Acaba bize mi komik geliyor alisik degilizya kasli olmayaBenim de kaşlarımın arası boşluklu.Yani seyrek biraz.Boyayınca çok komik duruyor açıkçası.Ne yapsam da kaş eklense o boşluklara acaba?
O Da olabilir ya.Herkes normal karşılıyor ama ben öyle hissetmiyorumAcaba bize mi komik geliyor alisik degilizya kasli olmaya
En koyu olanini aliyorum normal kara kalem yani...seklini bozmuyorum kaslarimin..bosluklari dolduruyorum sadece dogal daha guzel geliyor bana ...Canim ilk defa duydum bunu deniycem mutlaka haftasonu alcam. Peki seklini nasil ayarliyosun?kenarlari cizip icini mi dolduruyosun?bide o kalemlerin numaralari oluyo 2b yada hb ustunde yazar. Seninkinde ne yaziyo?
Manikur setinle git .ordan yaptirma ...eger yaptirirsanda makinanin calistirilip steril edilmesini sağla..Kızlar beni de alın aranıza 10 ay oldu İstanbul’da yaşıyorum ama burada kafama göre şöyle güzel bir kuaför bulamadım. Tam lazere yazıldım hamile olduğumu öğrendim. Ben saç be cilt konusunda bakımlıyım ama vücut bakımına ihtiyacım var, cildim çok hassas ne zaman permatikle alsam yara oluyor önceliğim bu ay ağda manikür ve pediküre gitmek. Umarım temiz birbiri bulurum da tüylerim fazla uzamadan giderim
Bende öyle düşünüyorum aslında ama ağda konusunda da öyle yapmam gerek sanırım Manikur setinle git .ordan yaptirma ...eger yaptirirsanda makinanin calistirilip steril edilmesini sağla..
Agda da yardim edecek kimse yoksa kuafor yolu gorunuyor haliyle sadece orda temiz yapmiyorlarsa uyar..hic cekinmeBende öyle düşünüyorum aslında ama ağda konusunda da öyle yapmam gerek sanırım Hamileyim ve kimseden bir şey bulaşsın istemiyorum haliyle... evde kendim uğraşıyordum ama karnım büyüyor gitgide ve çok hassasım
Bilmem benhergn kontrol ediyorum ama yazan yokKızlar kimse neden uğramaz buraya
Cocuk oldu olali cok ihmal ettim cildimi .yagli bi yapisi var her hafta sivilceleele ugrasiyorum..bakmasam cok kotu oluyo ...yagli cildi olanlar uygulasin tariflerimi.. hepsini kendi ustumde denerim oyle tavsiye ederim millete..