Bakımlı Olma Topiği :)

Selam kizlaar nasilsiniz ben bugun yorgunum biraz bebis tum hafta gec uyudu hep uykusuzdum geceleribakimli olmak adina neler yaptiniz bu hafta?ben disciye gittim bi 5 senedir filan gidemiyodumtemizlettim bi dolgu varmis onu yaptirdim. 2 hafta sonraya da randevu aldim beyazlatcam biraz bakalim kismetse. Baska bisey yapmadim ozel bolge icin hazir agda banti denedim sonuc basarili. Internetten almistim iyi cikti yazarim buraya markasini. Normalde kuafore yaptiriyodum yada evde sir ısıtarak yapiyodum gerek kalmadi hem daha ekonomik hemde 15 dk mi aldi.

Canim ilk defa duydum bunu deniycem mutlaka haftasonu alcam. Peki seklini nasil ayarliyosun?kenarlari cizip icini mi dolduruyosun?bide o kalemlerin numaralari oluyo 2b yada hb ustunde yazar. Seninkinde ne yaziyo?
En koyu olanini aliyorum normal kara kalem yani...seklini bozmuyorum kaslarimin..bosluklari dolduruyorum sadece dogal daha guzel geliyor bana ...

Dun aksam karbonatla hindistan cevizini karistirip yüzüme nazikce masaj yaptim peeling islemi...ictigim kahvenn telvesini balla karistirip yuzume surdum birkac dk bekletip banyoya girdim bebe sampuaniyla nazikce nazikce temizledim yuzumu ...banyodan cikinca gul suyu ile tonikleyip madecessol krem surdum

Kızlar beni de alın aranıza 10 ay oldu İstanbul’da yaşıyorum ama burada kafama göre şöyle güzel bir kuaför bulamadım. Tam lazere yazıldım hamile olduğumu öğrendim. Ben saç be cilt konusunda bakımlıyım ama vücut bakımına ihtiyacım var, cildim çok hassas ne zaman permatikle alsam yara oluyor önceliğim bu ay ağda manikür ve pediküre gitmek. Umarım temiz birbiri bulurum da tüylerim fazla uzamadan giderim

Kızlae merhaba size soru sormaya geldim :)
Burnunuzdaki siyah noktalara ne yapıyosunuz
Ben acaip beyaz tenliyim porselen gibi burnumdaki siyah noktalar çok belli oluyo bu yüzden.
Bantlardan kullandım telefonun flasıyla bakıyorum evet almış ama burnuma aynada bakınca fark görünmüyo zaten tamamen de temizlemiyo. Siyah maskelerden kullandım onda da fark göremedim kendim sıktım çıkmıyo sanki leke olmuş gibi. Elimle de elliyorum pütür pütür gelmiyo acaba nasıl kurtulurum siz neler yapıyosunuz

Manikur setinle git .ordan yaptirma ...eger yaptirirsanda makinanin calistirilip steril edilmesini sağla..

Manikur setinle git .ordan yaptirma ...eger yaptirirsanda makinanin calistirilip steril edilmesini sağla..
Bende öyle düşünüyorum aslında ama ağda konusunda da öyle yapmam gerek sanırım ‍ Hamileyim ve kimseden bir şey bulaşsın istemiyorum haliyle... evde kendim uğraşıyordum ama karnım büyüyor gitgide ve çok hassasım ‍

Agda da yardim edecek kimse yoksa kuafor yolu gorunuyor haliyle sadece orda temiz yapmiyorlarsa uyar..hic cekinme

Bugun cilt bakim merkezine gittim kaslarimi aldirmaya..simetriknalim kadınlar günü dolayısıyla 7lira..kas bıyık aldirdim..pazarin icinden gecerken yaban mersini kurusu aldim bes alti taneyi suda islayip ezdim . Yogurt az limonla karitirip yüzüme surdum su an heklemedeyim

emel825 canım iyiki sende varsın;
bizim için çok önemli olan bakımı ihmal etmesek çok güzel olur
Cocuk oldu olali cok ihmal ettim cildimi .yagli bi yapisi var her hafta sivilceleele ugrasiyorum..bakmasam cok kotu oluyo ...yagli cildi olanlar uygulasin tariflerimi.. hepsini kendi ustumde denerim oyle tavsiye ederim millete..

Bugün yoğun geçti. Migrenim tutması da ondan sanırım.

-saçlarımı siyaha boyuyordum, yakışmıyordu, bugun gittim, açtırdım, boyattım koyu sarıya (8 numara) çok beğendim. Beyaz tenli ve yeşil gözlü olduğum için siyahtan daha çok yakıştığını düşünüyorum.
- Biraz da kestirdim uçlarından 2 cm kadar, kuru kesim yaptı, bütün kırıklar temizlendi.
- Manikür ve pedikürü de hallettim.
- İnternetten herkesin övdüğü düzleştirici taraklardan bi tane sipariş ettim.
- Şimdi de cilt bakımı yapıp, haftalık kombinlerimi ayarlacağım tabii bu baş ağrısı izin verirse.
- Yarın da epilasyon günüm

Kızlar iyi Akşamlar
Manikür ve pedikürü yapıyorum.
Kaşlarımın bakımını asla ihmal etmiyorum,
Saçlarımın doğallığı için kuaförüm hep yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…