuda yapamadim
Canim ilk defa duydum bunu deniycem mutlaka haftasonu alcam. Peki seklini nasil ayarliyosun?kenarlari cizip icini mi dolduruyosun?bide o kalemlerin numaralari oluyo 2b yada hb ustunde yazar. Seninkinde ne yaziyo?Benim gibi kalin telli kaslara oylekalemler fazla geliyo ...boyayinca yuzumde aadece kas varmis gibi duruyo..kursun kalemi kesfettigimdn beri herkes soruyo ne kullandigimi